Športový kočík Hauck citi

lilianka24
25. jan 2013

baby prosim vas ktore mate kocik hauck cit ako ste spokojne prosim vsetky aj negativne odpovede lebo sa neviem rozhodnut pre športak alebo ak mate nejak ysuper odskusany poradte ...alebo radsej golfač pre 16 mesacnu dcerku ?DAKUJEM

simonkaa5
27. feb 2013

ani ja teda neviem co hauck citi alebo kočík COTO BABY TORINO len hauck nemá nánožník :/

simonkaa5
27. feb 2013

Po zlych skusenostiach chcem upozornit vsetky mamicky a ich polovicky na slabu kvalitu kocikov HAUCK. Neriskujte zdravie svojho dietata! Pribeh zacal kocikom HAUCK Malibu ktory sa nam po 7 mesiacoch pouzivania zlomil. Nic sa nastastie malej nestalo. Nasledne sme zakupili kocik HAUCK Citi. Absolutna katastrofa. Nevyvazeny kocik - trojkolka. Ked chcete nadvihnut predne dvojkoleso, musite vyvinut nesmiernu silu aby sa vam to podarilo. Vaha dietata je totiz rozlozena viac dopredu a zdvihnut predok kocika jednou zenskou rukou je nemozne! Strieska ktora stale odpadava, nevraviac ze nekryje a vobec netieni. Najvacsi problem je vsak v tom ze je kocik absolutne nestabilny! Staci ze predne kolesa su natocene na jednu stranu + velmi mierny svah alebo nerovnost (niekedy aj bez uvedeneho) + dieta sa priputane natiahne po nejaku vec = sialeny pad!!! Dcerka spadla s kocikom dva krat a nastastie jej ostala len obrovska hrca a odrety nos. V kazdom pripade vam tento kocik NEODPORUCAME a zvazujeme ze na uvedenu celu vec dame podnet na SOI. Predsa nemoze byt na trhu vec ktora ohrozuje zdravie deti!

simonkaa5
27. feb 2013

tp som čítala o zlých skusenostiach 🙂

janinka13
10. mar 2013

no dosť ma to šoklo, lebo som po kočíkoch od hauck pokukávala, tak teraz neviem..

lucia_79
18. mar 2013

Ahoj, skus kompromis - golfac a sportovy v jednom - Inglesina Espresso, nasej malej sa v nom paci, je perfektne odpruzeny aj vyvazeny. Najdu sa aj male nedostatky, ale zasa nie take, ktore by ohrozili dietatko. Perfektny je aj Pliko P3, dal sa zohnat za 200€ novy, chce to pevne svaly na zadku pri hladaní na nete😀 Hauck si napr. samotní Nemci nekupuju, aj ked podla mna vyzeraju dobre - cena vs. vzhlad, ale je na ne az prílis vela negativnych reakcii, vacsine ludí sa ten kocik zlomil☹ A nanozník nech ta netrapi - vacsinou tie povodne stoja casto za nic, od Emitexu si kupis aky len chces - jarny, zimny v roznych farbach, cena cca 20-25€.

lucia_79
18. mar 2013

Aby som ta nemiatla - v teme Inglesina Espresso som opísala aj nedostatky. Avsak niekomu prekazat nemusia.

dominika8
26. mar 2013

zdravim mamicky 🙂 presne to co napisala simonkaa je pravda.kupila som si buginku hauck citi a velmi sme olutovali :( v obchodiku je uplne lahucko ovladatelny,no ked don posadite drobca az vtedy zacnu problemy.kocik nema stabilitu,neni odpruzeny vobec,tazko ovladatelny,po par dnoch vrzgal.nehovoriac o tom ze nema nanoznik.malinky ked zaspal a opierku chrbta sme polohovali smerom dolu,dietatu visia nohy,na pohlad je vidiet ze to pre jeho spanok neni zdrave...a este to predne dvojkolecko hroza...neodporucam...predtym sme kupili espiro atlantic a doteraz lutujem...hocico ine ako toto citi...ako jedinu vyhodu co ma je ze zlozeny setri miesto.pekne sa zlozi na placku,ale hned na zaciatku sa mi to pokazilo a zle zacvaklo pri rozkladani....dufam,ze som pomohla

sally789
14. máj 2013

mile maminy aj ja sa pripojim k teme. doteraz som bola velmi spokojna s kocikom Hauck Runner. kedze mame maly kufor auta, zase sme siahli po Haucku, krasny novy sice spod ruky ale v 100% stave za skvelu cenu. no ked nam prasklo brzdove lanko a potrebovali sme ho opravit, zarazila ma reakcia predajcu (mame od predavajucej doklad o kupe) ktory nam ponukol cenu nahradnych dielov spolu za 125 EUR!!! (kedze kocik uz neni v zaruke), pricom je len prasknute brzdove lanko. Je to polovica ceny kocika. O cene samotnej opravy sa v ich reakcii ani nepisalo. Takze ja mam s Hauckom dobru skusenost, aj ked drobne zavady sme mali, ALE davajte pozor a DOBRE si preverte dokedy a aky servis vam predajca ponukne. A hlavne za kolko!

eliniatko
18. júl 2017

Maminy, oživujem tému. Vedela by mi niektorá povedať, aké mal Citi kolesá? Pevný hrkavý plast, alebo skôr pena... guma... ?