Športový kočík s preklápacou rúčkou. Poradíte mi?
viete mi prosím poradiť nejaký dobrý šporťák s preklápacou rúčkou?
Ďakujem.
a cez ktory e-shop? a aky si mala stary? ja chcem tiez predat ten moj Quinak, bol dost drahy, tak dufam, ze sa mi podari aspon za 400-430 euracov 😎
my teraz vlastne vyuzivame len bugy-bugy a vanicku na balkone a vajicko - autosedacku samozrejme ....
idem kuknut na tu stranku, co tam maju, potrebujeme hlavne teraz autosedacku ........
Ahojte, chcem sa niekoho opytat kto ma skusesnost s kocikom Casualplay Vintage uni, ako velmi sa da polohovat opierka chrbatiku? Je to skor sed alebo lah? Neviem na toto najst nikde na nete odpoved... Dakuje
S Hauck kocikmi skusenosti nemate? Takyto kocik: http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s... (ma otocnu sedacku), tusim je to ten isty vyrobca ako I'Coo...
Monicka, skus sa na Vintage opytat v teme Casualplay S4, mozno tam s nim maju baby viac skusenosti.
ahoj bezaz...tomu kociaru, co si si kupila Ty z ebay.de, som neodolala... 😀 ...dnes som sa uspesne zbavila Casualplay S4 a kupila si i`coo plasma...nádherná farba, vyzera to byt super kociar a este aj cena je jedna z tych normalnych...🙂))
tak som zbedava, kedy dorazi...🙂))
sonik jeej fakt? tak sa niekedy vidime v BA 😀 dufam, ze budes spokojna 😉 nam dorazil za tri dni
tak ja uz mam peregacika doma, je krasny cerveny corallo 2009 🙂 velmi som spokojna, prejde bez prblemov vsetky nerovnosti, maly v nom krasne spi...uzasne
fotit ho nebudem, nechce sa mi teraz, odfotim ho az ked mi pride nova podlozka do neho, zatial len orig foto
katyl super, tesim sa s Tebou !!!!!! hod potom foto .....
ja stale haluzim a nakoniec som natrafila na kocik Phil a Teds, tak ten zatial vitazi .........
takze zbohom preklapacia rucka ????? 🙂
Katyl a u koho si objednavala tu podlozku, kto to sije? mozes mi poslat kontakt cez IP?
dakujem.
pepies kuk temu ako usit podlozku do sportaku {alebo tak nejak} tu vo vybave, baby dali linky na dve panie z MMB, co to siju, aj ja si idem objednat.. maju fakt super vyber a priaznive ceny 😉
ozi katyl hod foto aj kociarika aj podlozky.. ja si neviem vybrat, aka by sa hodila do toho nasho 😅
idem to kuknut, uz mam aj link od Katyl ..........
len ja by som potrebovala skor nanoznik ako podlozku .......... neviem, ci to ta pani sije .......... 😉
neviete?
ivi ahoj, pozrela som ho na nete a vyzera byt celkom ok,
videla a skusala si ho uz nazivo? Hlavne to ako sa da chodit s tou preklopenou ruckou, kedze vtedy su otocne kolieska vpredu. Asi iba zaaretovat, ze?
Tu som ho nikde nevidela a najblizsie som nasla predajnu v Brne tak sa skusim previezt za tu cenu by sa to oplatilo...
ahoj Bezaz, prosim ta, ked si si objednala kociar cez ebay co si k nemu dostala, iba cisto tu sportovu cast,lebo mne sa velmi prevelmi paci len ja mam k mojmu staremu na sportovu cast aj tzv fusak a ten sa v zime naozaj zijde a tu asi nic take nie je vsak. A ako si s nim spokojna, este sa opytam prehadzuje sa rucka alebo cela sp.cast. velmi ti dakujem za odpoved.
ahojte, máte niektorá kočík s preklápacou rúčkou, pri ktorom sa nenaráža do koliesok, keď je dieťa otočené tvárou k matke?
