icon

Športový kočík aj v protismere jazdy?

skogena333
15. nov 2019

Ahojte. Prosím poradíte mi ľahší a skladný športový kočík (aj do sedana) s možnosťou sedadla (nie korýtkového)v smere aj V PROTISMERE jazdy ? ŠTVORKOLKU a nie úplnú hrkálku, takže aspoň nejak odpružený alebo s nafukovacími kolesami. A nie nový-chceme ho kúpiť zachovalý max.po 1 dieťati na bazare. Chceli sme Valco snap 4 ultra (na bazare sa nedá zohnať), rovnako ako aj iné kočíky, kt.mi poradila inak super expertka tu v poradni na MK. ĎAKUJEM VOPRED!

Strana
z2
uradnikova
16. dec 2019

zajtra idem pozriet nazivo bebetto a moon do obchodu. bude najlepsie vyskusat si.

skogena333
autor
7. jan 2020

@uradnikova Ako sa vám pacil babetto? My sme nad nim uvazovali...az kym sme nevyskusali. Strasne razko sa ovladal! Nas Riko nano zvladam jednou rukou, perfektne lahucko ide a pri bebette to bola posilka.

uradnikova
7. jan 2020

@skogena333 bebetto ma vobec neoslovil co sa tykalo vzhladu🙂. Kupili easy go optio air. Som celkom spokojna. Ide lahucko. Mozno nie top kvalita ale je fakt krasny

martinapodhorcova
7. jan 2020

@skogena333 ja tiez aktualne zhanam a dnes ma silno oslovil tento - bola som ho omrknut a vyzera perfektne
https://www.bambini.sk/sportove-kociky/joie-spo...

zuzuliennka1
8. jan 2020

@uradnikova aj my mame easy go optimo, ten air je tusim novinka? kupili ste ho rovno na nafukovacich kolesach?

zuzuliennka1
8. jan 2020

@martinapodhorcova vyzera fakt vyborne 😍 co som pozerala video, velmi podobne veci ako aj easy go, co sa tyka sedacky v oboch smeroch, poloha ľah, priestranny kosik dole -
ale ma vela plus navyse - super kolesa, ODPRUZENY, a najma vysokovo nastavitelna rukovat - toto mi na easy go chyba... kebyze kupujem lacnejsi sportiak druhykrat, idem do tohto joie

Strana
z2