Prečo kupujete trojkombinácie, keď potom kupujete golfáče?
Zaujima ma,preco tehulky najprv kupuju trojkombinacie kocikov a nevyuzivaju po vanicke sportovu cast,ale rovno potom uz ako mamicky kupuju golfky 😕 Dakujem.
Je na to viacero dovodov:
1. ponuka samostatnych hlbokych kocikov je velmi obmedzena a podla mna aj dost financne narocna....za tu cenu mas 3-kombinaciu (Inglesina)
2. sportovy kocik z 3-kombinacie by som uz vyberala robustnejsi, do necasu, snehu....golface su skladnejsie (do auta), tak na prechadzku do centra mesta, pripadne do obchodaku 🙂
3. do golfacu z trojkombinacie vpraces aj fusak, co ti pri golfaci nehrozi
mne príde golfáč možno vhodný z pohľadu maminky (ľahký, skladný...), ale dieťa sa tam pohodlne nevie usadiť- ja som dostala golfáč od sestry, ale malú som tam posadila iba raz- síce neprotestovala, ale keď som videla, aký tam má priestor...tak som ho viackrát nevytiahla 😉
mne ide v prvom rade o pohodlie dieťaťa 😉
inak, videla som už aj 3-4m. dieťa napratané v lacnom tescovskom golfáči a bol to úbohý pohľad, chúďa dieťa ☹
My sme teda nasu 3kombinaciu vyuzili az az 🙂.Neviem si predstavit behat v snehu po clenky,s pol rocnym dietatom v golfaci.Je pravda,ze terraz uz golfac mame(dcera ma 20mesiacov)ale hlavne kvoli tomu,ze casto cestujeme a sportiak bolo zbytocne vlacit.Sofia uz v kociku sediet nechce no stale ho pre istotu nosime so sebou 🙂
Pri prvorodenom sme kupili mohutnu 3 kombinaciu (TAKO) a potom kupili golfac.
Teraz pri druhorodenom sme investovali a kupili drahsi kocik 3 kombinaciu, ktory je super lahucky a chvalim vsetky casti aj hlboku, aj vajicko a golfac nemam uz v plane kupovat ale budem pouzivat sportak tohto kocika.Mam BRIO Go.
My tiez mame trojkombinaciu, sportovu cast vyuzivame celu zime aj s fusakom, ale planujem kupit golfac prave kvoli jeho vahe a skladaniu. Byvame v panelaku a rozkladat kociar a nosit ho na balkon, nakolko ho na chodbe nenecham, je trochu na nervy.
my sme kupovali trojkombináciu, resp. travel systém pri druhom dieťati preto, lebo s bábom to dosť uľahčuje situáciu pri cestovaní, resp dochádzaní k lekárovi... vajíčko sa dá nakliknúť priamo na podvozok kočíka a nemusím bábo ak spí budiť pri prekladaní. S kočíkom som maximálne spokojná, no i tak budeme časom kupovať šporťák.. a prečo? pretože už bábo nebude vo vajíčku a nebudeme na cestovanie potrebovať podvozok kočíka a hlavne, chceme kúpiť menší a skladnejší kočík, ktorý zaberie minimum miesta v kufri a je ľahučký, aby som ho zvládala zdvíhať aj sama... 🙂 ale nebudeme kupovať golfáč, mala som pri prvej dcérke a teraz viem, že by som ho viac nechcela... ťažšia manipulácia pri "šoférovaní" jednou rukou, väčšie rozmery pri zložení a pod...
mne sa malá narodí v máji a predpokladám, že v októbri, novembri sa mi už do hlbokej časti nezmestí aj s fusakom a dekou... a do golfača by som ju určite nedala... to až keď už bude chodiť plánujeme kúpiť...
my sme mali hlboky s velkou vanickou do cca 7mes, potom sportak lahky, od 1roku aj tak už beha, a kocik je v pivnici 🙂
ja mám trojkombináciu a golfáč nechcem vôbec,mne sa jednoducho tie kočíky nepáčia mala som pár,,mne sato zdá ako hrkálky
,,,,a do športového natrepem všetko, môj športový má 8kg,,takže až taký ťažký nie je,,,chodíme často na,výlety ,,,,, tak že ho využijeme naplno ,,,,
golfky nie su namiesto sportoveho kocara, ale golfky su kocar na cesty, do kufra hodit a ist. sportovy kocar je pohodlny, velky aj na vyspatie. ale 3 kombinaciu by som nechcela. klasicky hlboky kocar a potom kupit sportovy, ktory sme my pouzivali velmi dlho na denne spanie. bol super. a golfky sme mali na von, na prechadzku, na zbehnutie do obchodu. na vylety a pod.
