icon

Prechodný fusak verzus deka

zuzu100
24. sep 2013

Som na deti sama..Dcérku musíme každé ráno odprevadiť do škôlky....Malý sedí v kočíku...máme golfáč Baby point...Vonku je uz 9-13C...Co mám kupit prechodny fusak alebo deku? Aký/akú?

janielikk
24. sep 2013

Myslím si, že fusak je lepší, nemáš také tepelné úniky. Mám doma jeden, taký bordový, aj s otvormi na popruhy, perfektný do kočíka, autosedačky, buginy... zajtra bude nahodený, kukni 🙂

simcab
24. sep 2013

@zuzu100 u nás tiež radšej fusak, deku si vždy odkope..

katrinka8
24. sep 2013

@zuzu100 - podla mna Ti staci nejaka hrubsia deka (my mame od Emitexu: http://www.emitex.cz/deky-fleece-70x100cm/) - je to 2-vrstvva flisova deka, teplucka, ak ju teda potrebujes len na ten prevoz do skolky. Synceka uz mas vacsieho (nie je to uplne babatko, co sa nepohybuje), mozes mu obliekat vetrovku a len dlnu cast tela prikryvat, a ak nechodievas na nejaku daleku cestu v tychto chladnych ranach, podla mna mu staci ta deka. Za chvilu uz mozno aj tak bude treba vytahovat klasicky zimny fusak...

aristka
24. sep 2013

ja mám emitex.,taký dekový fusak a je to aj preväčšie detičky

dai
24. sep 2013

@zuzu100 podla mna staci dieta dobre obliect a prikryt ho dekou a nato dat ten chranic proti vetru - ten je az skoro po prsia a deku tak dieta neodkopa😉