Recenzie na stránku www.kocikyforbaby.sk
ahojte mate niekto skusenost s touto strankou?chcem si stade objednat kocik ale nenasla som ziadne recenzie na tuto stranku
Veĺká spokojnosť, rýchle jednanie a ústretovosť...aj po dobe záruky nam poslali súčiastku zdarma. Ďakujeme. Odporúčam.
Dobrý deň, stránku odporúčam, veľmi milý a ústretový pan. Kočík sme si objednávali už dávnejšie, ale max. spokojnosť.. Akurát sme mali jednu nepríjemnosť defekt, ale pán bol veľmi milý, defekt sme dostali stredu, hneď som písala email, vo štvrtok nám to poslali a v piatok bol defekt opravený. Takže my sme max. spokojni. Okrem toho sme s kocikom nemali žiaden problém, mame typ Riko Naturo deleted a s radosťou sa vozime v pohodlí. Takže vrelo ODPORÚČAM. 😊
Určite odporúčam 😊pan kočík doviezol poskladal všetko poukazoval Neuveriteľne dobrý super prístup s reklamáciou absolutne Žiadny problém praskla mi duša v kolese zavolala som a o hodinku šiel pan na poštu mi poslať novú 😊😊 úplne super prístup vo všetkom takže určite túto stránku odporúčam 😊
Dobrý deň, vrelo odporúčam neskutočná ochota pomoc, servis všetko. Pan veľmi milý ústretový mame odnich kočík Marcus.
My sme maximalne spokojny kocik je velmi pekny v bohatej vybave za super peniaz.Dostali sme k nemu tasku,zateplene rukavice.Predajca velmi mily a ochotny.Vsetko nam po telefone vysvetlil.Tak ako aj povedal tak aj bolo.Rychle dorucenie.Mozme vrelo doporucit.My mame kocik Expander Vivo Military vo farbe Green.
https://www.kocikyforbaby.sk/EXPANDER-VIVO-MILI...
Dostala som kontakt na vás od jednej pani. Tak som zavolala. Pán bol veľmi milý. Veľké prekvapenie. Opýtal sa aký mám problém, a napriek tomu, že som není ich zákazník, my pomohol vo všetkom čo som potrebovala. Veľmi krásne vám ďakujem.
Kolieska mi pan posiela. Ešte raz veľké ďakujem. Určite pri ďalšom výbere nového kočiku budem spolupracovať s vami. Veľká vďaka.
Dobrý deň pán Juraši je veľmi seriózny predajca poradí pri výbere kočíka.Je ústretový odpovedať na otázky.kocik doniesol osobne až domov ukázal co a ako sa manipuluje.kocik je reálne ešte krajší ako na foto vybrala som si 3 kombinaciu a dostala som k tomu fusak aj slnecnik plus nahradne duše ako sľúbil som max spokojna s prístupom.odporúčam stranku každej mamičke
ahojte, ja mám jednu prosbu. Chcela by som vedieť aký máte názor na kočík Riko Marla 2019 keďže na tento kočík som tu recenzie nenašla.
Jediné čo ma zatiaľ odrádza sú tie nafukovacie kolesá. Ak máte niekto skúsenosť s týmito nafukovacími kolesami keď aj z iného typu prosím 🙏 o radu ako ste spokojný. Ďakujem 😉
Nafukovacich kolies sa netreba bat my tiez mame a su na nezplatenie,vo viacerych recenziach sa pise ze majitel posiela nahradne duse bezplatne,toto sa v inej firme nedozijete ani nahodou.Riko Marla je najnovsi model podla vsetkeho.Recenzie este nie su nan lebo je to novy model.Ale firma RIKO robi velmi dobre kociky za dobry peniaz.
Objednali sme si z tejto stranky kocik Riko Vario takmer 2 roky dozadu, tiez vtedy naslepo. Ziadne kamenne obchody v okoli BA ho vtedy nepredavali, cize sme ho nazivo nevideli, ani so strankou sme nemali skusenost. Boli sme vsak velmi spokojni, komunikacia bola velmi rychla, az okamzita, pan nam volal asi do 10 minut od zadania objednavky, zaujimal sa, poradil. Navyse som tento model nikde inde nenasla za lepsiu cenu. S kocikom sme spokojni, pouzivame ho denne do roznych terenov a fakt ho nesetrime. Netvrdim ze na nom nie su vidno znamky pouzivania, ale stale drzi paradne. Teraz po dvoch rokoch sa nam zosuchali kolieska a dostali sme defekt a komunikacia bola opat na vybornu. Este dneska nam pan posiela nove kolieska.
