Skúsenosť s kočíkom Rafpol Aluway

dadi21
8. júl 2017

Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať či ste už niektorá kúpili kočík rafpol aluway?videla som tu pár príspevkov ale len o tom ako sa vám páči 😊 aj mne a zaľúbila som sa do neho na prvý pohľad...nechcem dať do kočíka nejak veľa peňazí,tak či máte nejakú skúsenosť ..dakujem

jeennyv
8. júl 2017

@dadi21 tie kociky su dizajnovo na jedno kopyto ako raf, ci baby merc, tako..za mna je neprakticky, vaha 16kg s vanickou a asi 15 sportova cast...kocik je sam o sebe tazky, sportova cast bude problematicka velka, zle manipulovatelna...kams ma kocik na tento styl ale lahsi..12kg ale vymenila ho pri sportovej casti za spratnejsi a lahsi sportak..

because
9. júl 2017

Niekomu nezáleží na Tom aby bol kočík len o dizajne, z peknej misky sa človek nenaje.
Ja som si ho kupila z niekoľkých dôvodov, veľká vanička, široká strieška, plne gumenne kolesá, vysoký, cena. Vyskúšala som si ho potazkat a porovnať s inými kočíkmi a mne tazky nepride,samozrejme záleží či ho clovek vlaci do paneláka po 15 schodoch lebo nie, to si musí každý zvlášť.
Mala som v rukách rafpol ten starší model a ten je o dosť takže ako aluway.
Odporúčam chod do obchodov s kočíkmi potazkat si viacej druhov,pochytaj a hned budes vedieť akým smerom sa uberať.
Ja som proti poliakom zameraná nebola a tiež som nebola ochotná dať za kočík 800€.

dadi21
autor
9. júl 2017

@because boli sme s kamoškou pozrieť a práveže mi príde ľahký, dobre manipulovatelny, keďže bývam na dedine páčia sa mi veľké kolesa,-zima,veľa snehu,neodpratane chodníky, veľká a hlboká vanicka-termin v zime-fusak,deka...proti poliakom nemám nič 😊 a veľa mi príde dať za kočík už aj 500-600€ 😊myslíš že ich nájdem aj na trhu v poľsku?

because
9. júl 2017

@dadi21 presne tieto vecičky aj u mňa zavážili,no nájdeš urcite ale ja odporúčam ho kúpiť v obchode s kocikmi v SR,ktorý máš blízko. Máš tam záruku,vieš kam ho reklamovať keby nieco....rozdiel v cene do 20€,čo teda pre mna nebolo rozhodujúce....

dadi21
autor
9. júl 2017

@because u nás v obchode stojí 350€ čo zasa nieje také hrozne 😊 ďakujem za nazor

because
9. júl 2017

@dadi21 ja som dala 370..