icon

Športový kočík pre ročné dieťa

bobula46
30. jan 2019

Ahojte, poraďte nejaký kočík (najlepšie vlastná skúsenosť) pre ročné dieťa. Chystáme sa kúpiť niekedy pred letom, keď už nebudeme musieť tlačiť fusak a podobné veci do kočíka. Určite chcem štyri kolesá( žiadna trojkolka alebo dve kolesá spolu) také aby nehrkali, čiže kľudne aj gélové, prípadne nafukovacie. Aspoň mierne odpružený keďže chodím aj do menšieho terénu no často aj do mesta. Pokiaľ sa kočík skladá tak že ostanú všetky štyri kolesá na zemi tak to by bola úplná topka, keďže to tak mám aj pri hlbokom a neviem si to vynachváliť (alebo viete o nejakom takom, ja som kedysi taký videla a neviem sa ku nemu dopátrať). Čítala som nedávno recenzie a kočíkovú poradňu a celkom sa mi zapáčil Valco. Kto má a pochvaľuje si? Ďakujem babule ♥️

lavender21
31. jan 2019

@bobula46 Mám Valco Snap 4 Tailormaid a neviem si ho vynachváliť. Používala som ho rok pri dcére a teraz používam aj pri druhej, hneď od narodenia. Je úplne super, ale podľa mňa nespĺňa tvoju podmienku aby bol odpružený. Hlavne v meste na chodníkoch to ním dosť hádže. Mám na ňom penové kolieska. Ale inak je priestranný, ľahučký a skladný. Polohovať ide do úplného ľahu a nohy sa dajú pekne dvihnúť, je super.

bobula46
autor
31. jan 2019

@lavender21 a tie penové kolieska sa opotrebujú? Nehrkajú trošku? Presne nad ním som rozmýšľala len sa strašne bojím penových kolies 😊

lavender21
31. jan 2019

@bobula46 sú na nich drobné dierky po kamienkoch, no na funkčnosti to neuberá. Inak nehrkoce... Ja som mala penové kolesá aj na trojkombinácii a bola som spokojná. A aspoň nedostaneš defekt... 😉

bobula46
autor
31. jan 2019

@lavender21 jooj, tak to som rada, asi tiež zvolím tento kočík 😁 my máme na trojkombinácii nafukovacie, chvalabohu žiaden defekt ale za osem mesiacov sme už dvakrát dofukovali 😁

lavender21
31. jan 2019

@bobula46 akurát mňa teraz štve, že som nekúpila tú verziu Sport, že by sa dal dať v smere aj protismere jazdy. Teraz pri bábätku by som to ocenila...

bobula46
autor
31. jan 2019

@lavender21 hej, videla som rozdiel že sa dá otáčať, ale zas asi sa ťažšie skladá plus ja sa vždy bojím že tie spoje začnú vrzgať 😁 ja som skúsila trojkombináciu, na odporúčania že je to super, ale nie som až tak veľmi spokojná. Preto chcem radšej kvalitný športový ktorý by som si už nechala keď tak aj pre druhé ktoré by sme určite chceli (niekedy 😁)

lavender21
31. jan 2019

@bobula46 ja som s ním tak spokojná, že ozaj trojkombinácia odpočíva v sklade. Hlavne bývame na prvom poschodí bez výťahu, ale máme úzke schody a nevyšla by som. Takto je to paráda. A keďže ide úplne do ľahu, tak tam ozaj nosím mesačného novorodenca. Strieška je dosť veľká, takže aj s nánožníkom je dosť krytý ten kočík...