Skúsenosti s kočíkom Coletto Marcello
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosť s detským kočíkom coletto marcello. 🙂
@mircalla kludne...... len neviem, preco komentujes v diskusii kde sa pytaju na skusenosti s kociarom coletto marcelo, ked skusenost nemas.
Ale to je uplne jedno. Je to tvoja vec a len tvoj nazor, ktory mozes kludne prezentovat tak ako aj ja.
Pekny den prajem, nemam zaujem sa natahovat. A linky tu kludne daj, rada si ich precitam, nech som o nieco mudrejsia a skusenejsia. Dakujem
@evkag To je pravda, nemam. Len davam na zvazenie, ci investovat vobec do lacneho polskeho kocika, mnohe uz olutovali par dni po kupe....osobne si myslim, ze rozdiely v kvalite tam asi nebudu. za komplet vybavu 350 euro asi velku kvalitu cakat nemozem. kazdy nech si kupi, co chce.
ja tiez nemam 800-900 euro nazvys, ale radsej by som volila znackovy kocik z druhej ruky
@mircalla polovica kocikov je vyrabana v polsku konkrente coletto vyrabaju pre taliansky trh ja som mala aj model pred tym a bola som s nim spokojna nadmieru pri druhom babe som ostala verna tejto znacke.
su aj nekvalitne polske kociky za 200 eur tento je jeden z tych drahsich cena sa pohybuje s vajcom okolo 430 eur pritom taky isty hawck za 490 eur s otocnymi kolieskami a teda ani nahodou sa nechytal na tento.
Ja som mala predtým polsky kocik pri malom a bola som spokojna.pani co ho neskor odomna kupila vozila tiez syna v nom a teraz vozi druhého syna.kocik bude mat 6 rokov a ziadne poskodenie nic.tu stala 3kombinacia 480 eur a v targu na trhoch 300 tak pekny rozdiel a kocik nemal ziadne problemy.Tiez som pozerala Hauck ale colleto ma lepsie recenzie.A hlavne uzasne je na tom to otacanie.
@babatko77 @to.beruska dakujem Vam baby, apson nevyzeram ako totalna truba z vychodu 🙂 ale chcem sa opytat ci nieje kocik tvrdy, kedze nema odpruzene kolesa. Obavam sa toho. Dakujem
ja som malého ani nehongala v kociku.tak co sa tyka tohto mne to vôbec neprekaza.
@to.beruska ako nejak sa extra nechystam hombat ci drndat dieta,ale vies ked mi treba prejst cez nejaku nerovnost alebo tak......nepocitovala si to ako nedostatok? Lebo ja na tom kociariku fakt nic negativne nevidim. Velmi sa mi paci.
nie nepocitovala som.my sme mali tri kociare.Mali sme Baby smile V-max,dema easy pure a este chicco multiway a vôbec nemam pocit ze by to nejako vadilo
@to.beruska super, dakujem velmi pekne. Snad ich v sobotu objavim obe vedla seba Riko nano a coletto marcelo a definitivne sa rozhodnem.
@evkag ja som videla vedla sebe obidva a urcite je marcello ovela lepsi aj vaho je lepsi.ale ved uvidis
@to.beruska uz sa neviem dockat :P
@mirkabo boli sme na predlzeny vikend v Zdiai a s komotrom buducim sme zasli do Noveho Targu. Prvy a ver ze aj posledn krat v zivot. Zima jakv riti, prsalo, ludi jak nakakano a kociky nikde! Nasi sme dve stanky v jedno mali camarelo a jumper, ci juniro ci co a v druhom cleo a neviem aky. Cakala som teda ovela viac. ANi coletto ani riko........ camarelo tam mali za 320 s kozenkou a za 300 s latky iba. ten jumper ci junor ci co bol o 10€ lacnejsi a cleo tiez cca tak......
Postileky mali tie so zirafkou za 45€, klasicke bez vzorov najlacnejsie za 30 a my sme kupili za 50,ale dal nam 5 € zlavu celu z masivu z bukoveho dreva. Je tam vyrezany taky medvedik s hviezdickami myslim. Manzel vybral, jemu sa tato najviac pacila. Predajca povedal, ze si mame vybrat ktora a nam paci,ale on by bral masiv, ze ta so zirafkou je vpredu len drevotrieska, ze sa babo zaprie a moze to vykopnut, co uz by bol asi extrem,ale tak manzel tiez radsej kvalitejsiu. Matrac sme bral najdrahsi kokos, pohanaka neviem co a stal 20€, najlacanejsi z molitanu bol za 7, potom cisty kokos a molitan za 12 myslim. Inak zavinocaky take ako u nas v Babätku za 10 mali tam za taku istu cenu a potom take kvalitnejsie za 12 ....... nejak mi ten Novy targ prisiel drahy, co pocuvam v Krosne je asi lacnejsie. No uvidime edy sa tam dostanem a ci vobec.

@mircalla ja netvrdim, ze vsetko Polske je top......ale aj X-lander je polsky aj navington a mnoho dalsich, len malo kto cita medzi riadkami........
A väcsina super znackovych kocikov a montuje v cine, ale to tiez nikto nevie.
Netvrdim, ze drahe kociky su menej kvalitne, nekupila by som si nieco len preto, ze to je lacne. No nikde nieje napisane ze fabia ti neposluzi viac ako BMW, aj tie totiz kupis kazove obcas......
Ja mam napprikald dve kamaratky, ktore maju drahe nie poslke znackove kociariky a su maximalne nespokojne. Kupovali ich v rakusku a v Bratislave a aj napriek tomu nie su spokojne. Nie vsetko drahe je aj dobre.
No vravim, je to vec nazoru.... nemineim sa hadat. V podstate je muí uplne jedno kto si co kupuje,ja osobne proti kociaru coletto marcelo nemozem povedat pol slova az na to, ze tato diskusia mi odhalila, ze nema odpruzene kolesa, to som si napriklad nevsimla, ked sme ho skusali.....a pritom je polsky a cenovo dostuny.