Poznáte kočík Maxi Cosi Mura 2011?
Mamičky ktora s nim už stihla mať skusenosť?
mne ta strieška vyhovuje oproti tej staršej čo bola na kočíku jedine čo môžem vytknúť tak nevymysleli dobre ten patent na to keď ju chcem otvoriť alebo zavrieť ☹ Ale už som si zvykla a v zime tam nemá malý zbytočne veľa studeného vzduchu a račej som investovala a kúpila originál fusak a ma ho vlastne aj na krížoch 🙂
@exupery A kde si si dala sit na mieru? Ja viem,ze plastenku pouzijem...ale tym,ze ta strieska je mala,ci predsa len pomoze plastenka....velke striesky v tom maju vyhodu.Ja som este ten kocik na zivo nevidela...len z obrazkov,preto sa aj take smiesne veci pytam 😉 Kocik ma velmi oslovil.
@lianka7 u jednej pani na ceskom MM,ale trvalo jej to strasne dlho a myslim,ze aj tu na slovenskom niekto sije a su lepsie ako mam ja,vacsie a lepsie kryju,skus pocitat v temach o Muremplastenka pomoze,mi sme dokonca chodili bez,mala ma asi klaustrofobiu,vzdy oistala,tak sme mali len fusak a kedze uz len sedi a nespi mi v kociku,tak som striesku stiahla aj s clonou a ona dobre kryje v sede,nekryje len ked je kocik dany do lahu...
@lianka7 ja mam 3-jku a to je straška na športiaku a mi sme prechádzali na športovú časť v novembri a som bola rada, že je ta strieška rak nižie oproti 2009 aspoň tam mal teplejšie. A ja som kupovala originál nánožník na športovú časť a aj fusak ale ten nám bol veľký tak sme kúpili inej značky a ešte som mu doňho dala deku a mal tam teplučko.
Tá strieška nie je mala ale je nižšie ako u modelu 2009 a ja mám 2010 a som spokojne len to otváranie teda zastrešenie ide ťažšie ale zvykla som si 🙂
@exupery
@zuzanky Baby ďakujem za info...ako pozeram,myslim,ze strieska je rovnaka v modeloch 2010 aj 2011 ak sa nemylim...no skusim obzriet tie nanozniky.My budeme na sportovu cast prechadzat cca april-maj myslim.A keby mu svietilo slniecko do oci,vyriesim to slnecnikom.Kde ste tieto kociky kupovali?
@exupery A aky novsi typ striesky mate?Ty mas 3 ci 4 muru?
@lianka7 ja som kupovala len športovú časť a to v bambini v TT a vaničku a auto sedačku cez inzerát a sedí to lebo konštrukcia sa nezmenila len je ľahšia. ja cez leto používam slnečnú clonu ako dáždnik 🙂
http://www.bambini.sk/sk/2819/116/sunshine-kids...
@lianka7 mam Muru 4,najnovsi typ striesky je s klbikom v hornych rohoch striesky,je vidno ked sklopis uplne dozadu striesku...mam to nafotene vo fore o Mure,pohladaj ak sa ti chce,ja som mala na leto slnecnik,ale asi by som skor sla do tej clony,no neviem,vsetko ma pre a proti,konstrukcia je v podstate rovnaka od zaciatku vyroby Mury,rozdiel je len vo vahe-tie novsie su lahsie cca 2kg,a vnutro koliesok je strieborne,a kosik nakupny je trochu vacsi...
keby niekto chcel tak mam napredaj muru 3,kupenu v marci 2011 čiže teraz,použivana len mesiac,len ma malu dierku,na sedadle pod zadkom tak v zadu ale da sa to spravit,len ja ho potrebujem dat preč.je modry.
