Rukávník na kočík

vandica
3. okt 2017

Ahojte kočky 🙂 chcem si kúpiť rukávnik na kočík, poraďte značku, či je lepši dvojdielny alebo spojený a či je fleecový dostatočne zahreje, alebo je lepší z ovčieho rúna. Ďakujem 🙂

janickacrazy
3. okt 2017

@vandica Ja mám spojený, čierny, fleecový a som maximálne spokojná, značku už ani neviem, ale mala som viac kočíkov, preto som kupovala čierny, aby sa ku všetkému hodil, v zime je dostatočne teplý, ani rukavice som nenosila. Zvonku nepremokavý, takže aj ked pršalo super. Tie dvojdielne sú určené na golfáče.

vandica
autor
3. okt 2017

@janickacrazy super, ďakujem za odpoveď 🙂

marikap18
3. okt 2017

Ja mam spojeny rukavnik tiez, je zvnutra flisovy a teply, ale ked fuka, tak mi podfukuje dovnutra. Uz som rozmyslala, ci nahodou nie je lepsi dvojdielny.!

vandica
autor
3. okt 2017

@marikap18 ved prave preto som sa pytala, ci nie je lepsi dvojdielny. Dakujem 🙂

janickacrazy
3. okt 2017

@marikap18 ako ti može fúkať, ja mám takýto https://rukavniky-ku-kocikom.heureka.sk/emitex-... a ked ho zapnem zboku, tak mi vobec nefučí, či ty máš nejaký iný?

libulibu
3. okt 2017

ja mám rukávnik Jane, je na kazdú ruku zvlást a je velmi teplucký. Dá sa pouzit aj na spojenú rúcku aj na golfový kocík. 🙂

marikap18
4. okt 2017

@janickacrazy Ja mam iny, ale je dost podobny a prave mi podfukuje, kde vkladam ruky.Mozno to zalezi aj od toho, ako su tie diery velké, kde sa davaju ruky.