icon

Skúsenosti s kočíkom Carello Bravo Carbon

jarkap1
16. apr 2025

Ahojte, ste spokojné so športovým kočíkom Carello Bravo Carbon? Prípadne iným typom? Aký je po rozbitých chodníkoch? Veľmi odpružený sa mi v predajni nezdal.
Ďakujem pekne🙂

jarkap1
autor
16. apr 2025

@lulu_originally dakujem 🙂

vanilka3
17. apr 2025

Ahoj, tento kociar ma moja znama a ked sme spu kocikovali nase deti, tak som len zirala ako potichucky ten kocik siel po rozbitom chodniku, vooobec ziadne zahrkotanie, nic. Uz len kvoli tomu mi padol do oka a plus je siroky, priestranny a ide do uplneho lahu, takze ked douzivame vanicku na nasom kociari mam v plane kupit si tento sportovy kociar 🙂

jarkap1
autor
17. apr 2025

@vanilka3 dakujem za recenziu🙂

mimisk
18. apr 2025

@vanilka3 áno je veľmi tichý. Jeden z mála kočíkov, ktorý je naozaj odpruženy

lucia2253
13. máj 2025

Prosím vás. Práve som kúpila carrello bravo Carbon. Neviete mi niekto poradit alebo dať návod ako sa tam upína sieťka proti hmyzu? Asi som mimo ale vôbec to nechápem.

24natalia11
27. máj 2025
@lucia2253

Prosím vás. Práve som kúpila . Neviete mi niekto poradit alebo dať návod ako sa tam upína sieťka proti hmyzu? Asi som mimo ale vôbec to nechápem.

@lucia2253 dobrý deň, ste s kočíkom spokojna? Ja zvažujem kupu

lucia2253
28. máj 2025
@24natalia11

@24natalia11 áno. Ja som mala pred tým cybex talos S lux. Tento je ľahučký, perfektne sa s ním ide. Malý tam ma dosť miesta. Aj ľutujem že som ho skôr nekúpila.

mimisk
28. máj 2025
@24natalia11

@24natalia11 ak rozmýšľate mam ešte na sklade posledný v béžovej farbe, lebo momentálne sú úplne vypredané

24natalia11
28. máj 2025
@mimisk

@24natalia11 ak rozmýšľate mam ešte na sklade posledný v béžovej farbe, lebo momentálne sú úplne vypredané

@mimisk ďakujem, ja zvažujem modry