Skúsenosti s kočíkom Zopa move 2019.
Má niekto skúsenosť s týmto športovým kočíkom?
Wau, vyzerá perfektne 😍ďakujem vám žienky, myslím, že som sa rozhodla 😊
@iwina Ja tom si objednala tiež rukavice, ale s fusakom spolu mali. Môj chlap ešte Zopa držiak na kávu, ale nepasuje...tak zostal s dlhým nosom 🙂 No ten niekde dokúpime, len schválne sme objednali rovnakú značku a nepasuje. Ešte potrebujem prebalovaciu tašku a nejakú ochranu na matrac.
Juj zienky, trochu som sklamana. Kocik objednany a dnes mi volaju z predajne, ze dosla len sportova cast a hlboka vanicka bude dostupna az koncom novembra (ta moja farba rocky grey).
Ine farby maju, len tato je nedostupna ☹
Nevideli ste niekde v obchode vanicku tu tmavosedu?
@3nka určite skus babetkovo.sk 😚
@3nka hmmm asi ani v babetkove ako pozeram Nechapem co malo kusov vyrobili?😂🤷♀️
@martinka3437 nemaju, volala som...
@3nka tak to je fakt smiesne napisala by som priamo do zopy fb alebo instagram .
@martinka3437 nikde co som pozerala na strankach po Slovensku nemaju skladom tuto farbu... ani ja tomu nechapem, ked je to novinka, preco nevyrabaju viac toho...
@martinka3437 asi skusim tam napisat....
Posledne dva kusy som nasla skladom na alza.sk, tak som objednala. Aj ked trochu drahsie...
@3nka super ☺️Za kolko
@martinka3437 105€ mala som totiz objednanu v zlave za 89€... ale ked sa neda, tak musim doplatit tam kde maju 😀
Ake mate tasky na kociku? Neviem sa rozhodnut. Nechcem nejake velke monstrum tam. Hlavne ako to mate uchytene????
@3nka ja mám momentalne len toto este tasku som nenasla ktora by sa mi ku kociku hodila ale tato kapsicka je super dam tam vodu sebe aj malej velku penazenku kluce a idem 😂👌🏻 Do kocika na spodok hodim tasku s prebalovacimi a hotovo . Je original od znacky Zopa
@martinka3437 a nesmyka sa to dole?
@3nka nie ked to dobre zalepis tak nie 🙂
Babulky, prosim Vas, viete mi zmerat vnutorne rozmery aj vanicky aj sportovej casti? A ako je to s odpruzenim? Naozaj je odpruzeny a tlmi? Dakujem 🙂
Baby ak chcete pozrite moj album predávam úplne nový zopa.. kočík je úžasný ❤️ No moje dieťa odmieta akýkoľvek kočík 😣 takze Yaro je nás najleosi kamarát momentálne
@diushka Ahooj akej znacky mas prosim ta vlozku v kociarku ? 🙂

Ahojte, môžte prosím pridať foto tie co ho mate? Chcela by som ho kúpiť len by som rada videla nejaké fotky od maminiek ktoré ho používajú, keďže naživo si ho nemám kde pozrieť, ďakujem 😊