icon

Skúsenosti s kočíkom Coletto Marcello

vikti
3. aug 2014

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosť s detským kočíkom coletto marcello. 🙂

http://www.svetkocikov.sk/kombinovane-kociky/73...

kajusinka
14. aug 2015

ahojte, chcem sa spytat tych, ktore uz aktivne kocikuju, ako ste zatial spokojne s kocikom? Nasli ste na nom nieco, co sa vam nepaci?
@westy369 nepouzivas nahodou uz sportovu verziu?
Ma niekto dalsi skusenost? Dakujem 🙂

westy369
14. aug 2015

@kajusinka ano, uz sme davno v sportovom. Pytaj sa 🙂 Denne prejdeme x-kilometrov po cestach aj necestach 🙂 Sme s nim velmi spokojni, budeme ho predavat len preto, lebo uz potrebujeme nieco skladnejsie na cesty autom.

lenusmm86
14. aug 2015

@kajusinka milujem ten kocik..spokojna som az az 🙂vždy ho kazdy obdivuje 🙂mam ho ☹ v tyrk.modrej farbe 🙂

to.beruska
14. aug 2015

@westy369 a kedy chces predavat a za kolko

simamima25
15. aug 2015

Baby aj mi ho mame a super ale presne nieco lahsie do auta keby ste chceli ja ho predavam pozrite u mna v bazari

westy369
15. aug 2015

@to.beruska snazime sa co najskor vybrat ten mensi, takze coskoro. Kedy ho budes potrebovat? Nas je MarcelloArt (so sivou vysivkou na nanoznikoch a strieske), 2-komb.+adaptery na autosed.MaxiCosi (autosed.Coletto je velmi mala, preto sme si radsej pozicali MaxiCosi), pouzivany od 2/2015, v zaruke a 100% stave, len znamky bezneho pouz. Cena by bola 319€. Ostatne do IP 🙂

edusik
16. aug 2015

@westy369 a ta otocna cast je v pohode? Nekazi sa? Prave som tento kociar objavila a dost sa mi paci. Chcem cerveny. Aky mas ty?

evkag
16. aug 2015

@edusik Ahoj nás je červeno modro biely. Do termínu mám ešte tri týždne ale čo počúvam každý si zatiaľ chváli. Tak snáď sme vybrali dobre.

westy369
16. aug 2015

@edusik ahojky. My mame bezovo-biely. Cerveny je krasny, videla som ho nazivo. Ale zasa k bezovemu mozes dopasovat farebnejsie doplnky 😉 A otocna cast je uplne v pohode, nemusis sa bat 🙂

kajusinka
17. aug 2015

@westy369 @lenusmm86 @simamima25 dakujem baby za odpovede. kocik chceme ist konecne pozriet nazivo, ta hlboka cast vyzera aj z videa OK, len musim omrknut sportovu cast, ci je dostatocne siroka aj pre vacsie dieta a ci je dost velka strieska.
Nie je ten kocik labilny, ked je spojeny iba v tom jednom otocnom klbe? Toho sa trosku obavam aj ja...

babatko77
17. aug 2015

mame kocik uz 4 mesiace labilny nie je pouzivame zatial vajco a vanicku so vsetkym sme nadmieru spokojny

to.beruska
17. aug 2015

@westy369 no ja kocik budem kupovat cca az november,december.to kamaratka hlada kocik.Inak baby ja som sa furt nerozhodla.Po novom sa mi paci aj Mothercare orb a ten zatial asi vyhrava.je robeny tak ze z vanicky urobis sportovu cast.co sa mi paci kedze babo sa narodi na jar a nie cez zimu tak zbytocne kupovat asi 3 kombinaciu,sice je sportova cast mensia ale viem podla malého ze urcite sa mi nebude chciet teperit z velkym kocikom ked babo bude mat jeden a pol alebo dva roky.to sme pouzivali len bugynu

mirkabo
17. aug 2015

moja skusenost kociarik je velmi pekny kazdy mi ho zatial chvalil a je lahky z terasi ho davam dole sama aj s malym.rucka nieje pevna trosku sa hybe ved aj musi lebo sa nou otaca kocik.a mne trosku prasti jedno koliesko nerobilo to zaciatku az teraz.a to ze netreba zakazdim napajat adapter je super.

ester83
3. sep 2015

Baby, tak ja som včera tento kočík objednala. Pre mňa má len výhody. Ale bola som trošku pod tlakom, lebo som bola neskutočne unavená z cesty aj zo skúšania kočíkov. Takže až doma mi došlo, že jeho nevýhodou môže byť malá športová časť. Čo vy na to? Už niekto používa? Inak si myslím, že môžem byť spokojná 😎 .

petrahankova
4. nov 2015

prosím zmeral by mi niekto športovú časť?Dakujem,treba mi vedieť aka je dlžka i šírka na ležanie.

