icon

Prečo kupujete trojkombinácie, keď potom kupujete golfáče?

allysonn
10. mar 2013

Zaujima ma,preco tehulky najprv kupuju trojkombinacie kocikov a nevyuzivaju po vanicke sportovu cast,ale rovno potom uz ako mamicky kupuju golfky 😕 Dakujem.

zuzanapp
10. mar 2013

my mame 3kombinaciu a aj golfac, a plne vyuzite sportovy pouzivame doma na prechadzky a golfac mame v aute na obcasne pouzitie na kratke trasy

zuzanka.h
10. mar 2013

No neviem , asi závisí aj od narodenia dieťaťa( môj bol novembrový a keď mal rok už mi veľmi nechcel do kočiara ☹ keď bol sneh vozili sme na saniach a bez snehu v športiaku ). Ja osobne som nemala 3 kombináciu 🙂 , ale hlboký kočiar a potom som si kúpila samostatný športiak a nakoniec golfky .
PS: kočiare som kupovala už používané vo výborných stavoch ( mala som fakt šťastie )

tehulka2011
10. mar 2013

Ja som trojkombinaciu nechcela uz len kvoli autosedacke, ktora urcite nie je taka kvalitna ako renomovane znacky napr. Maxi-Cosi

maca_p
10. mar 2013

moja trojkombi jazdi uz plnych 5 rokov. prva majitelka 1 rok a ja ju deriem uz plne 4 roky. osobne mam z druhej ruky aj golfku, ale vytiahla som ju asi raz. ved s tym sa neda jazdit!! s bertini mi na tlacenie staci jedna ruka. a kedze nie som z h...a ulepena, ako sa u nas hovori, nevadi mi kocik nakladat ani vykladat z auta.

cize ja som spokojna.

doda242
10. mar 2013

Podla mna su trojkombinovane kociky uplne nanic...ani jedna z kombinacii nie je 100percentna(ani super kofort pre mamickuani pre dieta),a golface su mozno prakticke pre mamicky,ale ci pohodlne pre deti to je druha vec...ja si myslim,ze samotny sportak je naj 🙂

denise.v
10. mar 2013

my máme tiež aj trojkomináciu aj šporťák :D lebo fakt v zime je lepšia trojkombinácia a v lete šporťák.Neviem ja som mala obe aj pri prvom pred 13-timi rokmi a teraz som sa tiež rozhodla tak 🙂

aurelkan
10. mar 2013

Golfku som kupila za 48 eur, dva mesiace pocas leta nam posluzila, inak sme pouzivali masivny kociar Gesslein, v zime by to inak ani neslo (fusak, deky...)

yennn
10. mar 2013

Ja som so sportakom bola veľmi spokojná a kým bol v ňom tak sme ho používali všade. No potom ked už chodil a kocikovali sme občas, napr. na letisku alebo v obchodnom centre, bol už predsalen ťažký. Ale golfac som nekupila, mala som buginu za 20€ a veru fajne poslúžila 🙂 a na také "pre istotu, keby ho boleli nozicky" je táto varianta (golfac/bugina) oveľa spratnejsia, ľahšia a praktickejsia...

panache
10. mar 2013

Pretoze si nevyberu kociar tak aby ho dokazali pouzit so vsetkymi castami! Takze pozor co vyberame aby sme potom "neprehlupili- neprekupili" ... Ja som vyberala aby som nemusela kupit iny. A som veeelmi spokojna 🙂

usiko
10. mar 2013

ja pouzivam sportiak doteraz, dcera ma skoro 2,5 roka.....golfac mam u mamy,kam obcas chodievame aj na tyzden, tak aby som nemusela vlacitkociar autom.....agolfac je dobry na cesty,vylety a tak.....teda my mame 3 kombi uplne vyuzitu...aj vajicko.......a posluzi aj teraz na druhe dietko......

levica23
10. mar 2013

ja som mala tiež 3-kombináciu a potom som dokúpila menší šporťák. Cez zimu je športový z 3-komb. super. Keď fúka, alebo je nasnežené je ideálny. Cez leto je zase super golfáč. Ako tu už bolo spomenuté vyššie ideálny kočík neexistuje a každý by sa mal zariadiť podľa toho čo potrebuje a čo využije.

kika1111
10. mar 2013

my mame trojkombinaciu chicco. co je vlastne konstrukcia golfaca a vobec neuvazujem nad kupou ineho. vyuzili sme dlho aj vajicko, aj vanicku a uz par mesiacov vyuzivame sportovu cast. kedze v zime mame cesty a chodniky odpratane, tak nam vobec nevadia male kolieska.

