Spacer caretero golfový kočík. Napíšte vaše názory
13. mar 2011
Ahojte mamičky, máte niektorá golfáčik spacer caretero? Pozerám naňho asi mesiac, ale neviem, či sa dá dať do úplného ľahu. Chcem, aby sa v ňom moja maličká aj vyspinkala a aby bol pohodlný...napíšte svoje názory, budem rada, nech nekupujem mačku vo vreci. 🙂
Predošlá
Strana
z3
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.
áno dá sa dať aj do takej polohy aby dieťatko mohlo ležať http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/
Predošlá
Strana
z3

@pejata No tak aj ja uz ho mam objednany z perinbaby, cerveny, tak dufam ze bude dobry. Ja som totiz mala caretero spacer, ale verziu 2012 alebo 13 neviem presne takze v podstate viem do coho idem, len tie kolieska no 🙂 To polohovanie mne islo napriklad uplne v pohode na oboch stranach naraz, ale kocar som si vzdy radsej zabrzdila lebo mi utekal 😀 Dufam ze aj na tomto deluxe bude to polohovanie rovnake, mne to problem nerobilo. A co sa tyka kosika, ja to nepouzivam, malokedy len co tam mam deku a cajik a tenisky...