Poznáte luxusné, ale pohodlné kočiariky?
Ahojte baby. Chcem založiť diskusiu o kočiaroch.... luxusných ale zároveň pohodlných pre dieťatko... Mne sa veľmi páči Stokke explory, aj čo som čítala je vhodný pre maličké... Viete ešte nejaké značky poprípade dajte fotky aj lepších. 😉
@atap ak sa ti stokke paci a si o nom presvedcena ,.chod do toho podla mna je to o silnom pocite matky, A nesuhlasim s vami baby, ze stoke ci iny je hnus, len za to ze vy ste tie kociky nemali a zdaju sa vam. Ja viem hodnotit iba ten kociik co sojm vyskusala, a ak je niekto spokojny so STOKE preco nie? nemyslim si ze by si firma ako STOKE dovolila vyrobit nieco len ako imagovku na auparku.................... ja tiez nehovorim ze pegperego je hnus alebo nepohodlny pre babo, len za to ze mne sa dizajnovo nepaci................
@zajo79 to bol len taky prvy osial pri pozerani kocikov, potom zacalo triezve uvazovanie - hlavne by sa nam do auta ani nezmestil, cize by som aj tak potrebovala kocik ktory sa da normalne zlozit do nasho kufra + je neuveritelne tazky, tamten by mi bolo luto predavat a skladovat doma 2 kociky kvoli par mesiacom pouzivania inglesiny... takze sme kupili jeden ktory splna vsetko co sme potrebovali 😉
@jasminet tak to ja si hlboky neodpustim. vzdy sa mi pacil...a rodim snad posledny krat... a ked bude zima, maly bude mat pol roka, tak klasika hlboky kocik je na nezaplatenie
ale zas do auta ho trepat nebudem, i ked do auta by sa urcite zmestil. to som si vymyslela, co uz so mnou... ale nebudem ja do konca zivota kukat na hlboke kociky ze aaach, nevyskusala som ho 😀
ja osobne si myslim,ze to ze je kocik drahy este neznamena ze je super a luxusny! je to vsetko o znacke presne ako je to aj s oblecenim,ze si za znacku priplatite.mne osobne sa STOKE nepaci ale nehovorim ze nieje pre babo dobry.
druha vec,,nechapem preco maminy tolko pozeraju na velkost vanicky,moj maly bol vo vanicke iba 5mes lebo bol velky a sfusakom sa mi nezmestil do vanicky.tak bol v sportaku.na kociku si treba hlavne vsimat sportovu cast kde dieta stravi viac casu ako vo vanicke.a HLAVNE si vsimajte rozmery sedacky!!! ked vidim PL kocik BABY SMILE idem odpadnut. ☹ akoze aby 18mes dieta trcalo z kocika a ani ho nezakryjete budou.hlane ze kazdy pozera ci su nafukovacie kolesa a velka vanicka!!! 😒 😒 😒
a nevidim problem vo vozeni maleho v sportaku ked sa da dat do uplneho lahu,aj nozicky samozrejme-lebo zase to uz niektore golface nemaju!!!
ked sa mi babo ma narodit zaciatkom leta,tak v podstate vanicku ani nepotrebujem,ked tak fusakotasku. 😉
a ked som ja kupovala kocik tiez mi nemal kto poradit.v jednom nemenovanom obchode s kocikmi vam nutia concord-y lebo z nich maju najvacsiu proviziu,tak vam ho opeknuju ze si ho nakoniec kupite ani neviete ako!!!takze na predavacov by som nedala!!! 😖 😖 😖
treba si doma v klude popozerat na nete,vybrat par tipov a potom precitat recenzie mamiciek.
podla mna je dobre mat kocik s nafukovacimi kolesami ale zase aj nejaky mensi co sa rychlo supne do auta ked treba.ved dnes uz na bazaroch najdete kociky ktore boli pouzivane par mesiacov tak si mozte dovolit aj 2 😀
nez by som si kupila spominany STOKE tak to radsej kupim nejake dva -jeden s velkymi a druhy s malymi kolesami.to je moj nazor,,prajem uspesny vyber 😎
ahojte
mne sa stokke velmi paci,ale kedze som vedela ze nasa malicka bude velka tak uplne som ho zavrhla,a mame baby smile,pretoze ma velku vanicku
mala ma necelych 9mesiacov a 11kg a do toho by som ju urcite nevpratala aj s fusakom
stokke je imigovka,tak na prve mesiace a potom ked je babo vacie tak na leto super
rozmyslam ze pri druhom by som ho chcela ako 2kocik
kazdy kocik ma svoje pre a proti a kazdemu sa paci nieco ine
je zbatocne tu ale hovorit nieco o kociku ked ho clovek nema vyskusany
pekny vecer
@zuzikkaa netrvrdim, ze to niekedy neplati, ale ked si porovnam napr. teutoniu a cam cortino na ktoru som mala tiez zalusk a isla si ich porovnat, tak ten rozdiel v cene je vidiet a hlavne v ruke citit...
teutonia je pevna, nehrkotava, z kvalitneho pevneho materialu, ked camku chytil do ruky moj muz (120kg a 2m) a zatriasol nou akoze uspava dieta, tak plastova camka mala co robit aby ostala v jednom kuse 😅 takze aj muz, ktoremu sa tych vyse 1100€ za kocik zdalo byt dost rozhodol, ze teutonia vyhrava.
