Poznáte kočík Maxi Cosi Mura 2011?
Mamičky ktora s nim už stihla mať skusenosť?
Strieskou. Mam aj manual ktory patri k 2010, a tam opisuju ako sa da predlzit strieska ked ho dam uplne na lezato. A ani za svet neviem prist na to, ako sa to robi na tomto A ked ho mam na lezato tam je to skoro uplne otvorene.
☹
@rebeka25 no mi sme mali najskor 2010 kolekciu,teda vlastne aj mam e,ale po reklamacii,nam dali novu strechu z kolekcie 2011,je pravda ze su ine,ale ani jedna z tychto kolekcii uz nema tu predlzujucu striesku...tie sa prestali vyrabat s kolekciami 2009,odvtedy su len tieto s trochu inymi obmenami kazda...ano,je pravda,ze tie starsie boli lepsie v tom zmysle,ze sa dali predlzit,a hlavne ked babo lezi,kryli,ziel,tieto nove su take ake su.
Myslim,ze to je aj jedina moja vyhrada k tomuto kociku.
Nasa mala sa vsak nikdy nestazovala,len som musela v lete kupit slnecnik.
Ak mas nejake otazky kludne napis,mam skusenosti dost s tymto kocikom,rada pomozem.
@exupery - dakujem si zlata este ho mame len dva dni, takze urcite budem mat par otazok Ano aj mne sa velmi paci ja som sa na nete do neho hned zamilovala, no len toto sa mi nepaci ze ked lezka tak je tak otvoreny ako na sankach, Ale uz dneska dorazi nanoznik tak hadam tom bude lepsie.
@lola11 pisala som o plusoch a minusoch v kategorii Vybavy -Vase kocarky,na poslednej strane,mozes si to najst...ak by si mala nejake konkretnejsie otazky,pytaj sa.Ja som inak spokojna,jasne ze ma aj nedostatky,ale ktory nema...no hlavne ta strecha by mohla byt lepsie doriesena,ale ked som si tak vsimala kociky,tak vela ich ma proste takto otvorene,a zalezi aj od babatka,nasa musi mat aj tak vzdy stiahnutu nakolko smiruje vsetko okolo,ona je otvorena,hlavne ked babo lezi..inak kryje dost
@exupery no vsak praveze mi mame fabiu, tak neviem. Aj ked uvazujeme o vacsom aute ale neviem kedy.Ta strieska by mi az tak nevadila, vsak sa daju kupit fajn clony, len to aky je velky ked sa zlozi. Pozerala som ho aj na original stranke, tam nevyzera velky zlozeny, ale to je len konstrukcia.
Inac uz som ta predtym nasla v tom fore Vase kociky aj precitala 🙂 🙂 tak aj tak diky za ochotu. Mne sa strasne paci z minulej kolekcie ten cierno cerveny - este neviem co to bude ale bol by fajn aj pre chlapceka aj dievcatko. V com podstatnom je rozdiel medzi 2010 a 2011? Myslim, ze hlavne vo farbach ako som to pochopila.
@rebeka25 no to by bolo fajn - ale vsak najlepsie je to skusit aj s autom, ze? Totizto kocar co som mala predtym som zlozila a dala do kufra a skoro nic tam uz nevoslo. No a teraz budu zadne sedacky obsadene uz 2 detickami 🙂 🙂 takze tam nedame uz vobec nic!Ozi da sa vanicka na mure pripnut akoze namiesto vajicka?
@lola11 - no viem na isto ze pokial sa zmesti nam tak vam urcite lebo v nedelu co sme jednym predali Atlantik kocik mali fabiu, a dali ho tam bez problemou aj s kolieskami, a my sme na Atlantiku museli kolieska oba zadne davat dole..Ale samozrejme najlepsie je vsetko si pomerat hlavne kufor auta a vytah, my sme sa na tom kopli, ze sme vytah sice pomerali ale dvere od neho nie a nezmestili sme sa (Atlantikom). No bolo to mile :(
@lola11 vanicka sa neda pouzivat miesto vajicka,do auta,ani by som to v ziadnom pripade neodporucala,nie je to bezpecne...rozdiel v kolekcia 2é10-2011je vo farbach,a v tych strieskach-kolekcia 2011 ma uz na strieske klbik,ktorym sa ohyba,a ma tri polohy,ti epred tym,mali dolu take cupliky,ktore sa vyhybali a tym sa sklapala-totalne zle...nefungovalo to,kazilo sa,preto sme to aj reklamovali ,a preto kolekciu 2010-zaciatok roka,neodporucam.