ja som na 100percent vyuzila aj trojkombinaciu aj golfac... u letneho dietata menej sportovu cast 3komb, ale u zimneho som ju naopak vyuzila dlhsie...... vanicky vacsinou nie su ani do polroka- a potom je dobre prejst do sportovej casti z 3kombinacie- mozej vozit spoiatku aj smerom k sebe a dietatu je pohodlnejsie. u letneho dietata som ale sportovu cast vyuzila ovela kratsie ako u zimneho, lebo sme isli do leta ked uz hodila, v lete neptreba fusak, tak mi bolo ovela lepsie s lahsim, skladnejsim golfacom(resp.sportovym kocikom samostatnym). Ale uz ked som v teho kupovala 3kombinaciu tak som pocialata s tym, ze budem okrem toho aj lahsi kocik kupovat.
ja som sportak vyuzila vzdy ale pouzivala som aj golfac teraz uvidim ako to bude ked ze babo bude aprilove ale na zimu je 100% lepsi sportovy z 3komb je robustnejsi ma vacsie kola a je viac kryty ako golfka
Trojkombinacia na kazdodennne pouzivanie. Velmi casto som vyuzivala aj naklikavanie vajicka na podvozok.
Golfac na dovolenky a cestovanie, lebo je mensi. Ale moj sportak sa ovela lahsie manevruje... A golfac sa lahsie vtrepe do roetgneu na letisku 😉
Niekedy si syn vyberal, ktorym kociarom chce ist vonku 😀 Ale ked som potrebovala ist na nakup, brala som moj tzv. nakladny kociar 😉 😀
3 kombinaciu som vyuzila len rok,potom som kupila golfky,kedze som cestovala casto s prestupmi za mamou a sama,potrebovala som zvladnut aj sama zdvyhnut kocik aj s malym do busa,lebo ved ochota ludi nadovsetko🙂)))ale odlozila som si oba pre druhe dieta,
Každá žena zisti ked jej zrazu to malinke babatko vyrastie z vaničky a potom zrazu pride ta obrovska nespratna (síce na zimu dobra) športová časť a hned sa začne obzerať po niečom spratnejšom,menšiom a hlavne lahšiom s dobrým pocitom že ma v zalohe ešte aj tu velku oštaru 😝
P.S: akurat dneska mi došiel športový kočik na leto
my bývame na dedine a každý deň používam šporťák, ale keď sa asi raz dva razy do týždňa vyberiem autom do mesta, tak mi je ľahšie hodiť do auta golfáč. takže preto....
Ja by som to zhrnula asi tak : lebo to kupujú všetky, no a čo by povedali ostatné mamičky ? Veľa krát si vyberajú podľa značky, no nie podľa využitia.
ja na 3-kombinaciu nedam dopustit!!!! uplne superr....ja mam kocik lahky a spratny.sportova cast uplne super a ide sa mi s nim ovela lepsie a lahsie ako s golfacom(mam ho pozicany ale vobec nevyuzivam)
Tiež som sa už nad tým zamyslela...ja golfáč nemám a ani mi nechýba...nemám síce najspratnejší športiak (slalom) a máme úzky kufor ale ja som s ním spokojná a ten rok, dva sa to dá vydržať...
Moje dietko sa narodilo v lete - cize celu zimu az do jari bolo v klasickej hlbokej casti trojkombinacie, potom sme presli na sportovu cast. V lete sme vsak najskor cestovali na niekolko dni do Prahy - natrepat do auta kufre a sportak nehrozilo - kupili sme golfac. Kedze sme ale aj tak cele leto (ked dcerka mala rok) chodili denno-denne autobusom MHD, bolo ovela pohodlnejsie nakladat a vykladat golface 😉 Sportova cast sluzila na dlhsie prechadzky, taktiez potom v zime, ked by sme po snehu s golfkami ani nahodou nepresli. Na jar sme sa opat vratili ku golfkam. Cize zavisi od kazdeho podmienok a situacie. Niekomu su naozaj zbytocne, niekto ich vyuziva.
ked sa ide niekam na rodinny vylet je lahsie zlozit palice ktore maju 6kg (jedna cast) ,ako skladat a rozkladat sportovu cast a konstrukciu (viac casti)... ktora ma spolu 13kg....je to rychlejsie 😵
ja som sa s našim Peregom GT 3 naťahovala do 2,5 roka.. a nebanujem.. chicco multiway ako prišlo, za týždeň odišlo.. mne bolo jednoduchšie trepať všade veľký šporťák , lebo malý sa v ňom pohodlne vyspal, ja som dovliekla nákup, všetci spokojní, pohodlné vezenie, veľa priestoru.. ano, trošku málinko nespratný, ale nedám dopustiť.. mali sme aj menší šporťák, chipolino rapido, od cca pol roka asi do roka a pol, malý z neho na komplet vyrástol, tak sme sa vrátili k Peregu.. jaaj, to boli časy.. keď malý šiel tam kam som chcela ja..

Pretoze sportovy kocik je fajn, ale na prenasanie a do mesta/vytahu/cestovanie hlavne pre vacsie dieta je golfac ovela praktickejsi... a ked dieta dosiahne cca rok - rok a pol..nechcel sa mi skladovat kocik s vanickou, vajickom..a rovno sa to predalo komplet ;)