mimochodom, mala sa nam do hlbokej vane teutonie vosla uplne v pohode vo fusaku este na zaciatku 9 mesiaca a az vtedy sme presedlali na sportovu cast 😉
samozrejme netvrdim, ze je dokonala, ale ja osobne som s nou nemala ani jeden problem
aj ja som zastanca Stokke, urcite si ho kupime, teraz je v Kike v akcii hlboka a sportova cast novy model za 699 Eur
presne tak,kazdy ma nieco super,ale nieco zase chyba!!! ☹
bude je super do terenu,ma velke kolesa atd,,ale zase ked ho potrebujes napratat do nejakeho peugeota 206 tak hold smola.treba kupovat podla toho aky je teren v okoli kde budes kocikovat,ci potrebujes casto skladat do auta-tam zalezi aj vaha kocika.zase nie kazdy kocik ma otocnu sportovu cast-co som ja ocenila na QUINNY freestyle!!! 😎 ale zase je z tych tazsich kocikov a je ho plny kufor a to mame kombi 😀 ale je super a vobec nieje rozhegany a to mu davam zabrat 😉
je dobry aj v tom ze ma chrbtovu opierku az 50cm a da sa dat do lahu.urcite by som ho este trosku vylepsila ale na 97% som snim spokojna.tuto zimu sa mi teda v snehu veeelmi osvedcil!!! 😅 😅 😅
@zuzikkaa akurat co viem, hartan je kvalitnejsi ako drahsia teutonia.
o inom pripade neviem..
kazdy kocik ma nieco, co by mohlo byt inak, co mi vadi.. na jednom mi vadilo to, na druhom ono...
ked som prisla do obchodu, nic nerobia len chvalia brio go..ale ja k tomu kociku pridem, a stoja mi chlpy na rukach, ze toto neee... nemozem sa s nim stotoznit. ma vsetko co ma kocik mat... ale je tam to ALE... ze sa s nim neviem zzit.
a ak mam mat kocik, na ktorom mi nieco vadi, tak ho radsej predam.. a kupim iny. nefajcim, nepijem, nenosim top znackove handry... ani na kabelky uz niesom uchyl, akurat tak kocikove 😎
cp s4 ... predavacka ho nevedela zlozit, viacej som nad nim ani neuvazovala. kamoska nan len nadavala, ze je to tazke hebedo.
par negativnych skusenosti s concordom co mali zname, a ani po nom uz nepozeram. a hlavne ten potah, ktory po neakom case vyzera ako vyzera.
co bude asi aj moj hartan, 😀 nieje z najlahsich...ale chcem ho na zimu.. a do auta a sikovnejsie bude bee+ a chcem aj zapp xtra.
pri prvom synovi nebolo moc penazi, mala som kocik ako som mala, mala som ho problem dat do auta, vypadavalo mi kolecko a mala som nan STRASNE nervy.
potom som kupila dobry sportak..a hlavne riesila ine veci, ovela vaznejsie, rozvod...takze ma to ani nenapadlo riesit ze striedat kociky.
to som tym chcela..niekedy sa da, niekedy sa neda.
nieje to svet vesmiru, ani nerobi lepsiu maminu to, ze ma "zevraj luxusny" kocik... lebo pod pojmom luxusny kocik si kazdy moze predstavit nieco ine.
v prvom rade musi byt funkcne vyhovujuci aj mame aj dietatu.
😀 😀 nemam rada slovo luxus 😅 vymysleli si ho rpedajcovia .je to slovo co vyjadruje tovar , ktory nie je na trhu dostatkovy a dopyt je vasci ako ponuka, co sa neda povedat o kocikoch cenovej kategorie.... naprrr.. neviem .. nad 1000 eur? pretoze zaujemcov je dost.. najma koli tomu aby splnal kocik akusi ulohu modneho dolnku modernej mamicky. pritom dolezite su pocity babatka, a praktickost, manipulacia, vaha... kukam na nete uz dobry tyzden kocariky ale som z toho magor 😅 asi to budem musiet o par tyzdnov obehat a vyskusat....
kurnik auto som si kupila behom par dni a tam slo o stotisice a nad kocarikom budem premyslat niekolko mesiacov 😠
@zajo79 tak vzdy sa da fungovat aj s jednym kocikom.nie kazdy ma peniaze na 2-3 kociky,,ale cim dalej sa tazsie vybera lebo tych kocikov je taaaaak vela a tolko kraaasnych 😎 tiez by som menila kazdu chvilu 😉
tiez si myslim-ved som to uz pisala ze je dobre mat 2 kociky,,a daju sa kupit na bazare kociky co su v super stave!!! ved mamina co ma aj 3 kociky ich ani nestihne znicit 😀
pozeram ze si ides to 3. babo poriadne uzit kedze budes mat 3 kociky 🙂 🙂 🙂
tiez som ako golfac kupila zapp,,len sme ho este nevyskusali,ale uz kazdu chvilu.sa tesim 😉
jááááááááááj dievčatá a to ste ešte nemuseli hladať dvojičkový kočík 😀
neexistuje dokonalý kočík ...
@zuzikkaa o v tomto mam skoro jasno ze chem 4 kolesa, a na nic potrebudem poradit ci su lepsie pogumovane (len som o nic pocula) alebo kalsicke nafukovacie... viem ze je lepsie ked ma kocarik vacsie kolesa ako tie modne mini.. nakolko byvam na dedine, a cesty su katastrofa tu... a babo sa narodi na jesen , cize sa aj v zime este bude kocikovat v nom... a rozmyslam ze len hlboky a potom radsej lepsi sportak kupim, co bude mat uz nadlhsie..
@zajo79 no ja vacsinou vyberem a manzel odsuhlasi,,ale vzdy mi povie ved ty snim chodis viac tak vyber.... 😉 ale zatim bol spokojny
do terenu a na zimu mam quinny freestyle a kedze dominik uz dost beha tak ten zappik 😎 lebo keby ho mam po meste nahanat s 15kg freestylom by bolo asi komicke 😀

@alex9966 nasa isla do sportiaku ked mala sedem mesiacov a krpces teda nie .. v pohode aj s fusakom.