icon

Rozdiel medzi: Peg Perégo Book S Completo Set Modular Elite 2018 a Pop up 2018 a este aj Set Elite

nikaroxy
17. júl 2018

Dievčatá potrebujem radu ohladom tohoto kočíka..netuším rozdiel medzi tymito modelmi lebo podla všetkého je to ten isty,ale v čom je potom rozdiel???Podvozok?Predtym ako sa zhovadím v predajni som chcela vediet od Vás ak ho máte že ktory je aky🙈🙈🙈

1989lenka
•
17. júl 2018

@nikaroxy set pop up má skladaciu vaničku

zuzuliennka1
•
17. júl 2018

a su oba kociky - sport. cast - nositelne aj tvarou ku mne?

nikaroxy
autor
•
17. júl 2018

@1989lenka co znamena skladaciu vanicku???

nikaroxy
autor
•
17. júl 2018

@zuzuliennka1 to by aj mna zaujimalo a najma ci je rozdiel len toto alebo aj nieco ine v podvozku...

nikaroxy
autor
•
17. júl 2018

@1989lenka aha už som to našla na netr ze sa tak da vanicka spučit ale iny rozdiel nie je?Mate ho aj vy???

1989lenka
•
17. júl 2018

Športová časť sa dá nakliknúť v oboch smeroch. Ja som mala model 2016, ale s tou pevnou vaničkou. Ale zdá sa mi že tieto skladacie sú o niečo väčšie.

nikaroxy
autor
•
17. júl 2018

@1989lenka myslíte že je to jediny rozdiel? Musím tam zavolat a pooytat sa.Ta skladacia vanicka je na cesty super ale 200€ rozdiel je trochu dost len zato.

1989lenka
•
17. júl 2018

@nikaroxy rozdiel by mala byť len tá vanička. Ale radšej sa informujte v obchode 😉 možno sa pri týchto nových modeloch niečo menilo aj v podvozku.

jeny266
•
3. okt 2018

@nikaroxy Ahoj,uz mas info?Ja len ze mame Peregac a ked sme kupovali,mala som chaos v tych oznaceniach a vacsinou tam voli len minimalne zmeny 🙂 Podvozok je podla mna ten isty,aj ked,pravda je,ze popis o nich som necitala.Ale max tozdiel bude v materialoch,alebo farbach...a vo vanicke.My mame podvozok s Jet ,ten lepsi a vanicku Nacetu XL a je brutalna,ja by som aj druhy krat volila tu 🙂

nikaroxy
autor
•
3. okt 2018

@jeny266 Ahoj.Aj my uz mame.Presne rovnAko ako vy.Vanicka tusim naveta,velka priestranna a to som chcelA🙏🏼Uvidime v terene..mam termin az na november takze este len po dome😂

jeny266
•
3. okt 2018

@nikaroxy Aha tak super 🙂 Kupovali ste aj sportiak?

nikaroxy
autor
•
3. okt 2018

@jeny266 Ano kupili sme trojkombinaciu.

jeny266
•
3. okt 2018

@nikaroxy Tak snad budes spokojna 🙂 A drzim palce pri porode 😉

nikaroxy
autor
•
4. okt 2018

@jeny266 Myslim ze budem.Ako ten sportovy az taky paradny mozno nie je.Mozno sa zda robustny ale tak uvidime a dakujem krasne❤️