Športový kočík Mamas and Papas Armadillo Flip Xt
Ahojte mamicky. Viete mi poradit mate niekto skusenosti s kocikom mamas & papas armadilo flip xt ? Rozmyslam nad jeho kupou. Kedze je drahsi tak to chcem dobre zvazit a pomohli by mi vase skusenosti. Alebo viete mi poradit este nejaky dalsi kocik s nasledovnymi poziadavkami ?
- sportovy kocik otocny oboma smermi
-velka strieska
-lahky a lahko skladny
-a nech sa da polohovat do uplneho lahu
Najvacsi problem je v tom ze kociky s velkou rozsirenou strieskou sa nedaju otocit smerom na rodica.
Dakujem za radu 🙂
@sunnybaby15 ja som s nim bola aj na destskom festivale na cervenom kameni a bola ta luka ziadna rovinka asfalt atd. Boli sme aj na zamku kde uplne v pohode zvladol kockovanu dlazbu , strk som tiez presla okolo jedneho staveniska no keby ho mam pouzivat pravidelne po ceste ktora je len vysypana strkom tak to sa radsej obzriem povterenom kociku s vacsimy kolesa lebo by to stalo vela namahy a mne by bolo luto tak drahy kocik nicit
Zdravim Vas, viete mi prosim poradit, na konstruckiu armadillo flip xt, bude pasovat aj vanicka flip xt2?
@simonka112 ak mate adapter na vanicku tak urcite ano , mne dokonca sedela canicka quinny
Ahojte, prosím, nemáte náhodou niekto na predaj predné kolieska na Armadillo Flip XT? Dakujem velmi pekne.
@bmstrade ahoj ja mam na predaj, ale už asi nepotrebuješ 😁🤷♀️