Používate nánožník na golfáč?
Pýtam sa, lebo golfáč, ktorý sa mi celkom dosť pozdáva, nánožník nemá, dokonca sa k nemu nedá ani dokúpiť. Je to vraj "letný golfový kočík". Tak teraz neviem. Pravda je, že ja som ani v športovom kočíku, ktorý používam teraz, nánožník skoro nepoužívala. Ale to sa išlo zo zimy do leta, rýchlo bolo teplo a v prípade potreby som použila deku. Neviem, ako to bude v jeseni, neviem ani, ako často budem golfáč používať (plánujem prednostne používať športový, ale ktovie, ako sa mi ten golfáč zapáči...). Tak ako? Je nánožník veľmi dôležitý? Využívate ho?
pouzivala som a dost casto, ale ako pise
@tova - da sa nahradit fusakom... Takze je to o tom, ako sa ti ten kocik pozdava a v zime ked nie je nanoznik, tak das fusak a deku a dieta bude mat tepla dostatok 🙂
akurat rataj s tym ze z tej deky a fusaku to pojde tazsie oprat, ako z nanoznika (tie maju antispinivu upravu) ale stale to oprat pojde. 🙂

@ena1903 no na golfac/buggy som ho nepouzivala vobec, buggy som pouzivala len v lete (na zimu mal neprakticke kolieska a bol lahky na to, aby sa dostal cez sneh). ale kedze som nemala fusak, tak som v zime mala nanoznik (mala som latkovu tasku pre novorodenca, ktora sa dala prerobit na nanoznik) a v nom este spanielsku deku. 😉 takze v zime som pouzivala len ten 🙂