Takze musim povedat ze pristup az nestandartne osobny, ochotny a rychly. Som velmi spokojna, urcite odporucam 🙂
@12martina123 ste spokojná s kočíkom? ja obzerám tento a dokonca aj v tej krásne farbe... 😍
@martinocka255 áno som spokojná 🙂 zatiaľ nebol problém s ničím len plášť sa nám zosuchal aké pan bol milý a hneď poslal nový.. farba je fakt nádherná 😍 mne osobne ho veľa ľudí chváli že je pekný
So stránkou sme veľmi spokojní, takisto aj s prístupom predajcu. Po odoslaní objednávky ma hneď telefonicky kontaktoval, aby sa uistil či máme záujem presne o daný kočiar. Objednávali sme kočík Rico Basic. Bábätko sa síce ešte nenarodilo, čiže nemáme skúsenosti s pohybom v teréne ale zatiaľ sme veľmi spokojní a veľmi sa nám páči. Výbava ku kočíku bola fakt že TOP! Na žiadnej inej stránke neponúkali ku kočiaru takú výbavu ako na tejto stránke. Takisto sme veľmi spokojní s promptným prístupom pána predajcu, kedže po nafúknutí koliesok nám praskla jedna duša v koliesku, pán predajca nám hneď odpísal a na vlastné náklady zaslal novú dušu. Na túto stránku nemôžem povedať krivého slova a určite budem odporúčať aj iným mamičkám, ktoré budú kupovať nový kočík.
Komunikacia je bezproblemova, kocik mame uz 7mesiacov, vsetko zodpoveda popisu, kvalita je vyborna. Urcite odporucam nakup cez www.kocikyforbaby.sk momentane potrebujeme plaste na zadne kolieska, lebo uz sme najzdili zopar 1000km, a rychlo vsetko odoslu, zadarmo vramci zaruky, nerobia problemy s reklamaciou a pod. Celkova spokojnost.
Dobry den, uz dlho sa mi nestalo, ze píšem pozitivnu recenziu. Väčšinou sa stretavam s neochotou ale v tomto pripade to tak urcite nie je. Vybarala som si kočiarik prislo všetko co malo +gratis svetielka, sietka, plastenka, stojan na flasku v dohodnutom termine. Pan ktorý prisiel bol mily, ochotny, komunikatívny. Kocik mi priniesol az domov. Po nejakom case sa mi zaziadalo jednej suciastky. Ani som nedufala ze mi bude vyhovene ale na moje prekvapenie mi ju zozenu a zaslu. Takto by to malo fungovat vsade. Velmi ludsky prístup. Urcite odporucam obchod a prajem vela pracovných aj osobnych uspechov.
Mám z tejto stránky športový kočík Abdor Mio,perfektný prístup,dodanie bezproblémové,donáška až do domu,rozbalenie,vysvetlenie.Za mňa obrovská spokojnosť ☺️
So stránkou som len a len spokojná... Majiteľ super prístup.. Kočík krásny viac ako na obrázku veľa príslušenstva k nemu zdarma.. Servis ako náhradné diely to ma prekvapilo že ich mám tiež v rámci záruky... Pre mňa 10 bodov z 10 fakt chválim.... Môžem len odporučiť
@karin536.. Už ho mame je super, tešíme sa na kocikovanie 😃
Dobrý deň, ja som si kočík objednávala pred 2 a pol rokom. Objednávala som kočík značky Rafpol Avaro a som veľmi spokojná. 😊 Kočík mi doviezli a bol k nemu aj slnečník a fusak. Aj po vypršaní záručnej doby mi bezplatne zaslali kolesá keď sme dostali defekt. Kočík používam už pri druhom dieťati. Ak si niekto chce od nich objednať kočík vrelo odporúčam, oplatí sa. 😊
Z uvedenej stránky som objednával kočík, ktorý mi majiteľ osobne doručil. Mal dobrú cenu a aj prístup. Po 2 mesiacoch som mal reklamáciu, ktorú vyriešil neodkladne. Jednoznačne spokojnosť.