@georgia333 napr http://www.bambini.sk/sk/4203/30/maxi-cosi-mura... podla mňa v každom kočíkovom obchode ak chceš používanú tak skus dať do Google predám vaničku na maxi cosi 🙂
ahojte vsetci mamicky,Prosim vas, pomozte mi o kocik. rozmyslam nad tymto kocikom, len sa neviem rozhodnut ci 4ku alebo 3ku. ak mate tento kocik, prosim piste babenky, ako ste spokojne?????? odpiste mii hned. cakam
@rebeka25 Dakujem pekne, uz mam 4-ku. je suprový.kocik. som snim velmi velmi spokojna. kupila som ho v minulom tyzdne 🙂)))
Ahojte... chcem sa opytat na muru 3 pre vacsie dieta... mam 2,5 rocneho chlapceka ktory sa ale velmi rad este vozi a aj si tam rad pospi.. ma 12 kg a cca. 90 cm ....ci mu tento kocik bude dobry....ci sa tam nebude tlacit a ako je to zime a plus este fusak.. fuuuuu 😒 😒 😒 😒 zvladneme to s tymto kocikom??? alebo ake odporucate pre starsie dieta.... 😉
hmmm tak to dakujem pekne... lebo uz som mala aj vybraty...jedna velka chyba ked kupujete cez net... esteze existuju taketo fora....Tak teda odporucte mi niekto vhodny kocik pre starsie dieta.... 😅 😅 😅
@zuzanky Ahoj Zuzanky, chcem sa s Tebou poradit ohladom kocika, ak ho este pouzivas - mam presne taky isty ako Ty, tiez zo starsej kolekcie. Moj maly ma teraz 1 rok a mam niekolko problemov.
1. Ked mu podopierku na nozicky zdvihnem do hornej polohy, nozky mu trcia, no ked ju zlozim, este nedociahne na ten stupienok a tak mu nozicky iba vysia a nemam z toho dobry pocit, bojim sa, aby mu netrpli a nebola mu na ne zima. Nepamatas sa, ako si to riesila?
2.Neviem, aky nanoznik mam kupit - uz mam doma dva - jeden Emitex, ten mi odporcili v obchode a aj jedna mamicka tu na konikovi, ale ten nanoznik je maly, nezakryva celu sedaciu cast, maly ho lahko vykopne a podfukne mu ho. Neviem, ci to poplietli v obchode, ci ma Emitex viac typov takychto nanoznikov, ale tento mi pride uplne nevhodny. Ten druhy je nejaky univerzalny neznackovy, ale ten je zase prilis velky. Je vobec mozne zohnat na tento kociarik nanoznik, ktory zakryje celu sedacku, schova nozicky a nie je ani maly ani prilis velky? Pocula som, ze nejaka pani zo Slovenska aj z Ciech taketo nanoznoky priamo siju, ale neviem sa dostat ku kontaktu na ne... Nevies nahodou?
3. Pouzivala si vo fusaku madlo? Neviem, ako by to bolo s nim a ci je to vobec mozne, ale ked tam teraz skusim dat maleho bez neho, len tak, do popruhov, zosuchne sa a mam pocit, ze vysi za rozkrok - no az ma oci bolia.
4. Odporucila by si sportiak na zimu? Stale ma mata, ci ho nemam na zimu vymenit za nejaky, kde bude viac chraneny a kde sa mu bude pohodlnejsie sediet.
Dakujem ak si najdes cas a odpises 🙂
@susita Ahoj Susita áno používam stále ten kočík ale teraz momentálne nie športový na ten presedláme asi v decembri alebo v januári. A som s nim nadmieru spokojná.
1. ten som riešila tak, že som mu nožičky nechala nech mu visia a keď mi zaslal tak som mu ich dala hore ale malý už
od 10 mesiacov začal chodiť tak som ho len vozila a sadol si tam keď bol unavený 🙂 Potom už mi nechcel v nom
sedávať keď mal 1,5 roka tak som ho vozila a bolela ma z neho ruka lebo som z jednou držala malého a kúpila som
si karičku nunu
2. Ja som si kupula originál na maxi cosi síce je dráhy ale je super má ho aj pod ritkou a keď bol menší tak ho mál
po prsia 🙂 a potom som ho využívala aj v nune 🙂
3. Ja som používala len mádlo aj v zime malý sa ho rád držal aj dokonca keď spinkal 🙂
4. Maxi cosi som používala do 1,5 roka a teraz ho používam zas lepšie povedané používala som ho aj cez tuto zimu
pokiaľ sa mi nenarodila dcérka a kúpila som si originál fusak (ten sme používali do nedávna je väčší ale je tam aj
kapucňa a je super malému tam nebolo zima ale prvú zimu sme používali Redncastle sport a keď bola tuhá zima
čo bola tak som na neho dala spredu deku a natiahla som mu ju až k bokom strechy a mal tam užasne teplučko
len ja som mrzla) aj nánožník . aj túto zimu sa chystám ho používať nakoľko ma dcérka 6 mesiacov a je dosť veľká
už teraz je jej vanička len tak tak 🙂
A nemáš začo dúfam, že som ti pomohla 🙂

@zuzanky ahaaa,mmm skoda.vyzeralo to nadejne 🙂 🙂