Recenzie a skúsenosti s kočíkom Kinderkraft Moov 2 Air 3v1
Ahojte, prosím máte niekto tento kočík ?? Ak hej tak ako ste s ním spokojní? Nezačne po čase vrzgať ... má velkú vaničku? Prosím napíšte mi prečo ho kúpiť alebo prečo ho nekúpiť. Ďakujem 🙂

Vajíčko určite treba kvalitné, tieto z trojkombi nie sú dobré.
A okrem vajíčka, je niečo zlé na tomto kočíku ?
A okrem vajíčka, je niečo zlé na tomto kočíku ?
@monik98 mne pridu vsetky tieto kociky neskutocne tvrde. Odpruzene mizerne aj ked pisu svoje, do toho by som babatko nedala a to sa vanicka preraba na sportovu cas? Uplne si to neviem predstavit ako sa tam zmesti vacsie dieta. Ved tam neda hlavu. A ani ta skladnost nic moc
kinderkraft su celkovo kvalita o nicom , tvrde a zacnu preto vrzat, radsej by som isla do inej znacky a troska si doplatit,
Kinderkrafty sú slabota. To už radšej bazarovy ale overenú značku
@monik98 za 400e nekupis ziadnu poriadnu trojkombi. Daj si poradit. Poriadne vajicko stoji 300e. Ak si pytaju za 3v1 400e bude sa niekde setrit. Chces pre svoje dieta nekvalitne vajicko?
@really8 možno by som išla aj do 2 kombi a vajíčko kúpila zvlášť. Mne ide hlavne o to aby bol kočík pevný a mal veľkú vaničku, keďže termín mám koncom Septembra. A bebetto flavio alebo holland new ?
@monik98 to je urcite lepsi napad. Nemas moznost si niekde kociky ohmatat? Ja som mala kunert z druhej ruky a mal velku vanicku. Mne pridu vsetky tieto kociky ze maju jednak male vanicky a aj strasne nizko. Napr aj to aby sa dal sportak otacat do oboch smerov nie je uplne nutne. Ale napr aj thule vies kupit z druhej ruky kvalitny. To su drziaky a mozno by si sa vosla do tych 400e. Ale ja teda odporucam si kocik vyskusat
@monik98 to je urcite lepsi napad. Nemas moznost si niekde kociky ohmatat? Ja som mala kunert z druhej ruky a mal velku vanicku. Mne pridu vsetky tieto kociky ze maju jednak male vanicky a aj strasne nizko. Napr aj to aby sa dal sportak otacat do oboch smerov nie je uplne nutne. Ale napr aj thule vies kupit z druhej ruky kvalitny. To su drziaky a mozno by si sa vosla do tych 400e. Ale ja teda odporucam si kocik vyskusat
@really8 určite chcem ísť aj na predajne pozrieť ale žial mam rizikové tehotenstvo tak nemožem pol dňa stráviť na predajni, plus cesta do predajne, kedže byvame na dedine. Chcela som si vybrať nejake značky a ist ich pozrieť. A muža mam dosť vysokého a casto chodime na prechadzky so psom tak preto som chcela pevný kočík a aj aby bol vyšší a ten bebetto mi nepríde nízky keď sa dá nastaviť rukoväť.
@really8 možno by som išla aj do 2 kombi a vajíčko kúpila zvlášť. Mne ide hlavne o to aby bol kočík pevný a mal veľkú vaničku, keďže termín mám koncom Septembra. A alebo holland new ?
@monik98 ak by ste chcela tak flavio mame na predajni pozriet , je to fakt kvalita a odpruzeny, alebo je dobry camarelo taro ten je za 429eur
@really8 určite chcem ísť aj na predajne pozrieť ale žial mam rizikové tehotenstvo tak nemožem pol dňa stráviť na predajni, plus cesta do predajne, kedže byvame na dedine. Chcela som si vybrať nejake značky a ist ich pozrieť. A muža mam dosť vysokého a casto chodime na prechadzky so psom tak preto som chcela pevný kočík a aj aby bol vyšší a ten bebetto mi nepríde nízky keď sa dá nastaviť rukoväť.
@monik98 pozerám že ste asi z noveho mesta , odial k nám chodia na kočíky
mimi holic
@monik98 a ako vies ze tie znacky budu mat na tej predajni? Ak chodite vela (drzim palce aby dieta bolo kocikovy typ) a nemate problem s miestom vyberala by som kociky s kovovymi podvozkami a nafukovaciimi kolesami
@monik98 a ako vies ze tie znacky budu mat na tej predajni? Ak chodite vela (drzim palce aby dieta bolo kocikovy typ) a nemate problem s miestom vyberala by som kociky s kovovymi podvozkami a nafukovaciimi kolesami
@really8 overím si či ho tam majú alebo nie, majú kontakty na eshopoch. Tak myslím, že keby každý uvažuje tak či bude dieťa kočikový typ alebo nie tak kúpi kočík za 50€ a keď teda bude kočikový typ dieťa tak kúpi kočík za 500€ 🙂 nikto nevie či bude mať kočíkový typ dieťata alebo nie. A ďakujem za rady 🙂
@really8 overím si či ho tam majú alebo nie, majú kontakty na eshopoch. Tak myslím, že keby každý uvažuje tak či bude dieťa kočikový typ alebo nie tak kúpi kočík za 50€ a keď teda bude kočikový typ dieťa tak kúpi kočík za 500€ 🙂 nikto nevie či bude mať kočíkový typ dieťata alebo nie. A ďakujem za rady 🙂
@monik98 tak len chapes, vyberas a povedia ti ze ten nemaju, budes vyberat dalsi a ani ten nebudu mat. No prave niektori na to nemyslia (je tu dost diskusii ze dieta v kociku ani za svet) s potom su to vyhodene peniaze. Ale pre niekoho je kocik urcita forma prestize. Mmozno skus zvazit ze vanickovy naozaj zobrat z bazaru a potom skor investovat do sportaku. Predsa len v tej vanicke ho budes mat iba chvilu
@monik98 tak len chapes, vyberas a povedia ti ze ten nemaju, budes vyberat dalsi a ani ten nebudu mat. No prave niektori na to nemyslia (je tu dost diskusii ze dieta v kociku ani za svet) s potom su to vyhodene peniaze. Ale pre niekoho je kocik urcita forma prestize. Mmozno skus zvazit ze vanickovy naozaj zobrat z bazaru a potom skor investovat do sportaku. Predsa len v tej vanicke ho budes mat iba chvilu
@really8 chcela som len kočik s vaničkou, ale žiaľ predáva sa ich strašne málo väčšinou sú to dvojkombi alebo troj ... videla som aj na bazare že predávali len kočík s vaničkou, ale 250€ - 300€ mi prišlo veľa keď za 400€ môžem mať dvojkombi a možno aj využijem športový a možno nie, neviem ti takto povedať. A ďalšia vec je že nikto nevie ako sa s tým kočíkom narabalo, veľmi veľa ľudí povie len to dobré o kočíku aby ho predali - poviem si že dobre kúpim len vaničku za 250€ z bazáru a po mesiaci bude celý kočík rozhrkaný, môže to tak byť aj nemusí.

@monik98 nekupit pretoze to vajicko je smejd