icon

Poznáte kočík Maxi Cosi Mura 2011?

rebeka25
18. jan 2011

Mamičky ktora s nim už stihla mať skusenosť?

Strana
z3
susita
1. okt 2012

Ahoj Zuzanky, dakujem za vycerpavajucu odpoved aj linky, kt. si mi poslala 🙂
Chcem sa este spytat, ked si pisala, ze ste este donedavna pouzivali orig. fusak - zrejme ten s nozickami - nevadilo malemu, ze tam mal zviazane rucicky, ved uz bol dost velky, nie?
Ja som ho chcela vlani tiez kupit, ale v obchode ho priamo nemali a prehovorili ma, aby som ho nekupovala, ze dieta z neho rychlo vyrastie a potom je nepouzitelny. Takze mame zimny fusak Emitex a zatial sme bez nanoznika. Rozmyslam, ake by to bolo, mat jeden fusak a potom dalsi fusako-nanoznik. Joj, stve ma, ze som sa asi nechala napalit, ved ani ten Emitex nebol najlacnejsi - nie je zly, aby som nekrivdila, ale ten s nozickami by urcite pasoval omnoho lepsie.
Este raz dakujem, skusim nejako pospekulovat, hlavne, aby malemu bolo pohodlne a teplucko.

kiakocikovsvet
2. okt 2012

@susita doporučujem od značky maxi-cosi fusako-overal

susita
2. okt 2012

@kiakocikovsvet ahoj, prepac, ale mohla by si mi prosim napisat, co konkretne mas na mysli? Fusako-overal? Myslis ten nanoznok, co je zaroven fusakom, alebo fusak s nozickami? Inak dakujem za zaujem a odpoved 🙂

zuzanky
3. okt 2012

@susita ahoj a nemáš mi za čo ďakovať. Ja som spokojná aj z fusakom nakoľko tam kde sú ruky je zips a viem mu ich dať von a keď mi sem tam v kočíku zaspal od únavy tak som mu ich schovala . a nánožník je super používam ho hneď ako sa dosť ochladí a bez fusaku , fusak používam až keď mrzne ved ma na sebe teplú bundu a ešte ho prikryjem dekou 🙂
Aj ja so uvažovala nad kúpou toho fusaku z Emitexu a ukázali mi originál tak som neváhala síce bol originál drahší ale nebanujem a už sa naň teším keď ho opäť použijem pri dcérke 🙂

susita
3. okt 2012

@zuzanky predsa ma este napadlo, ako je to s nozickami v tom fusaku? Oni su tam zavrete, takze chodiace dieta nemoze behat? Alebo? Inak, nemas nahodou nejake fotky? Lebo z toho predajneho obrazku sa vela vycitat neda a ako som Ti spominala, na predajni ho nemali. No a objednaj si to, ked nevies, ci budes spokojna a naozaj si to aj vezmes... 😉

kiakocikovsvet
3. okt 2012

@susita my ho máme na stránke vyfotený,pokiaľ ho nenájdete, zavolajte

susita
4. okt 2012

@kiakocikovsvet Dakujem, fotku, kt. mate na stranke poznam, ale nedokazem z nej vycitat, do akeho veku je fusak pre dieta pouzitelny. Je aj pre dieta, kt. uz same beha?- podla obr. sa zda, ze nozicky su zospodu zosite. A ako je to riesene s rucickami? - moj maly nebude spokojny, ked ho tam pozapinam ako do kazajky.

zuzanky
5. okt 2012

@susita Ahoj
hladila som nejak tie fotky a našla som zatiaľ túto to nebola až taká zima tak sme využívali len nánožník 🙂
skúsim ešte pohľadať 🙂
Skúsim mu ten fusak obliecť od fotím ho v ňom a potom dodám aj fotky ale musím počkať na dobrú náladu 🙂

kiakocikovsvet
5. okt 2012

@susita je to fusak, ktorý použijete v hlbokej častí, upevníte si ho v športovej častí a používate ho ďalej kým Vám z neho dieťa nevyrastie, nieje to overal, takže spodná časť nožičiek je spojená

susita
8. okt 2012

@zuzanky Ahoj, dakujem za fotky, si zlata, ze si si nasla cas (pri dvoch detuskach 🙂 Ten nanoznik vyzera naozaj dobre, skusim sa po nom obzriet 😉 A budem vdacna, ak sa Ti podari pridat aj tie fotky s fusakom a prosim Ta, popis mi, ci je mozne, aby v nom dieta chodilo - asi sotva, vsak?

Strana
z3