icon

Prevrátil sa vám kočík Greentom?

daniela87sk
16. apr 2019

Dobrý deň chcem sa spýtať, mam Greentom a áno počula som, že keď v ňom dieťa spí hrozí, ze sa prevráti. Mne sa to však dnes stalo v troleji keď dieťa normalne sedelo a trolej šiel do zakruty :-O našťastie som ho stihla zachytit. A tak sa chcem spýtať je toto problém všetkých ľahkých kočíkov? Že aj v sede sa tak ľahko prevratia??

maciatkolulu
•
Odpoveď bola odstránená
•
tosomja
•
16. apr 2019

Vratila by som ho. Vazny dovod na reklamáciu. Nespĺňa bezpecnost. Ziaden kocik by sa nemal prevrátiť.

frota3
•
16. apr 2019

Ako tiez by som ho sla asi vratit, no ci pochodis to je tazko povedat, kedze im to nemas asi ako ukazat a podla noch to nebude technicka vada

momoqui
•
16. apr 2019

@daniela87sk mne sa 2x prevratil dopredu ked son isla po chodniku, nastastie je tam madlo, inak by si mala rozbila nos

zuzuliennka1
•
16. apr 2019

@tosomja ja som uz videla zopar mamiciek ratovat deti z kocikov, bud pri vystupe z mhd, alebo aj na chodniku - mensia nerovnost a bolo...... niektore lacne a lahsie kociky bohuzial nevydrzia vsetko, kazdy zhana lahky a spratny kocik, do auta a pod. ale tie tazsie su v niecom aj lepsie, bohuzial ked vidim niektore tie hrkalky, co v nich tlacia mamicky deti, dvakrat bezpecne to veru nevyzera

zuzuliennka1
•
16. apr 2019

podla fotiek tento greentom dvakrat stabilne nevyzera, sedacia cast zasahuje dost dozadu oproti tomu, kde koncia kolieska, dost divne

momoqui
•
16. apr 2019

@zuzuliennka1 zrejme ste greenton este nedrzali v ruke. Lacny kocik to urcite nie je, len treba vediet s nim narabat. Nie je pravda ze tazke kociky su stabilnejsie. Su aj lahulinke kociku ktore su mega stabilne bohuzial GT je pre mna nestabilny

tosomja
•
16. apr 2019

No ja vam neviem. A tie kočíky "ala stracia nozka" tiez nevyzerajú stabilne.

daniela87sk
autor
•
16. apr 2019

@momoqui ktory lahky je taky stabilný prosim?

momoqui
•
16. apr 2019

@daniela87sk ja mam yoyo babyzen

maciatkolulu
•
Odpoveď bola odstránená
•
zuzuliennka1
•
17. apr 2019

@momoqui precitaj si este aj prispevok, ktory som napisala pod ten, na ktory reagujes - ze podla fotiek tohto greentom, sedacia cast zasahuje vzadu za os, kde koncia kolieska, cize vaha dietata v sede je az za osou kolies a to mi teda z cisto fyzikalneho hladiska pride maximalne nestabilne.....a ze treba vediet s kocikom narabat, no v prvom rade ak uz, hladam kocik, ktory mi kocikovanie ulahci, nie este aby som davala pozor na kazdy kamienok na ceste

zuzuliennka1
•
17. apr 2019

@momoqui a tazsi kocik = stabilnejsi, mam na mysli najma trojkombinacie a opat fyzika - tazsi, teda aj vacsi kocik ma inak rozlozene kolesa a vahu a je stabilnejsi, ako lahucke kociky, kde dam tazsie dieta, zmeni sa mi tazisko kocika a je to

zabka1987
•
17. apr 2019

Áno mne sa prevrátil keď v ňom malý spal a to mal ledva 10,kg a ani sa nepohol. Sedela som pred kočíkom, malý spadol hlavou na dlažbu, ten kočík isoel okamžite z domu.

sono2
•
17. apr 2019

@daniela87sk máme gb a nikdy sa nám takéto niečo nestalo ho mám problém nakloniť dozadu

daniela87sk
autor
•
17. apr 2019

@sono2 tiez som mala predtym GB a nic take nehrozilo

daniela87sk
autor
•
17. apr 2019

@sono2 ale to bol ako tank ťažký 😀

momoqui
•
17. apr 2019

@daniela87sk v predajni ho nevyreklamuju, mne povedali, ze aon s nim zle zaobchadzala 😀 je pravda ze tym ze on isiel sam lahucko tak som ho pridrzala asi len prstom a zrazu bum. No skus ho posunut ak sa da

espturmalina
•
17. apr 2019

@daniela87sk ahoj, presne pre toto som ho hneď po kúpe vrátila, je nestabilný a zadná časť veľmi presahuje zadné kolieska... Bohužiaľ, lebo filozofia výrobcov je super, vyrobený z PET fliaš, ale aj v návode máš napísané, že ho nemáš nikdy pustiť z ruky....

marcelkaemmka
•
17. apr 2019

Tak toto je uplne strop polamala by som ho aby ho aby ho ani cigan nepouzil

sono2
•
17. apr 2019

@daniela87sk ja man buginu ktorá má 7 kilo