My máme rico brano luxe a som maximalne spokojná. vanička priestranná, nafukovacie kolesá, odpruženie, možnosť kolísať dieťa...po objednávke mi zavolal majiteľ, všetko vysvetlil, čo som si objednala, kedy ho dodajú atď. Doviezlo mi ho dokonca v sobotu a zadarmo. Kočík predviedol. Množstvo príslušenstva v cene = sietka, fusak, odrazky, zimné rukavice, slnečník.....športová časť je úplne super. Nemusíme kupovať športový kočík, lebo tento nám vyhovuje. Má veľkú sedaciu časť, to sa nedá ani porovnať s inými. Po roku používania nám praskli brzdové lanká. Zavolala som majiteľovi a ešte v ten deň mi zadarmo zaslal nové. Môžem len odporučiť
Dobrý deň,
rada by som sa s vami podelila o moju skúsenosť s internetovým obchodom - kocikyforbaby.sk
Ako plynulo moje tehotenstvo, začala som sa pomaly obzerať po kočíku pre naše túžobne očakávané bábätko. Veľmi som chcela retro kočík, no po návšteve jednej renomovanej predajne, kde mi bolo vysvetlené, že tieto kočíky sú síce “in” no sú nieveľmi skladné a dosť ťažké, čo som si mala možnosť aj vyskúšať som od tohoto zámeru upustila…
V jednom nákupnom centre sa mi veľmi zapáčil jeden kočík, tak môj manžel (ktorý má zrak ako orol 🙂 ) zistil, že sa jedná o kočík Roan Bass soft. Hneď ako sme došli domov, tak sme na internete skutočne našli tento typ kočíkov a aj uvedený e-shop. Stačilo už “iba” vybrať farebnú kombináciu…
Ihneď po objednaní mi volal pán majiteľ, s ním sme si ešte raz detailne prešli našu objednávku a povedal mi odhadom, kedy nám bude kočík doručený. Hneď som tušila, že sme si vybrali správne…
Kočík nám doručil sám majiteľ v stanovenom čase. Priniesol kočík, príslušenstvo a aj grátis nejaké tie vecičky, čo sa inde účtuje samostatne. Pán Juraši bol veľmi ochotný, milý a erudovaný predajca. Vysvetlil, predviedol a ubezpečil nás, že keby sa čokoľvek stalo, nech ho kontaktujeme a bude hľadať riešenie danej situácie.
A aj sa stalo. Po 9-tich mesiacoch dosť intenzivného použivania sa uvoľnila oska predného kolesa a svojpomocne sa nedala opraviť. Manžel hneď kontaktoval pána Jurašiho, ten nám poradil ako to dočasne spojazdniť zalepením a dokonca poslal aj dočasne náhradný diel, no inej farby keďže vo fabrike mali celozávodnú dovolenku a nedal sa náhradný diel objednať ihneď.
Po necelom mesiaci nám bola doručená zásielka s orig.náhr.dielom. Väčšie prekvapenie bolo, že zásielka nebola na dobierku…
Pri telefonickom rozhovore nám pán Juraši povedal, že to je najmenej a nech kočík ďalej slúži svojmu účelu.
Môžem povedať, že s takýmto prístupom som sa ešte nestretla. Manžel nakupuje cez internet dosť často, keďže je pracovne vyťažený a takýmto spôsobom je to najrýchlejšie, no mal aj dosť opletačiek s “podnikateľmi” ktorým zaplatil vopred a tovar do dnes nedošiel…
Takže záverom, moje hodnotenie e-shopu kocikyforbaby.sk - 100 bodov z 90-tich možných 🙂
Adriána, Košice-okolie.
Ahojte, ja som objednavala kocik Riko Marla 2019 Basil, a dnes nam prisiel. Pan bol super ochotny, volal mi hned po objednani a cokolvek som potrebovala mi odpovedal. Kocik je krsny, nevieme sa nan s muzom vinadivat. Vsetky doplnky boli v cene a super. Kocik je velmi lahucky a skladny. Sama si ho kludne poskladam do mensieho auta. Velmi pekne dakujeme a dufame,ze ziadnu reklamaciu riesit nebudeme musiet ale tak pan nas ubezpecil,ze s tym nebide problem.

Dobrý deň tiež by som chcela odporucit predajcu.Max spokojnosť objednávala som pred 2,5r.Teraz čakáme bábätko a jednoznačne idem objednávať od nich zasa.Max spokojnosť