Skúsenosti s kočíkom Carello Bravo Carbon
Ahojte, ste spokojné so športovým kočíkom Carello Bravo Carbon? Prípadne iným typom? Aký je po rozbitých chodníkoch? Veľmi odpružený sa mi v predajni nezdal.
Ďakujem pekne🙂
@lulu_originally dakujem 🙂
Ahoj, tento kociar ma moja znama a ked sme spu kocikovali nase deti, tak som len zirala ako potichucky ten kocik siel po rozbitom chodniku, vooobec ziadne zahrkotanie, nic. Uz len kvoli tomu mi padol do oka a plus je siroky, priestranny a ide do uplneho lahu, takze ked douzivame vanicku na nasom kociari mam v plane kupit si tento sportovy kociar 🙂
Prosím vás. Práve som kúpila carrello bravo Carbon. Neviete mi niekto poradit alebo dať návod ako sa tam upína sieťka proti hmyzu? Asi som mimo ale vôbec to nechápem.
Prosím vás. Práve som kúpila . Neviete mi niekto poradit alebo dať návod ako sa tam upína sieťka proti hmyzu? Asi som mimo ale vôbec to nechápem.
@lucia2253 dobrý deň, ste s kočíkom spokojna? Ja zvažujem kupu
@24natalia11 áno. Ja som mala pred tým cybex talos S lux. Tento je ľahučký, perfektne sa s ním ide. Malý tam ma dosť miesta. Aj ľutujem že som ho skôr nekúpila.
@24natalia11 ak rozmýšľate mam ešte na sklade posledný v béžovej farbe, lebo momentálne sú úplne vypredané
@24natalia11 ak rozmýšľate mam ešte na sklade posledný v béžovej farbe, lebo momentálne sú úplne vypredané
@mimisk ďakujem, ja zvažujem modry

@jarkap1 tu je podobná diskusia 😉 - https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/skusenosti-s-kocikmi-carrello-bravo-m-lite-a-carrello-bravo-carbon/