Porovnanie kočíkov Carello Bravo Plus 2023 a SL 2024: Výhody a nevýhody
Baby prave som sla objednat si kocik 2023...vsimla.som si ale uz aj novinku 2024...ja som najnerozhodnejsi clovek na svete a to tu prisaham...nema niekto tu 2024 nahodou? Nemam si ich kde pozriet nazivo...pri 2023 ma odradza naboku ten medeny ram, ci konstrukcia ci co to je...2024 to uz nema, ale ta ma zase leskle tie kolesa...nebudem svietit na cele mesto? Ach boze, mat moje problemy 😀kazdopadne ak sa najde nejaka mamicka, ktora ma tento kociar alebo videla nazivo niekde aj tu 2024 budem strasne rada, ked sa ozve...dakujem
@mimisk uz som objednala cierny 2023 nakoniec
Mame 2023 cierny a topka , za taku cenu ma vsetko co od kociara chcem
@taktotedanie prave dnes som s nim uz1x kocikovala..je mega super, som nadsena ! Aj fusak jak tam super zapadol juj...som velmi spokojna 🙂
Ano aj ja davam do vnutra este fusak, nanoznik perfektny, spokojnost
@taktotedanie my sme z Tatier, tak u nas fusak este dlho bude aj ficat a aj fici 😀
My severovychod a tahame jeden fusak uz druhu zimu a veruze to vyzera ze este aj nadalej budeme :D
@taktotedanie smiem sa spytat aky mate ? Ja som 2 mesiace dozadu kupila cottonmoose...co z poslednej casti sa da spravit aj kabelka...ja lenze lutujem, ze som nekupila ho od narodenia...prvy bol taky cisto len do hlbokej vanicky
Ten presne mame cottonmouse yukon svetloruzovy, minuly rok som mala z toho tasku a fusak bol vo vanicke a teraz som uz nadpojila tasku spat , skvely fusak
@taktotedanie jeeej...tak to rada citam...a smiem sa spytat, kupovali ste nejaku este tasku na kocik? Mne tam teraz dost chyba a na chrbte nerada nosim batohy...viete, ako pri dvojkombinaciach
Mame taky mensi batoh co je vlastne prebalovacia taska da sa pripevnit na kociar ma tam take cvoky na ramennych popruhovh ale vyuzivam uz teraz dost malo, jedine ak niekam ideme a viem ze malu budem vyberat z kociara, ked ideme len na prechadzku tak neberiem vobec nic
@taktotedanie jasne jasne...a posledna otazka..plastenka? Ja som kupila tu z DM, no priznam sa, ze je taka o nicom..aj sa mi roztrhala uz...a ked je silnejsi vietor, co u nas casto, tak mi ho aj parkrat odfuklo...vy mate aku prosim
Nepouzivam,nepaci sa jej ked mam
Ak fuka u nas vietor snazim sa ist opacnym smerom alebo von nejdemr
@taktotedanie dobre dakujem krasne za vsetky odpovede...nech sa Vam dari ☺️
Dakujem aj vam 🌷 nech sa dobre kocikuje 🙂
Môžem sa prosím Vás opýtať na striešku? Má len 1 vrstvu, alebo je aj podšitá (futrovaná)? Tiež nad ním uvažujem, len nikde v mojom okolí ho nemajú na predajni. Ďakujem ☺️
@taktotedanie dobrý deň, po dlhšom používaní nevybledla farba?
@zuzana1997 dobry den nie

napiste mi aku farbu by ste chcela