cazanka
7. nov 2015

@westy369 dobry den. Chcela by som vas poprosit, ci by ste mi poslali real foto vasho bezovo bieleho kocika. Presne o tej kombinacii uvazujeme, ale nevideli sme ho zatial real. Vopred dakujem 😉

evkag
8. nov 2015

Damy podavam hlasenie v ramci kocika. Kedze som ho davala reklamovat tak som mala moznost vyskusat si camarelo aj caretto kocik a konststujen ze coletto je dobra volba az na to ze neperuje. Inu nevyhodu nevidim. Kociar som dala reklamovat lebo je cely nahnuty doprava. Vratil sa vsak v rovnakom stave cize o dva tyzdne ked dojde znova pani co to tiesi tak ho poslem do vyroby. Dufam ze to uz potom bude ok

simamima25
8. nov 2015

@evkag to ti dali asi nejaký chybný kus. Kamoške má tak bebetto čo stále reklamuje

simamima25
8. nov 2015

Baby to som ešte raz ja. Môj kocik Predávam, je ešte 14 mesiacov V záruke bol používaný iba 4 mesiace.cena 250. V bazár ku ho nemám pretože jedna pani ho stále pýtala za 150. Ak by ste O niekom vedeli kto by ho chcel nech sa ozve doky moc.

ester83
9. dec 2015

@evkag A inak si s kočíkom ako spokojná? Mne sa zdá, že odpružený je, teda tie predné kolieska perujú...to, že konštrukcia sa trošku hýbe kvôli otáčaciemu systému mi nevadí, ale včera som bola na prechádzke a vŕzgal keď sme išli po nerovnejšom teréne. Neviem teraz či vŕzgala konštrukcia, alebo ľavé zadné koleso, musím to ešte odsledovať. Bol v pohode, ale naposledy bola svokra kočíkovať, tak neviem :-/ lebo dovtedy nevŕzgal...

evkag
9. dec 2015

@ester83 ja som spokojna. Odpruzeny nieje vobec. A mne tiez vrzgalo koliesko. Treba ich premastir

ester83
9. dec 2015

@evkag Môžem sa opýtať s čím si premastila a ako presne 😀. Viem, že tie kolieska sa vyberajú, tak ich vybrať a tak premazať? Alebo ako? Viem som blbá, tak každá rada dobrá...

ester83
9. dec 2015

@evkag Inak, ja som s tým kočíkom tiež zatiaľ spokojná, uvidíme aká bude športová časť...

babatko77
10. dec 2015

dnes sme prvy krat pouzili sportovu cast vsetko super aj naklikavanie aj polohovanie mala spala ako babatko a hlavne sa jej pacilo pozerat na svet fakt oproti modelu pred tym o triedu lepsi viem porovnat lebo aj ten som mala pri malom
a velmi sa mi paci okienko ktorym mozeme na seba pozerat a otacanie paradna vec opat sa mi to potvrdilo
len ma slak ide trafit lebo nenasla som nikde madlo nevie ani ci mi ho dodali tak vyhadzem este satnik a skrine ci nahodou a ak nie tak sa budem modlit nech sa to da zvlast objednat

ester83
10. dec 2015

@babatko77 Hmm...ak nenájdeš, skús kontaktovať predajňu kočíkov v Prešove Bambino. Oni tuším robia ako jediný na Slovensku aj servis pre túto značku...

edusik
10. dec 2015

@babatko77 servis robia aj v Kosiciach www.vasekociky.sk ja som od nich Coletto art kupovala a dali este lepsiu cenu ako bambino v Po a robia servis lebo mi na reklamovanom ukazoval co riesili... inac ja uzivam len sportovu cast lebo uz ho kupovali na rok a pol a je super - jedina chyba ze striesku ak chces posuvat strasne hlasno zapraska ked ju otvaras/zatvaras co mi malu zvacsa zobudi. Ale to robil aj ten v Presove tak viem ze to nie je chyba kusu ale modelu...

lenusmm86
10. dec 2015

@babatko77 aj v kosiciach je kamenna predajna na mojzesovej ulici baruska, ja mam od nich kocik a urcite aj objednaju ak nieco chyba..strasne super pani tam robi...aj pan..🙂

ester83
10. dec 2015

@evkag Teraz som pozerala na stránku www.vasekociky.sk a tam sa píše, že kočík je odpružený a že sa dá na ňom prepnúť tvrdosť odpruženia. @edusik Nevieš náhodou, kde sa to robí? Ako si nastavím tvrdosť odpruženia?

evkag
10. dec 2015

@ester83 no to by aj mna tesa zaujimalo. A velmi. @edusik

babatko77
15. dec 2015

dakujem koceny po velkom upratovani sa madlo predsa len naslo tak sa pekne kocikujeme sportova cast je super
aaa to odpruzenie ani neviem ze sa niekde da nadstavit skuste zistit ako som zvedava