icon

Spacer caretero golfový kočík. Napíšte vaše názory

tosomja
13. mar 2011

Ahojte mamičky, máte niektorá golfáčik spacer caretero? Pozerám naňho asi mesiac, ale neviem, či sa dá dať do úplného ľahu. Chcem, aby sa v ňom moja maličká aj vyspinkala a aby bol pohodlný...napíšte svoje názory, budem rada, nech nekupujem mačku vo vreci. 🙂

zuzunelka
28. feb 2014

Ahojte, videli ste niektora nazivo, alebo mate doma fialove prevedenie tohto kocika? Na nete som nasla asi 3 odtiene ale neviem ktory zodpoveda realite. Jeden je krasny fialovucky a jeden vyzera ako mix fialovej staroruzovej a hnedej 😖 Dakujem.

ivanakir
21. mar 2014

ahojte. ja som sa rozhodla po dlllhom hladani a uvazovani pre tento kociar, no neviem ako sa lisia prevedenia 2012,2013 a 2014- z obrazkov to nejako neviem posudit.... zatial len v cene... viete mi niekto poradit??? dakujem

citronius
5. apr 2014

@libusena1 Ahoj, prosím vás aký je priemer koliesok? Ďakujem

citronius
6. apr 2014

@tigriatko Ahoj, kúpila si spacer? Ako sa ti pozdáva? Koľko vlastne váži? Kde v Košiciach ho môžem kúpiť?

tigriatko
6. apr 2014

@citronius ahoj, nekupila som ho.. boli sme v babetkove, vraveli, ze tento kocik budu mat o 3 tyzdne na predajni.. nakoniec sa predsalen rozhodli, ze ho nebudu objednavat do predajne, ze sa da kupit len na objednavku .. ze odporucaju radsej orion babypoint, tak sme ho zobrali a som s nim spokojna 🙂

libusena1
11. apr 2014

@citronius ahoj.sú 17cm.ale pevné.nemáme v ulici cestu len tankodrom.a držia super 😀

zuzkat1
26. nov 2014

@ivanakir ahoj...kupila si ho? Ja teraz zvazujem ale neviem aky je v realite.

ivanakir
26. nov 2014

@zuzkat1 ano,kupila. Som absolutne spokojna. Jedina vec,co mi nevyhovuje,ze sa neda dat dole potah- latka ked sa zaspini. Musim kociar cistit cely.... inak super. Da sa sklopit skoro upne do lahu, nizucky sa daju vykloput uplne do rovna, celkom velky nakupny kosik, lahko skladatelny, velky sedaci priestor pre dieta.v cene nanoznik a plastenka do dazda. Dvojite kolieska-dobre a lahko sa s nim nanipuluje....kupocala som cez cesku stranku- vysiel najlacnejsie....

zuzkat1
26. nov 2014

@ivanakir a ako je to s autom? Mame kratku fabiu.dam ho do kufra. Dakujem

peteva85
26. nov 2014

Aj ja ho mam a som uplne spokojna, obj som ho cez net.. Je super priestranny, v pohode sa mi vojde do neho maly obleceny vo vetrovke, na vrchu fusak a este aj deka by mi vosla- kebyze je potreba na fusak a to moj syncek patri ku vacsim detom..Uplne odporucam..
@ivanakir To s cistenim mas pravdu, ja som kupila podlozku do kocika, aspon trosku "zachrani"

zuzkat1
26. nov 2014

@peteva85 a do maleho kufra auta sa zmesti? Velmi ho chcem ale bojim sa ze ho nedam do auta

zuzkat1
26. nov 2014

@libusena1 ahoj.prosim ta zmesti sa do kufra auta? Do malehoame kratku fabiu. Sa to pytam ako blazon kazdeho..no fakt ho chcem a bojim sa toho auta

ivanakir
27. nov 2014

ja mam octaviu kombi, tak som nad tym pred nakupom nerozmyslala.... ale myslim, ze ano.... 🙂

peteva85
27. nov 2014

@zuzkat1 Ja mam audinu kombi takze neriesim 😀 ale sestra ma fabiu a zmesti sa tak akurat do kufra. Nie na sirku kufra, ale tak trosku sikmejsie, ale zmesti.. 😉

zuzkat1
27. nov 2014

@peteva85 a to ma tu kratku? Jaj to by som bola rada.dakujem

zuzkat1
27. nov 2014

@peteva85 a mas spacer alebo spacer deluxe? Lebo ja chcem deluxe a mam pocit ze na tom klasickom sa daju dat dole kolieska a na deluxe nie. Davas dole kolieska ked ho davas do fabie?

zuzkat1
27. nov 2014

@peteva85 a este otazka...aj ta klasicka nie deluxe verzia ma rozsiritelnu strechu takze kryje cele dieta? Tak ze siaha az pred neho...dufam ze som sa vyjadrila zromitelne.

peteva85
28. nov 2014

@zuzkat1 Mam spacer, nie spacer deluxe. Nedavam dole kolieska riadne vojde cely do fabii kratkej, ale daju sa dat dole.. Ta strieska nejde cez dieta celkom pred neho.. V lete ked svietlo slnko tak som to poriesila slnecnikom. Je tam sice taka akoby clonka na strieske- hore kde mas napisane znacku kocika, ale ta je kratka, neprekryje dieta.

zuzkat1
28. nov 2014

@peteva85 dakujem.ja chcem prave tu strechu a preto deluxe...ked nedavas dole kolesa tak aj deluxe by sa mal zmestit.pomohla si mi dakujem.

