Porovnanie kočíkov Joie litereax 4 a Valco snap ultra

violentangel
15. máj 2019

Ahojte. Neviem si vybrať medzi kočíkom Joie litetrax 4 a Valco Snap ultra. Prosím Vás napíšte mi skúsenosti s týmito kočíkmi, ak máte. Ďakujem veľmi pekne všetkým. Veľmi mi tým pomôžete

bobula46
15. máj 2019

@violentangel osobne som nemala ani jeden ale teda stretla som sa s obomi. Pozri čo ti vyhovuje, valco sa dá otáčať v smere aj protismeru jazdy, čiže sedačka bude určite užšia. Potom miesto na nohy, pokiaľ ti vyhovuje tá ohrádka (je to super, nepadajú hračky na zem, plus keď je dieťa menšie tak pekne oprie nožičky, dá sa do toho pekne zapravit deka). Viem že niektorým maminkam vadilo vysoko madlo pri valco, ale to skôr pre menšie deti, keď už je väčšie tak mu to nevadí. Košíky majú oba priestranné. Ešte pozri kolieska a terén po ktorom budes chodiť. Pokiaľ aj po nejakých hrbolatych cestách určite bude lepšie nejaké nafukovacie prípadne bezúdržbové kolesá ako plastové alebo penové. Tiež s pozri skladanie, to si už veľmi nepamätám ktorý sa skladá dovnútra a ktorý von sedacou časťou. Odporúčam pozrieť aj videá na YouTube, ja si tam vždy nájdem nejaké detaily.

violentangel
autor
15. máj 2019

@bobula46 Ďakujem veľmi pekne. Pozerali sme všetko videá, popisy, aj tak sme sa nevedeli rozhodnúť. No nakoniec som našla Joie 2017 ročník, pekná farba denim, nafukovacie kolieska. A on sa tak super skladá. To je najväčšie plus. A zase pri valcu ten otoč sedačky.... no je aj väčší.

michaela182
15. máj 2019

Ahoj ja mám Joie a je super, veľmi som spokojná

evkamotka
15. máj 2019

Ahoj ja mam valco trend sport (nafuk kolesa) . Valco vseobecne nema odpruzenie, takze tie nafukovacie kolieska mi pridu dolezite, aj ked mnohi jazdia bez toho. Daju sa dokupit aj samostatne
Dalej mi je vysoko rodicovske madlo, skus si nazivo (ak si nizsia) ja mam 163.
Posledne, krpec mi klze dole. Sedel ale aj v ultra verzii a tam sa neklzal, ten sedak bol trocha iny, aj ked o poznanie uzsi nez moja neotocna verzia.
Vyhody: vyborne sa sklada, je naozaj veľmi lahky, super latka, obrovska strieska, vacsiu som nevidela
Na mojom mi najviac chyba prave to otocne sedadlo. Isiel do kocika 6 mesacny a nemala som ho tak pod kontrolou. Ze je sedacia cast mensia by mi nevadilo, hned ako vie chodit, kocik vyuzivame malokedy (nech ma radsej pohyb)

violentangel
autor
15. máj 2019

Ďakujem za rady, ste zlaté. Idem dnes pre ten Joie. Mam 166 cm a ozaj sa mi zdal vysoký pre mňa, pre muža by bol asi dobrý, keďže ten ma 190 cm. Som na to veľmi zvedavá.

susanna33
25. máj 2019

@violentangel Tiež som dlho vyberala a zvažovala, ktorý športový kočík kúpiť. Nakoniec vyhral Joie Litetrax Air, aj kvôli odkladaciemu pultiku, na ktorý som si zvykla pri podobnom kočíku, ktorý som mala pri prvom dieťati.

hanay
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hanay
Autor odpoveď zmazal
Zobraz