ahojte my mame novy casualplay vintage s prejklapaciou ruckou, inak je novy nepouzili sme, nam je uz zbytocny,ale paci sa mi dostali sme,ak by ste niektora mala zaujem
ahojte, takze konecne som videla v Alltoys nazivo sportak Bumbleride Flyer - americky kocik - novinka na slovenskom trhu - baby, je bohovsky, len tie kolieska male - ale ako mestsky kocik super. Vnutorny priestor ma az 100cm, da sa dat do uplneho lahu aj do uplneho sedu, sucastou je madlo aj fusako-nanoznik a ta preklapacia rucka je proste super !!! Maly si tam spokojne lezkal aj sedkal, ked sme ho skusali.
bola som z neho nadsena a aj cena je dobra.
http://www.bumbleride.mimishop.cz/images/11092-...
Ma ho niekto???????? 😉
Tiez som ho videla v obchode, u nas, a prave tie kolieska ma odradzaju. Oni aj pisu, ze je to mestsky kocik, len neviem, ci vhodny aj do nejakeho mesta u nas, kedze mame hrozne chodniky.
Napr Mistral Teutonia ma prehadzovaciu rucku a dost velke kolesa: http://www.kocarky-teutonia.cz/products/kocarek... Ale tam mi zas chyba, ze nie su otacacie tie predne. 😅 Nemozem mat asi vsetko... hoci tento asi ma otacacie, aj prehadzovatelnu rukovat: http://www.kocarky-teutonia.cz/products/kocarek...
moj osobný nazor je ze kociky s preklapacou ruckou su neprakticke, ako tu bolo spominane , vo vacsine pripadou stale nohami kopete do kolies, a skoro vsetky su tipy kde maju predne kolesa zdvojene a ked sa to prehodi neda sa s tým normalne zatacat ani vyst na obrubnik, atd, ovela praktickejsie po kazdej stranke su kociky nie s prehazdovatelnou ruckou ale sedackou.
davam za pravdu miskinadamko
mam jeden s preklapacou ruckou,ale je to o nicom,presne ako napisala
narazam do kolies,neviem ist na obrubnik,musim cely kocik otocit,proste hruza
nevyuzivam tu rucku,tak ju mam stale tvarou od seba
ja mam do terenu Quinny a skusala som Bumbleride Flyer, do ziadnych koliesok som si nekopala, kocik ma otocne kolieska a ked sa rucka prehodi, kolieska sa zablokuju. Kocik dobre vyzera, da sa dat uplne do lahu aj do sedu, sucastou je aj madlo a gratis fusako-nanoznik + dobra cena a je lahucky - vazi len 8,5 kg.
Mne velmi vadi na Quinny, ze sa neda preklopit rucka hlavne teraz v lete.
Petruci6 a ktory mas konkretne kocik s preklapacou ruckou?
Nemate fakt nikto ten Bumbleride Flyer???????? ☹
pepies citam ze si z martina takze je tam dost terenu a v zime asi viacej snehu, vies si s flyer predstavit chodit po snehu? no ja velmi nie, je to taký tipický mestsky kocik. a ked si ho skusala v predajni tak si ani zakopavat nemohla to zistis az vtedy ked s nim niekde pojdes, ked uz bumbleride tak jednoznacne indie,nema preklapaciu rucku ale strecha sa da sklopit,a urcite prevladaju viac pozitiva u neho ako negativa
my mame stary kociar s prehadzovacou ruckou a nikdy som nezakopavala do koliesok, aj na to soferovanie s otocnymi kolieskami vzadu sa da zvyknut.. len je uz "nestylovy" 😉 ani neviem, co je to za znacka, nejaky nemecky, v zime bol fakt super aj do snehu
teraz mame s otocnou sedanou, tiez sa mi zda v pohode, aj ked uz to otacanie nie je take sikovne..
podla mna neexistuje zatial kociar, ktory by splnal vsetko, co ocakavame od kociara s preklapacou ruckou 😅

ee, cez cechov, 465 EURacov 😉
ale predala som "stary" za 410, tak zvysok si dolozim
ti poliaci akosi neodpisovali , teda raz odpisali, ale ked som chcela dalsie info, tak prestali odpovedat. A to som im skusala poslat viac mailov, keby nahodou nejaky neprisiel.