icon

Skúsenosti - Športový kočík Smiloo happy plus vs. Gesslein S4 air+

andrea023
8. jan 2019

Ahojte mamičky,
máte niektorá skúsenosti so športovým kočíkom Smiloo happy plus ? Je to novinka, zaujal ma, nikde však ešte nevidím recenzie.... Zaujíma ma hlavne, či je vhodný aj na rozbité chodníky, trávu a či zvládne aj sneh. Nechcela by som kočík čo na nerovnom teréne hrkoce a vŕzga.

Vo výbere mám ešte Gesslein S4 air+, ten sa vám ako pozdáva?

Ďakujem vopred za pomoc 🙂

deina
•
17. jan 2019

Aj mňa ten Smiloo zaujal, len tá priehľadná časť na strieske sa mi nepáči. Ale kolesá vyzerajú dobre, mali by zvládnuť aj nerovny terén.

andrea023
autor
•
18. jan 2019

Nakoniec som sa rozhodla pre S4 air+. Ma lepsie kolesa ako smiloo, a presvedcila ma aj sedacia cast, lebo u smiloo je podla mna kratsia. Ale urcite nie je zly ani ten 🙂

wooshka
•
16. sep 2019

@andrea023 ako si nakoniec spokojna? Nenasiel sa niekto, kto kocik vlastni?

andrea023
autor
•
17. sep 2019

@wooshka ja som s S 4 air+ max. spokojna, mam aj gesslein fusak a nemenila by som. Ide lahko, lahka manipulacia, je naozaj priestranny, siroky, ide do lahu...takze za mna super

gabrielalang
•
3. feb 2020

@wooshka Ja mam oba. Kazdy ma svoje pre aj proti.

gabrielalang
•
3. feb 2020

@wooshka Mne sa napr mala cez leto v S4 dost potila, tak som sa rozhodla kupit este smiloo. Strieska je otvaratelna aj vzadu, a tym ze je strieska dost dlha, tak urobi viac tiena. Na druhej strane je strieska len z takej lahkej elastickej latky, neviem co to spravi ak by troska zaprsalo, ale mam dazdovy kryt stale pripnuty na kociku (nie od gesslein) tak to zatial neriesim. Inak sa s nim jazdi perfektne. Sice je teraz v servise (nejako mi zblbli klby - povolovala sa mi cela rucka), ale inak OKI.