icon

Porovnanie Joolz Hub a Valco Baby Snap 4

majulinka2
14. feb 2025

Zienky rozhodujem sa medzi sportovymi kocikmi Joolz Hub alebo Valco Snap. Prvy krat som si nedala poradit a isla za svojim, mam Kinderkraft Vesto a mam pocit ze sa cochvila rozpadne. Samozrejme kociky pozeram bazarove,mam co to vyhliadnute, no potrebujem sa nadobro rozhodnut.
Ake su vase skusenosti s tymito kocikmi. Byvame v meste, mala je v kociku kazdy den, prechadzka,nakup,kocik musi zvladnut obrubniky,prechody ale aj kocikovanie po nasom dvore, kamisnky,travnik..... Dakujem za rady 😉

dzejsik
14. feb 2025

@majulinka2 Valco je veľmi odolné, ale nie je vôbec odpružené, treba si ísť pozrieť ešte do predajne či by ti to nevadilo, Hub je veľmi elegantný a je to otočný model, chvália si ho, otázkou je či ti vydrží do konca kočíkového obdobia (neviem aké veľké máš dieťatko) … ak ti nevadia neotočné, pozri si ešte určite Petite&Mars Royal / Royal 2 alebo Carrello Bravo Plus

majulinka2
autor
14. feb 2025

@dzejsik dakujem, priklanala som sa skor k valco, no kedze mala zvykne v kociku aj zaspat, potrebujeme odpruzeny kocik. Idem este omrknut ten Pettite a Carrello 😉

dzejsik
15. feb 2025

@majulinka2 ja mám ten Royal, v nom vies dokonca aj pohupat, naozaj skvelo odpruzeny a kamaratka aj suseda maju Carrello a tiez su velmi spokojne 🙂