Skúsenosti s kočíkom Zopa move 2019.
Má niekto skúsenosť s týmto športovým kočíkom?
@3nka Kvôli tomu som chcela, aby nezašpinili topánočky kočík, bo malý už mi začína chodiť, síce ešte za jednu ruku ma drží, a tam dolu je to umývateľné a z druhej strany je mikropliš, keby bolo chladnejšie a tiež umyvateľné pri nožičkách. Za mňa super, neľutujem kúpu, vyberala som dlho. Nie všetky Pinkie však majú tú umývateľnú časť, a len predĺžené sú dobré, klasické sú krátke.
@3nka Samozrejme, ani ja som doteraz neriešila, mala som fusak a pod to som už podložku nedávala a mal overal, nenosil topánky, len od teraz je to aktuálne, bo má už 11 mesiacov a prídet to každým dňom a pýta sa už aj často von. Myslím si, že zimu ešte dáme v tomto kočíku, nie je vysokého vzrastu, skôr drobnučký, takže nám tento kočík vyhovuje a myslím si, že na budúcu jar už nebudem používať kočík vôbec, teda neplánujem, staršieho syna sme vozili do cca 13-tich mesiocov, bo nechcel v ňom byť vôbec.
@ellaella1 vieš čo. Chvíľku úplne slabučko vrzgal. Chceli reklamáciu atd ale nemôžem byt mesiac bez kočíka tak som kúpila sprej za 2,90 taký silikom v spreji a nastriekala a odvtedy bez problémov. Zatiaľ absolútne žiadne negatívum a predsa hľadám iný kocik- kvôli farbe. Potrebujem striedať 🤣🤣🤣
@iwina to chápem, už keď hľadám kočík, tak by som chcela minimálne dva, čo jeden krajší ako druhý 🙂 🙂. Pri prvom sme mali ťažký, reklamovali sme konštrukciu...boli sme bez kočika 2 mesiace, ale mali sme ešte "retro" po nás 🙂 Teraz chcem ľahkhý a čo najjednoduchší, lacný, rýchlo z neho dieťa vyrastie, ale zase už nechcem prežívať tie reklamácie. Vďaka za radu. Akú máte farbu teraz?
@ellaella1 tak to bude vhodný kocik. Kolieska sú ako na korčuliach sú super 🙂 mame sivú ako celé bývanie a môj šatník a stalo sa to že ako sa narodil maly začal má baviť farebný svet tak do neho dávam všetky možné deky atd nech to ožije 😂 ešte chcem hnedý nech mám teda aj studenú aj teplu farbu
Prosim vas nemate niektora na predaj adaptery na vajicko na zopu? Dakujem
Mate niekto v sportiaku aj inu podlozku ako pinkie? Ak ano, aka znacka tam este sadne???
@3nka mozem prosit fotku dakujem...
@klaudia412 fotku kocika, alebo coho?
Za mňa super kočík ľahký dobre sa skladá zatiaľ není žiaden problém
Tiez som ho dnes videla a neviem sa rozhodnut
Zdalo sa mi ze ked sme tam vlozili fusak tak bol taky mensi.
Rozhodujem sa nad Zopa a Valco Snap 4
@denisalety ja mam valco snap 4 s nafukovacimi kolesami a je vynikajuci nemam k nemu ziadnu vyhradu ...
Mám na predaj adaptéry na vajíčko , použité minimálne, ako nové. Kto má záujem ozvite sa do správy. Cena 15€
Aj ja mam na predaj vanicku svetlo sivu...ak by niekto...

@3nka