majulinka2
20. jan 2015

Kocky, velmi sa mi paci tento kocik no citam ze vyska kocika je 105cm a ja meriam 160cm, neviem ci nebude pre mna vysoky a ci sa mi s nim bude dobre manipulovat? ☹

ivkah131
26. feb 2015

@majulinka2 my mame kociar Caretero Golfový Kočík Spacer Deluxe-Modrá farba. co sa tyka vysky kociara, mne vyhovuje, tiez som taka vysoka 🙂 zatial sme s nim von neboli, lebo dosiel este len minuly tyzden. testovala som ho len v byte par minut. objednavala som ho cez perinbaba.sk tie dvojite kolieska su super, mam pocit, ze je tym kociar stabilnejsi. ma kopec miesta. a opierka chrbta sa da dat do lahu, mozno taka odchylka 1-2cm (takze nie uplny lah). buduci tyzden ho mam doma, lebo ho dostane maly na narodky od svokrovcov 😀 tak ho mozem pofotit a pridat sem fotky, aby ste mali predstavu ako vyzera. a viac info o nom tiez az o tyzden, ked s nim pojdeme aj von 😉

majulinka2
26. feb 2015

@ivkah131 ja som nad nim velmi rozmyslala,ale nakonie sme kupili Pierre Cardin Handy, no zatial no ma kmotra u seba, zajtra by mii ho mala doviest 🙂 ale foto potesi na porovnanie

ivkah131
5. mar 2015

Caretero Golfový Kočík Spacer Deluxe - Tak ako som sľúbila, dávam tu fotky (do akej najnižšej polohy sa dá dať a ako vyzerá strieška). Kočiar už máme doma, máme za sebou aj prvú prechádzku vonku 🙂 moje zhrnutie: kočiar na tých 9,5kg sa mi vôbec nezdá taký ťažký, dá sa super zložiť, nemusíte sa veľmi trápiť. má vnútornú vložku, tá strieška je tiež super. dobre sa s ním manipuluje.
čo mi však vadí je, že malý je otočený v smere jazdy a ja naňho nevidím (napr. kedy zaspí), i keď tam je strešné okienko, ale... takto sú orientované všetky golfáče. už si len na to zvyknúť. a druhá vec, čo mi vadí, sú kolieska. Cestári nech vymyslia na posyp chodníkov a ciest niečo iné, tie kamienky sú príšerné. tie kolieska akoby všetky kamienky na seba prilepovali. a kamienky sa dosť hlboko do koliesok zaborili, bol problém ich vybrať. dúfam, že to nebude mať žiadny vedľajší negatívny vplyv na využívanie kočiara.
Ináč je kočiar super. Odporúčam. A tie kolieska uvidíme neskôr, či sa rýchlo nezničia alebo budú úplne v pohode fungovať.

pejata
13. máj 2015

ahoj,viem ze to nie je uz aktualna tema, ale predsa ma nieco zaujima. da sa ta strieska stiahnut dole aby nesvietilo slnko? dakujem

lol_nika
28. máj 2015

@pejata ahoj,kupila som ho pred par dnami ale strieska sa mi neda stiahnut uplne dole.

ivkah131
28. máj 2015

Strieška sa nedá stiahnuť úplne dole. Dá sa rozzipsovať strieška tak ako je na fotke. Malý sa v ňom vozí od marca a zatiaľ bez problémov. Ak rozzipsujem striešku a stiahnem ju dole, tak mu zatiaľ slnko do tváre nesvietilo. Skúste zájsť do nejakého obchodu, či tam ten kočiar nenájdete a si ho obzriete a uvidíte, či vám bude vyhovovať

malenik
28. máj 2015

Dobrý den maminky, prosím vás, tie čo máte tento kočárik, dá sa na nom odopnúť strieška, či je napevno? Dakujem.

ivkah131
29. máj 2015

Dá sa odopnúť úplne strieška

polacka
16. jún 2015

Damy prosim vas pekne, chcem ho kupit, ale najprv by som sa vas este rada opytala na kolieska. Tie su uplne tvrdy plast alebo take pogumovane? Neviete mi prosim povedat?
@ivkah131

pejata
16. jún 2015

je to asi skor plast, lebo su tvrde a nie take ako na bicykli, neda sa to poriadne ani stlacit. ja som ho nakoniec kupila,je priestranny, ta strieska sa da odzipsovanim predlzit ale je to take labilnejsie, cakala som od toho predlzenia vacsiu stabilitu, mam pocit ze ked zafuka silny vietor tak sa to vrati do povodnej nepredlzenej polohy,nema to ziadnu poistku. a kosik je teda labilny, ale ja tam zatial nic nedavam a zle sa tam davaju veci skor by som povedala ze ked je poloha skoro n a lezanie, nic tam nedas. a este jedno minus, to polohovanie opierky je zvlastne, musis stlacat na obidvoch stranach taku vec a to sucastne nie je mozne. takze najskor stlacim jednu na jednej strane boku kocika, zatlacim opierku nadol alebo nahor a potom prejdem na druhu stranu kocika a opakujem na tej strane. ale plus je,ze sa da riadit chvilu v pohode aj jednou rukou,dobre sa s nim manipuluje. z golfovych kocikov u mna vyhral preto, lebo vyzera aje mohutnejsi hlavne zboku kocika. je to taky mix golfoveho a sportoveho.