icon

Poraďte spratný kočík, nie úplne golfáč

adeli79
5. jún 2013

Existuje kočík, ktorý sa skladá ako golfáč, ale má rúčku na tlačenie spojenú? VĎaka za rady.

astonka
5. jún 2013

@adeli79 ano ja mam napr.jane carrera...no myslim že aj značka cam...

kitty88
5. jún 2013

napr. aj britax b-agile, lahucko sa sklada, nezabera vela miesta

adeli79
autor
5. jún 2013

dakujem. 🙂 a niekto nepredavate taky nejaky? 🙂

darinkazv
5. jún 2013

graco evo. super kočík a ľahučký a úplne jednoduché skladanie a spratný aj do malých kufrov.

sandra86
5. jún 2013
zigzag
5. jún 2013

cam portofino, spokojnost 🙂

lelika
5. jún 2013

Ja mám CAM - Flip, nemá síce spojenú rúčku, ale je veľmi ľahučký, spratný a polohovateľný, takže dieťatko ti v ňom môže kľudne spinkať, ja som veľmi spokojná. 😉

evamarket24
5. jún 2013

@adeli79 B-Agile od Britaxu (4 aj 3 kolesova verzia), alebo kociky od Cosatto (napr. YO, maju ale oddelene rukovate): http://www.market24.sk/golfove-palice-sportovy-... Bebe Confort Loola up, Cam portofino, Cybex Calisto (ten je az do 17,5 kg), z lacnejsich Hauck Sport Disney

vonicka
5. jún 2013
dendy1
5. jún 2013

@adeli79 napr. inglesina avio, peg perego easy drive.

bokroska
5. jún 2013

@adeli79 skus pozriet Babydesign handy.sklada sa ako golfac a ma spojenu rucku.

biakatbur
6. jún 2013

odporucam a bola som spokojna petite star zia,vyborny kociarik ,je lahky,priestrany a lahko sa s nim pohybuje 🙂

tilly
6. jún 2013

ale aj tak sa to bude zle tlacit jednou rukou, nie? ja som mala jane carrera a to sa nedalo jednou rukou... skladalo sa to do golfiek, ale spojenu rucku to malo ako sportovy kocik... inak uplne zly kocik...

eliska07
6. jún 2013

Ja by som asi riešila - inglesina avio - dobrá značka, ľahký, spratný, kvalitný.

denaha
17. mar 2015

@zigzag ahoj,prosim povies mi prosim ako si spokojna s portofinom?