sssimi
10. mar 2013

Doma využívam šporťák z trojkombinácie a do mesta golfky 😀

petra141181
10. mar 2013

Ja mam 3 kobinaciu a vanicku uz nepouzivame od januara a plne vyuzivam aj sportovu cast a uz ked sa este viac otepli tak len prehodim kryt za otvoreny a hotovo

ivka289
10. mar 2013

Sportak mame na zimu,sneh a ked ideme so psom na pole po rozbitej ceste, maly lahky golfovo-sportak mame na kludne prechadzky po uliciach 😀 do obchodu, k lekarke na navstevy-lahsie sa sklada a zmesti sa do kazdeho kufra auta 😀

amouramour
10. mar 2013

ja to nechapem🙂a preto som si kupila len hlboky a potom sportovy aky som chcela🙂

lienka1601
10. mar 2013

necitala som vsetko ale 3kombinacie su cenovo vyhodnejsie.. a stale ho dokazes predat.. pretoze vanicka je ako nova a kara nepouzivana.. asi tak ;)

lenka311
10. mar 2013

Ja som výborne využila obidva nakoľko ísť s golfáčom po snehu bol zážitok takisto ako poskladať hlboký kočík do auta i keď je z neho už len športová časť.. že áno... 😀 😀 😀 😀 /takže tak/ 😉
Takže cez zimu som plne využila trojkombináciu a jeho športovú časť a keď bolo pekne alebo som potrebovala ísť niekam autom tak som využívala golfáč - je malý, praktický, rýchlo skladný a dobre prevážateľný nielen v aute ale i v buse.... no na zimné prechádzky len tak po meste som tú športovú časť z hlbokého ocenila /dcérka je marcová/ 😉

stanislava2
10. mar 2013

aj my sme kupili 3-Kombináciu.Ked mal synček 6m. kupili sme aj golfač ktory vozime v aute a využivame ho doteraz.Na denno denne vychadzky využivame velky a na cestovanie k moru lekarovi do obchodu svokrovcom dedo hned ako prideme berie vnuka na vychadzku do parku golfač ktory je lahky a nezabera miesto v aute.Mame nové 4 ročne auto sedan kde nám do kufra velky kočik nevošiel. A velky kočik je k nezaplateniu z velkymi kolieskami do terénu.Kedže sme kupovali auto rok pred tým ako sme sa rozhodli mat tretie dieta bolo lacnejšie kupit aj maly skladny kočik.

lucka1987
10. mar 2013

my este teraz vyuzivame aj sportovu cast z trojkombinacie ale aj golfky.. podla tho kam idem ake je rocne obodbie a na ako dlho ideme 😉

ivanka.7
10. mar 2013

Ja som si kupila taku 3-komb. aby som si uz dalsi kocik nemusela kupovat 🙂 Do vajca sa mala zmesti este teraz, sportak sa sklada na dazdnik, takze nie je problem a viem ho aj s malou zniest po schodoch ak treba, aj s nim nastupit do MHD sama. Je trochu tazsi ako klasicky golfac, ale zatial mi netreba iny 🙂

viktoria2011
10. mar 2013

Že už aké veci vás ženy nezaujímajú.....Neni to jedno,veď každému iné vyhovuje....

mircalla
10. mar 2013

@allysonn Ja som vyuzila samozrejme vajicko a aj sportovu cast a vyzivam stale v zime a v tazkom terene, samozrejme na leto mame golfac, ale v zime nikto golfac nepouziva A) neda sa s nim v snehu manevrovat b) nezmesti sa do neho fusak, deka ani nic....c) nechrani tak proti chladu
Trojkombinacia mi pride dost prakticka, len si treba vybrat, aby mi vyhovovala aj vanicka aj sportak, aj vajicko a to uz je veda....

ela_79
Autor odpoveď zmazal
svetlusska
10. mar 2013

ja osobne som pouzivala aj sportovu cast pokym som nezistila ze je absolutne nevhodna na konstrukciu kocika ktory som mala.tym nemyslim ze nesedela ale konstrukcia bola nedomyslena na tuto cast a hlavne este aj na vahu sediacieho dietata.kazdou chvilou som sa bala ze ked sa maly trocha nahne tak poleti na hlavu, a hlavne bola aj uzka velmi.ale tak pokial by mi nezacali hrdzaviet ani nie po roku kolesa a nezlomil sa nit tak by som zrejme iny kocik neriesila, resp.riesila az neskor niekedy v lete.tak som to musela poriesit teraz.

ervenka
10. mar 2013

My sme kupili lahky kocik kvoli lietaniu. let. spolocnost s ktorou lietavame my povoluje skladatelny kocik do 7kg bez poplatkov.

emilii
10. mar 2013

my máme tiež trojkombináciu .. a som s ňou max spokojná ... aaaaaaaaaaaaaale .. na dovolenku autom jednoducho treba golfáč 🙂 inak by sme museli mať za autom aj vozík na batožinu .-)

jaannuusskkaa
10. mar 2013

Ja mozem trojkombinaciu iba vychvalit 🙂 naplno som vyuzila a este vyuzivam vsetko co sa da 🙂 mam samozrejme aj malu skladacku za 30euri ktoru vyuzivam fakt iba vynimocke inak vzdy trojkombinacia

tea333
11. mar 2013

Ja mam 3 kominaciu, jeden extra velky sportovy kociar do terenu a na behanie a este golfac, kazdy ma svoje opodstatnenie.
golfac sme kupili na dovolenky, da sa zobrat do lietadla alebo batoziny, je uplne malicky a lahky zlozeny

brumka
11. mar 2013

ahoj jasom si kupila trojkombinaciu, vyuzila som ho pekne naplno sportak som vzdy na zimu pouzivala lebo bol velky apohodlny aj s fusakom. vyuzivala som kocik 15m a potom sme si kupili sportak ale ten uz bol skor na cestovanie autom, ale ako vravim od 15m som skoro vobec nepouzivala kocik ucila som chodit same dieta, teraz cakam druhe a oba kociky vyuzijem urcite 🙂