Športový kočík Carrello Bravo PLUS 2023
Mate ho niektora? Daju sa polohovat nozicky?Dakujem krasne za odpoved

@queeninthenorth idem predat dvojkomb. a kupujem tento ☺️nemohli by ste tu dat real foto? Iba ak Vas to neobtazuje, farbu este vybratu nemam
Ja som tiež presne tak spravila, predala trojkombi a kúpila tento 😊 jasne odfotim 😊
Mám farbu Palm Green (čakala som bledučkú šalviovu farbu ako na foto, ale je tmavší, do zelena) keby viem zoberiem ten ivory beige lebo som chcela neutralnejsiu farbu 👀 inak je ten kočík naozaj super, košík je veľký a unesie, predĺžená strecha keď maly spi alebo silná fúka či prší je perfektná, nepremokne, je skládky do auta, ja som naozaj spokojná, spĺňa to čo som ja chcela 😊
@queeninthenorth no je nadherny....strasne sa nanho tesim, ja somnrozmyslala nad ciernou alebo tou beige..ale asi ta beige, som taky cernoknaznik a stale vsetko cierne kupujem a uz asi zmenu zvolim :D
Ja som za tu beige, hovorím troska banujem že som do tej farby nešla, ale som spokojná aj s touto 😃
Aj my uz mame tento objednany tmavosivy
@queeninthenorth a dakujem Vam velmki pekne za foto..este sa spytam na zimu mate aky fusak donho?
@queeninthenorth nebanujte...aj tento je nadherny...naozaj...my mame zeleny dvojkombinaciu, inak by som sla mozno aj do tohto znova
@taktotedanie aj ten je krasny 🙂
@taktotedanie potom ked Vam pride, supnite sem prosim foto 😚
Jasneee uz sa neviem dockat snad sme vybrali dobre
@queeninthenorth aj my mame taky isty len ruzovy a budeme ho davat do carella tak snad bude pasovat
@taktotedanie určite bude, ja som tento brala ešte sme mali hlbokú vaničku z trojkombi a tento fusak by mal sedieť skoro do všetkých kočíkov 🙂
@queeninthenorth parada, minochodom ten nanoznik clovek aj vyuzije?
@taktotedanie využijem pri riadnom lejaku namiesto plastenky 🙂
@queeninthenorth
@taktotedanie baby ja mam tento zopa .. narodena 31.10.2022 to uz bude maly ked nie je takyto rastuci jak mate vy vsak? Moje prve babo, tak odpustite mozno hlupe otazky
To neviem ved aky je dlhy? Ale vyzera byt ze je z tych vacsich ci nie? moja narodena 27.10.2022 a teda za mna hned prva volba bol ten rastuci nech ho vyuzijem aj tuto zimu lebo dalsi sa mi veru kupovat nechcelo,
@queeninthenorth aha, nevedela som fakt prve dieta prvy sportovy kociar :D
@taktotedanie ja tiež prvý krpec ale tak snažím sa za jazdy 😂
Kuk si celkovú dĺžku a porovnaj to s tými našimi a budeš približne vedieť, môj je narodený 15.6.2022 🙂
@queeninthenorth ved to, ze za jazdy sa musime ucit 😅
@queeninthenorth
@taktotedanie baby ahojte...dali by ste mi prosim foto aj s fusakom, ktory mate ? Uz predavam dvojkomb. Takze o chvilu kupujem kociar a inspirovala som sa aj vasim fusakom velmi...ten moj zopa uz bude malyyyyyy...dakujem Vam krasne

Mám ho, nožičky sa dajú polohovať a som veľmi spokojná 👍🙂