icon

Skúsenosti s kočíkom Zopa move 2019.

novakkata
18. júl 2019

Má niekto skúsenosť s týmto športovým kočíkom?

novakkata
autor
30. mar 2020
3nka
30. mar 2020

@novakkata oooo vyzera super a presne na mieru. Ta moja z ali je trochu kratsia. No mozno ked mala podrastie tak vymenim.

novakkata
autor
31. mar 2020

@3nka Kvôli tomu som chcela, aby nezašpinili topánočky kočík, bo malý už mi začína chodiť, síce ešte za jednu ruku ma drží, a tam dolu je to umývateľné a z druhej strany je mikropliš, keby bolo chladnejšie a tiež umyvateľné pri nožičkách. Za mňa super, neľutujem kúpu, vyberala som dlho. Nie všetky Pinkie však majú tú umývateľnú časť, a len predĺžené sú dobré, klasické sú krátke.

3nka
31. mar 2020

@novakkata moja mala ma este len 4mesiace. Takze do najblizsej zimy chodit nebude. Zatial topanky ani predlzenu podlozku netreba. Uvidime o rok, ci vobec jej kocik uz nebude maly 😀

novakkata
autor
1. apr 2020

@3nka Samozrejme, ani ja som doteraz neriešila, mala som fusak a pod to som už podložku nedávala a mal overal, nenosil topánky, len od teraz je to aktuálne, bo má už 11 mesiacov a prídet to každým dňom a pýta sa už aj často von. Myslím si, že zimu ešte dáme v tomto kočíku, nie je vysokého vzrastu, skôr drobnučký, takže nám tento kočík vyhovuje a myslím si, že na budúcu jar už nebudem používať kočík vôbec, teda neplánujem, staršieho syna sme vozili do cca 13-tich mesiocov, bo nechcel v ňom byť vôbec.

ellaella1
6. máj 2020

@3nka Ako dlho ste používali vaničku? Nevieš prosím akú má dĺžku? Bábatko sa narodí koncom júla, tak by som chcela v ňom ešte zvládnuť zimu.

iwina
7. máj 2020

@ellaella1 ahoj. Nás má akurát skoro 5 mesiacov a ešte taký mesiac dva potiahnem 🙂 len neviem ako s fusakom, asi už nie

ellaella1
7. máj 2020

@iwina Ďakujem, tak to je celkom fajn 🙂. A ináč ste spokojní s kočíkom? Je ľahký? Nejaké negatíva?

iwina
7. máj 2020

@ellaella1 vieš čo. Chvíľku úplne slabučko vrzgal. Chceli reklamáciu atd ale nemôžem byt mesiac bez kočíka tak som kúpila sprej za 2,90 taký silikom v spreji a nastriekala a odvtedy bez problémov. Zatiaľ absolútne žiadne negatívum a predsa hľadám iný kocik- kvôli farbe. Potrebujem striedať 🤣🤣🤣

ellaella1
7. máj 2020

@iwina to chápem, už keď hľadám kočík, tak by som chcela minimálne dva, čo jeden krajší ako druhý 🙂 🙂. Pri prvom sme mali ťažký, reklamovali sme konštrukciu...boli sme bez kočika 2 mesiace, ale mali sme ešte "retro" po nás 🙂 Teraz chcem ľahkhý a čo najjednoduchší, lacný, rýchlo z neho dieťa vyrastie, ale zase už nechcem prežívať tie reklamácie. Vďaka za radu. Akú máte farbu teraz?

iwina
7. máj 2020

@ellaella1 tak to bude vhodný kocik. Kolieska sú ako na korčuliach sú super 🙂 mame sivú ako celé bývanie a môj šatník a stalo sa to že ako sa narodil maly začal má baviť farebný svet tak do neho dávam všetky možné deky atd nech to ožije 😂 ešte chcem hnedý nech mám teda aj studenú aj teplu farbu

ellaella1
7. máj 2020

@iwina To sú farby, ktoré sa vždy dajú doladiť "živšími" farbami. Nech nájdete tiež vhodný kočík. 🙂

3nka
7. máj 2020

@ellaella1 nasa mala ma 68cm, zachvilu 6mes. A este stale spinka vo vanicke.

iwina
7. máj 2020

@ellaella1 presne tak 🙂 tak ešte rozmýšľam či mi ho naozaj treba lebo som so zopou fakt spokojná. Už ide len o moje výmysly 😂

ellaella1
7. máj 2020

@iwina Tak veď športový môže byť iný, hnedý 🙂. My sme mali 3 kombináciu a športový sme chceli skladnejší, väčšinou športovú časť niekto ani nepoužije. Tiež chcem vaničku čo najdlhšie, keďže bude zima.

iwina
7. máj 2020

@ellaella1 my sme kupovali aj športiak aj vaničku v jednej farbe a nechápem prečo 😂 presne ale zopa je v tom super že je Skladná aj tak aj tak 🙂

lussy261
7. máj 2020

Prosim vas nemate niektora na predaj adaptery na vajicko na zopu? Dakujem

iwina
7. máj 2020

@lussy261 ja ale predávam ho cely aj s adaptérmi keby si mala záujem hehe

lussy261
7. máj 2020

@iwina ja mam cely len adaptery mi chybaju....ale diki

3nka
28. máj 2020

Mate niekto v sportiaku aj inu podlozku ako pinkie? Ak ano, aka znacka tam este sadne???

klaudia412
15. jún 2020

@3nka mozem prosit fotku dakujem...

3nka
16. jún 2020

@klaudia412 fotku kocika, alebo coho?

dominikavalec
29. júl 2020

Za mňa super kočík ľahký dobre sa skladá zatiaľ není žiaden problém

denisalety
3. sep 2020

Tiez som ho dnes videla a neviem sa rozhodnut
Zdalo sa mi ze ked sme tam vlozili fusak tak bol taky mensi.
Rozhodujem sa nad Zopa a Valco Snap 4

lenula2705
8. okt 2020

@denisalety ja mam valco snap 4 s nafukovacimi kolesami a je vynikajuci nemam k nemu ziadnu vyhradu ...

lulu810
15. jan 2021

@3nka dobrý deň. Ktorú farbu presne mate?na internete som našla 3 odtiene sivej. Ale na foto to vyzerá ináč ako realita.

3nka
15. jan 2021

@lulu810 ja mám Rocky grey. Pokiaľ viem tak je svetlo sivá, tmavosiva(moja) a čierna farba týchto kočíkov.

3nka
15. jan 2021

Mám na predaj adaptéry na vajíčko , použité minimálne, ako nové. Kto má záujem ozvite sa do správy. Cena 15€

lulu810
16. jan 2021

@3nka nasla som ešte nejaký odtieň že Iron grey.

lussy261
16. jan 2021

Aj ja mam na predaj vanicku svetlo sivu...ak by niekto...