icon

Recenzia na X - lander X - Pulse 2014

fidoorkaa
6. jan 2015

Baby veľmi sa mi páči plánujem kúpiť kto má s ním skúsenosti prosím píšte. Ďakujem

Recenzia na X - lander X - Pulse 2014
deniska96
14. mar 2015

X-lander x move

evelinnka
16. mar 2015

dievčatá prosím dá sa tento kočiar (chcem kúpiť len športovú časŤ zložiť bez toho aby som športovú sedačku musela dávať dole?? podľa videa čo som videla tak sa nedá, tie čo ho máte prosím poraďte lebo sa už idem zblázniť z neustáleho pozerania kočiarov a malá mi zachvíľu urobí dieru s nohami vo vaničke 😀

bieladama
19. apr 2015

Ja mam x pulse a som spokojnaaa velmi 😊

maxitaxi
23. máj 2015

Ahojte, ja mam kočik X lander x pulse asi 4 mesiace a som s nim spokojná. Je to najlepšia voľba športového kocka v cene do 300 eur. V tejto cene bol aj perfektný fusak, ktorý sa dá vyuzit aj ako nanoznik. Splna vsetky moje poziadavky. Ma nafukovacie kolesa, len zadne sice, ale predne su tiez v pohode, nemam problem výjst s nim na nižsie nerovnosti. Sedacka- skrupina sa dá otocit v oboch smeroch jazdy, je odpruzený. Celkové prevedenie kocíka a materialov je kvalitné. Kupila som ho pre syna, ktorý mal rok a pol, je vysoký a ma 14,8 kg.
Sedacka je pre neho dost priestranna a vidno že sa mu tam sedi pohodlne, pekne sa tam stale aj vyspi. Kocik je skladný do maleho auta - Seat ibiza, co bola pre mna priorita, lahko sa sklada so sedackou otocenou v smere jazdy. Ked sa aj zloži oddelene, sedacka je lahučká a zloži sa uplne do malickeho, uzkeho obdlznika. Trochu zakopavam do brzdy, ale mam 173 cm, ale nie je to strasne, treba si zvyknut, ze v strede je brzda jednoducho. U ostatných kocikov tohto typu je to podobne. Keby ze si mam vybrat znovu, tak sa rozhodnem pre X pulse. Sestra si kúpila o mesiac rovnaký kočik ak ja a tiež je spokojná. Pripajam fotku, sice tam vidno len fusak, ale aspon taku.

janapalko
27. okt 2015

@fidoorkaa ,,,dobry den,mozem sa popytat,idem si ho kupit,ale neviem ci je nanoznik k sportovej casti,,prosim vas,,,,,mate aj nanoznik ku sportaku?

bieladama
27. okt 2015

@janapalko nanoznik nieje..kupovala som.pinkie

fidoorkaa
autor
27. okt 2015

@janapalko no to je fusak z ktoreho sa robi nanoznik takze odpoved je ano ak by ste chceli vidiet na youtube je aj video ako sa pripevnuje na sportiak pripadne vam mozem ja urobit foto

janapalko
27. okt 2015

@fidoorkaa
dakujem krasne,to by bollo super ak by ste mi vedeli pofotit ,,,dakujem krasne,,,,, 😵

ellisabet
16. jan 2016

@fidoorkaa zdravim,mohla by som sa opytat kolko ta vysiel ten kocik v targu?dakujem

ellisabet
16. jan 2016

Nepozerali ste niekto aj x-fit? Nikde som ho nenasla skladom,vsade sa da len objednat

janapalko
16. jan 2016

mam kociarik bezovej farby,,,je to biela kava,,,,taka svetkohneducka,,,krasna 🙂

ellisabet
16. jan 2016

@janapalko mysliš ten x-fit?

janapalko
16. jan 2016

x lander pulse mam,,,nad mierou spokojnost,,, maderne cez e shop vyjde lacnejsie 🙂

ellisabet
16. jan 2016

Ako dlho ho uz pouzivate a ako sa ovlada. Ste asi jediny kto ho ma. Som sa do neho uplne zalubila

janapalko
16. jan 2016

ja som mala uz tento model pod znackou navington cadet,teraz je premenovany x lander,,,lahky sikovny maly kociarik...jal som ani iny nechcela,ten isty maly mal tyrkys,a mala ma bezovy,je pravda ze netusila som fabru aka dojde ale super,a vanicka je suppper,polohovatelna,mala ma mesiac a super polohujeme 🙂 😉

fidoorkaa
autor
16. jan 2016

@ellisabet v obchode baby boo ma vysiel 390€ dvojkombinacia k tomu som zdarma dostala fusak. Uz pouzivame sportovu cast velka spokojnost zatial no isto ako pisu ze na nespevnenych cestach nie je taky pruzny co maleho ani mne nevadi 🙂

maxitaxi
17. jan 2016

@ellisabet , s kocikom som stale maximalne spokojna, mame ho uz 9 mesiacov. Ma ho aj moja sestra, kupovala ho hned ako videla moj. Iny za cenu 300 e s fusakom zdarma, myslim len sportovu cast sa ani neda kupit. Podla mna je perfektny, mali sme ho v lete aj na dovolenke na Krete a maly mi tam cez obed spal aj vyse dvoch hodin, pricom je velky uz teraz 95 cm a 17 kg a este stale ho trochu vyuzijem v meste, ked sa chcem niekam rychlo dostat. Kupila som ho neskoro, ked mal maly rok a pol. Ale vyuzijem ho dufam pri druhom dietati.