Inak myslim,ze do auta poohoda,ale zase musis ratat s tym,ze to nie su golfky,a prosto je to objemnejsie
ahojte 🙂 dnes som videla maxi cosi nazivo farba taka staroruzova... no krasa, super velka priestranna vanicka. najprv som chcela X lander, ale nazivo nic moc... len by ma zaujimalo, ako sa riesi sportova cast v zime? my rodime v maji, babo bude cca do zimy vo vanicke, ale co potom? este nebude moct sediet v sportovej... a ako je to s fusakom, alebo nanoznikom???
Baby ktore uz mate maxi cosi - mura 4, prosim o radu. Da sa zlozit sportova cast aj s tym, ked je nasadena? Alebo je potrebne dat vsetko dole a az tak viem zlozit sportak? Dakujem za odpoved
@zuzulienka51 ano ,tieto nove kolekcie,kde sa naklikava strieska priamo na spostovu sedacku,uz sa daju zlozit v celku,otazne vsak,ci sa ti to tak zmesti do auta...
@dankakk mi sme na zimu do sportiaka kupili emitex fusak,uzasne teplucky,a mam usity nanoznik na mieru od jednej pani z ceskeho MMB,ale pasuje nan aj Emitex.My sme v spotovej casti cca od piateho mesiaca,nechcela byt vo vanicke....na pololah a hotovo.
@exupery ahoj mozem sa spytat mohla by som pouzivat sportovu cast od narodenia?? alebo treba vanicku?? pretoze v niektorych popisoch je pisane ze je od narodenia. pa
@martinkaa299 no urcite vanicku,sportak je od narodenia iba s tou fusakotaskou,teda tak som to spravne pochopila z obrazkov.....
prosim vas mate uz niekto namontovanu na Muru slnecnu clonu? Ktora Vam tam dobre sedi?
tiez rozmyslam nad tymto kocikom, len sa neviem rozhodnut ci 4ku alebo 3ku. ak mate tento kocik, prosim piste babenky, ako ste spokojne. na starsie serie som pocula aj dost kritiky, ale dufam, ze tieto novsie 2011 maju uz niektore muchy vychytane...
Ahojte ak vás to zaujma tak ja mam Maxi cosi muru 3 2010 a som s nou spokojná a myslím si, že nie je az taky vleký rozdiel medy 2011 asi len vo farbe 🙂
@rebeka25 ja mam na nu tuto clonu a som spokojná Sunshine Kids Slnečná clona SHADE MAKER http://www.bambini.sk/sk/2819/116/sunshine-kids... teraz ju používam na športiak ale keď bude druhe tak použijem aj na vaničku 🙂
no ja mam Muru 2011 tam sa uz neda tak rozoberat strieska. To je podla mna dost velke negativum ked ho dam lezat, tak ju uplne ako na sankach. Takze striesku ja budem musiet davat stale. Ozaj kocky neviete mi poradit ci by som vedela namontovat na Muru 2011 striesku z predch. modelou? Ci by to pasovalo a ci by som to vedela vobec zohnat?
@zuzikkaa ja mam aj clonu ktorú používam aj zo strechou a rozmýšľam, že strechu dám preč a budem použivať len tu clonu ak to pôjde potom nafotím a dám sme aj foto 🙂
@rebeka25 podla mňa by to malo pasovať lebo ja mam model 2010 a vaničku mam 2009 a keď sme ho kupovali tak povedali, že sa nič nezmenilo v konštrukcii len je ľahšia ale pozeraj modeli do 2009 lebo ja mám asi takú istú ako 2011
@zuzanky
@rebeka25 tu na videu je kusok strechy schovany v zipse,tak to nieje take plytke 😀 😀 😀

A cim je ina ako 2010?