Recenzie kočíka Britax B-Motion 4 Plus
Chvilu som ho mala. Pouzila som len vanicku a vajicko. Sportovu cast vobec.
Nic pozitivne nan napisat neviem. Tazke nemotorne hebedo. Po cca 4m pouzivania som bola rada ze isiel z domu.
@berenika39 wau aj taketo nieco existuje. Dakujeem
@mama4444 ja som s týmto kočíkom nad mieru spokojná. A to som ich vystriedala viacero, ostala som až pri tomto. Ma naozaj veľké sedenie, podľa mňa by tam vošlo aj 4 ročne dieťa, tiež vyššiu nosnosť. Moja podmienka pri vybere kočíka bola, aby sa s ním dalo ísť aj do terénu a to tento spĺňa naozaj dobre. Chodím s nim do lesa, na pole, kuslikove cesty, cesty na hrad atď.. ani v zime nemá problém prejsť cez naše neodhrnute zasnežené chodníky. Vrecko na strieske ma dosť priestranné, vojde sa tam všetko co potrebuješ , nemusíš kupovať tasku na kocik. Dá sa k nemu dokúpiť aj veľa doplnkov vrátane pultika na hranie miesto madla, nové kolesa, farebné striešky atď.. kocik je ale tahzsi , no bud chceš kvalitný kocik do terénu alebo ľahký do auta a na prechádzky mestom
@mama4444 nadmieru spokojna.ale zalezi co od kocika ocakavas.ja som chcela kocik s velkou loznou plochou pre dlhe dieta lebo neznasam ked detom hompalaju nohy z kocika.je pohodlny,prejde hocjaky teren,kosik odvezie dost.ano,je tazsi,ale lahucky kocik by sa v terene rozhrkal
@mama4444 Taktiež som spokojná ako píšu mamičky veľký priestranny do terénu perfektný. Síce tazky pri skladaní a výbere z auta ale nemenila by som. U nás využívaný vsade,pre dieta som pozerala kočík nie pekný na pohľad ale prakticky na používanie keďže sme ho využívali takmer vsade dovolenky,túry,nákupy,do záhrady.
Tiež ho mám už 5ty rok čo v ňom vozím druhé dieťa a drží je pevný, priestranný, je pravda, že je ťažší ale ja som spokojná.

https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/kocikov...