icon

Poraďte ľahko skladateľnú trojkolku

katkanova
30. dec 2012

ahojte, viem ze tem o kocikoch je tu milion, ale potrebovala by som poradit dost konkretne - hladam totiz kocik trojkolku, ktora sa nerozsype pri prvej jame v chodniku, da sa zaroven lahko zlozit a nie je prilis tazka, idealne s moznostou toho aby dieta bolo otocene na maminku. je nieco co splna vsetky tieto poziadavky?

katkanova
autor
•
30. dec 2012

este by som dodala - zatial som uvazovala nad quinny buzz xtra, ktory splna vsetky poziadavky okrem toho ze vraj hrkoce a tereny vobec nezvlada dobre - takze idealne by bolo nieco presne ako tento len s lepsimi kolieskami. ta poziadavka aby dieta videlo na mna je dost dolezita...

smutnuckaaaa
•
30. dec 2012

Ahoj quinny zapp extra

katkanova
autor
•
30. dec 2012

@smutnuckaaaa a mas ho ty? aky je v terene? neplanujem ho nosit do lesa, ale vela ludi sa stazuje ze hrozne hrkoce, ako sa sprava na beznych cestach? hrkoce naozaj az tak velmi? da sa manipulovat ok?

henikav
•
30. dec 2012

ja mam quinny buzz s velkymi kolesami 4rmi a je super, sice bol este iba na skusobnej jazde je vpodstate tiez ako trojkolka , vpredu ma sice 2 kolieska, len podla mna stabilnejsia https://www.modrykonik.sk/fotoblog/henikav/albu...

katkanova
autor
•
30. dec 2012

@henikav problem je v tom ze ja to hladam pre mojho 1.5 rocneho lenivca - ta sportova cast co k tomuto patri je len do 3 rokov, zatial co quinny zapp xtra az do 4 - idealne by asi bolo mat podvozok z buzz a sedatko so zappu 🙂

smutnuckaaaa
•
30. dec 2012

@katkanova ma ho znama moja ....chvali ho nestazuje sa je to kocik do mesta.....vsak ho ma takmer kazda druha mamina....alebo skus babypoint moon...kukni na nete.....podla mna oba su super🙂

katkanova
autor
•
30. dec 2012

len preto sa bojim lebo u nas v meste su kocky a kym tam clovek dojde, tiez narazi na vselijaky teren... a ten babypoint je co? google mi ho nenasiel, nemas daky odkaz? dakujem

smutnuckaaaa
•
30. dec 2012

Babypoint mark.....daj si to do gooogle a uvids.....tu aj troj aj stvorkolesove