violaceus
12. feb 2016

@bieladama prosíím, mohla by som ťa poprosiť o pár info ohladne kočíka? Nie je moc tvrdy? Máme tožiť hlboký s ktorým nie sme spokojný hlavne preto, že je dosť tvrdy, vôbec nie je odpružený, ke´d predné koliečka dvihnem hore a položim tak to proste buchoce a malá v ňom nadskakuje. teraz vyberáme športový, páči s ami tento xpulse ale bojím sa že na tom bude s odpružením podobne. Mám pravdu 😖 ?

janapalko
12. feb 2016

@violaceus x pulse nieje tvrdy.....ja som maximálne spokojna..a namanila by som ho....no najlepsie ak ho uvidis osobne a posud.....mne vyhovuje

ellisabet
13. feb 2016

@violaceus tazko povedat co je pre teba tvrde. Najlepsie je to skusit nazivo. Ja som mala doteraz vzdy so vsetkymi nafukovacimi kolieskami, tu su v predu pevne kolieska a je to rozdiel,ale ja som zatial spokojna. Je skor do mesta.

violaceus
13. feb 2016

@ellisabet 🙂) my mame teraz pp book plus s a pri mensej nerovnosti na chodniku ho musim podvihnut, tie predne kolieska su tvrde a vobec neodpruzene. V okolitych obchodoch som ho veru nenasla. A dakujem za pripomienky 🙂

zuzu777
10. mar 2016

Ahojte dievcence, presne tento kociarik mam na predaj, kupovany 04/2014.perfektny do maleho vytahu. Maximalna spokojnost a prenadherna farba. My sme ho kupovali pre dievcatko a v kombinacii s ruzovymi vecickami je na zjedenie. Ak ste nejaka zaujemkyna z Kosic, ozivte sa. Povodna cena bola 450 za dvojkominaciu, ale predam za 300 dohoda mozna....samozrejme vratane vsetkych doplnkov.
Mam k nemu aj vajicko Cybex - pekne sadne na konstrukciu. Vajicko ma xxxl striesku s UV filtrami, a jeho velkost sme ocenili najma v lete, ked bola nasa princezna krasne kryta pred slnecnymi lucmi a pokojne spinkala.
Vajicko cena 120€.
Kto ma zaujem vidiet, ozzvite sa 0948 327 380.
Na cene sa da dohodnut

zuzu777
10. mar 2016

@evelinnka Sedaciu cast musis dat dole, aby sa kociar dal zlozit. No je to velmi vyhodne, napr. ak ides na dovolenku a mas plny kofur veci, tak si sedaciu cast a konstrukciu vies pekne ,,vpichnut,, medzi veci a tym padom vies efektivne vyuzit priestor kufra.
My ho mame 2 roky a vobec mi neprekazalo, ze som musela takto rozobrat kociar pred ulozenim do kufra. Ide to celkom lahucko, takze 1 ukon navyse je uplne zanedbatelny.
Keby som kociar kupovala znova, urcite sa rozhodnem pre X pulse.

zuzu777
10. mar 2016

@ellisabet Mam ho 2 roky a my sme ho kupovali kvoli malemu vytahu. Kociar splnil moje ocakavania, a som rada, ze sme sa rozhodli pre jeho kupu. Nemam voci nemu vyhrady. Uzasne sa ovlada, je lahucky, pevny, lahko sa sklada a na to, ze sa nepovazujem za technicky zdatneho cloveka, nemala som s nim ziadny problem 🙂 Vrelo odporucam a poznamenavam, ze v tmavomodrej farbe je prenaaaadherny 🙂

niks23
15. mar 2016

Kocky ja idem x lander x pulse predavat pouzivany 4 mesiace 😊 my sa len nosime v satke a v nosici povacsinou takze nam je zbytocny ☹

janulka1802
15. mar 2016

Ja ho mám v béžovej a som maximálne spokojná. Zvládne aj ľahší terén. Bývame na dedine, takže chodím s ním hlavne po dedine, okolo domu po tráve, hline, kamienkoch. Je ľahký, dobre sa s ním manipuluje. Ja ho jednoznačne odporúčam.

maltinta100
15. mar 2016

@evelinnka ano da sa aj zlozit aj s sportovou castou
Inak ja som s nim bola tiez velminspokojna, kupovala som iba sportiak ale pre mna super 😃

terka1607
20. máj 2016

@maxitaxi prosím vás mohla by som sa psýtať kde ste kúpila ten kočík s fusakom za takú cenu? Veľmi pekne ďakujem za odpoveď

matusa89
20. jún 2016

mozem sa opytat, za kolk oste ho kupili v polsku??