icon

Recenzie kočíka Britax B-Motion 4 Plus

mama4444
11. feb 2022
mima1
11. feb 2022

Chvilu som ho mala. Pouzila som len vanicku a vajicko. Sportovu cast vobec.
Nic pozitivne nan napisat neviem. Tazke nemotorne hebedo. Po cca 4m pouzivania som bola rada ze isiel z domu.

mama4444
autor
11. feb 2022

@berenika39 wau aj taketo nieco existuje. Dakujeem

lenuska9999
11. feb 2022

@mama4444 ja som s týmto kočíkom nad mieru spokojná. A to som ich vystriedala viacero, ostala som až pri tomto. Ma naozaj veľké sedenie, podľa mňa by tam vošlo aj 4 ročne dieťa, tiež vyššiu nosnosť. Moja podmienka pri vybere kočíka bola, aby sa s ním dalo ísť aj do terénu a to tento spĺňa naozaj dobre. Chodím s nim do lesa, na pole, kuslikove cesty, cesty na hrad atď.. ani v zime nemá problém prejsť cez naše neodhrnute zasnežené chodníky. Vrecko na strieske ma dosť priestranné, vojde sa tam všetko co potrebuješ , nemusíš kupovať tasku na kocik. Dá sa k nemu dokúpiť aj veľa doplnkov vrátane pultika na hranie miesto madla, nové kolesa, farebné striešky atď.. kocik je ale tahzsi , no bud chceš kvalitný kocik do terénu alebo ľahký do auta a na prechádzky mestom

simona92101
12. feb 2022

@mama4444 nadmieru spokojna.ale zalezi co od kocika ocakavas.ja som chcela kocik s velkou loznou plochou pre dlhe dieta lebo neznasam ked detom hompalaju nohy z kocika.je pohodlny,prejde hocjaky teren,kosik odvezie dost.ano,je tazsi,ale lahucky kocik by sa v terene rozhrkal

christina777
12. feb 2022

@mama4444 Taktiež som spokojná ako píšu mamičky veľký priestranny do terénu perfektný. Síce tazky pri skladaní a výbere z auta ale nemenila by som. U nás využívaný vsade,pre dieta som pozerala kočík nie pekný na pohľad ale prakticky na používanie keďže sme ho využívali takmer vsade dovolenky,túry,nákupy,do záhrady.

andreagartnerova
12. feb 2022

Tiež ho mám už 5ty rok čo v ňom vozím druhé dieťa a drží je pevný, priestranný, je pravda, že je ťažší ale ja som spokojná.