icon

Postroj do kočíka

zdena12345
8. dec 2014

zdravim vsetkych. Nas maly poklad ma 5 mesiacov a pomaly sa zacina mrvit a nie vzdy ho najdem tam kde ho necham. Zacinam mat obavy ako to bude s kocikom. Zvyknem ho nechavat sameho na dvore ked spi a bojim sa ze by mohol vypadnut. Babka hovorila ze za nasich detskych cias boli popruhy ktore sa pripli do kocara. Popruhy som pozerala ze existuju od vymyslu sveta a cena +- 10e, ale neviem ako ho pripnut do kocara. Nic take na nom nieje. Jedine ze by sa to priplo tam ako je strieska na boku. Ma s tym niekto skusenost?
Dakujem

siska53
8. dec 2014

@zdena12345 nie nemam..moj kocik mal automaticky aj popruhy..jedine sa skusit opytat u vyrobcu alebo v predajni ci neporadia ako na to.

jasminet
8. dec 2014

@siska53 ona mysli popruhy do hlbokej vane asi... tie popruhy za nasich cias si pamatam, teraz neviem ako to riesit, jedine uz vytiahnut sportak a tam priputavat

siska53
8. dec 2014

@jasminet ved ja som mala taky rovno na vanicke kedze z nej bola po odstraneni vrchneho krytu sportova cast. Preto som jej radila vyrobcu alebo sa spytat v predajni,kde by jej to mohli aj namontovat.

22beba
8. dec 2014

aj môj bol živí a spal mi vonku ale popruhy som nepotrebovala a ani som ich nevyužila vôbec 🙂 viac som ho sledovala .... vlastne som vedela kedy sa presne zobudi 🙂 ale kočíky v športovej časti by mali mať popruhy.

katka1981
8. dec 2014

@zdena12345, nasa ako 5-mesacna uz bola v spotrtiaku lebo do vanicky sa nevosla, dal sa dat uplne do lahu a kedze sportiak mal pasy, tak bola stale zapasana. Ale muzov brat bol stale v remencoch, ked ho mama dala pred obchod a prisla spat, tak visel dolu hlavou z kocika, drzali ho len popruhy 😀

henikav
8. dec 2014

tie popruhy nie su celkom bezpecne, to mozes pouzivat len vo svojej pritomnosti, lebo by sa ti na nich babo mohlo aj obesit, alebo vypadne a zostane visiet, alebo prevrati kocik na seba. Naozaj bez dozoru ti ich neodporucam, potom ozaj lepsie mat kocik s vajickom, odkial babo aj vidi ale je pevne priputane, alebo ak uz zacina sediet, tak sportovy, kde ho zas vies pevne priputat

siska53
8. dec 2014

@zdena12345 a neda sa dat do kocika ta detska pestunka? Ze by ta upozornila,ked sa mrvi,budi... Inak mas asi nejake velmi zive dieta,lebo moj sa sice tiez presuval,ale len v ramci kocika..popruhy dosli na rad,az ked sedel,to mal necelych 8m. Lebo neviem si predstavit,ako 5m.by vypadlo z kocika len preto,ze sa v ramci neho presunie...

zdena12345
autor
8. dec 2014

@siska53 tiez sa iba presuva, kotula, este nesedi, to riesim do buducna aby som nebola prekvapena ked ho najdem na zemi...

siska53
8. dec 2014

@zdena12345 uz ho jedine naucit spat v postielke alebo ak to inak nepojde,tak sportiak ktory ma popruhy.

zdena12345
autor
9. dec 2014

dakujem vsetkym za reakcie