icon

Stále zablatený kočík

arianna25
8. dec 2020

Mile mamicky, ako riesite neustale blato na kociku?
Ked davam synceka sandnut do sportovejo kocika, tak stale sa od cizmiviek nanesie blato na cast pri nohach, a dokonca uz aj sedaciu cast sa podarilo neraz uspinit. Aj fusak, aj podlozku. Skusam vselico, dokonca aj madlo obcas vyberam, ale moj sarkan mi bud utecie za ten cas, alebo chyti madlo a odhodi ho, cize veselo. Posielam fotku uz vyvisteneho kocika, ale to vaetko je inak stale od nlata. Riesim to vlhcenymi, ale minule mi nahle dosli, takze sme sli so zablatenym kocikom do obchodu dokupit.
Mam aj taky holfovy kovik, ktory ma na nozky len gumeny pasik, tym padom len ten sa zablati, ale uz som ho dala bokom, lebo v nom ma drobec pokrcene nozky jak na nocniku.
Dakujfm pekne za cenne rady.

Stále zablatený kočík
nelca0510
8. dec 2020

Vieš, čo čakáš od lacného kočíka.

arianna25
autor
8. dec 2020

@nelca0510 takze mam ho zahodit a ist si kupit novy luxury kocik na tych par mesiacov? Dakujem za cennu radu, ale dalsi x-ty kocik uz kupovat nebudem.

leonie35
8. dec 2020

'

robin30
8. dec 2020

@nelca0510 to co si napisala za kravinu?drahy kocik sa neuspini alebo ako si to myslela?
@arianna25 kocik sa zaspini s tym nic neurobis,doma utriet mokrou handrou nechat ususit a vydrzat len

nelca0510
8. dec 2020

@robin30 drahsi kočik inej značky je pravd.na inom princípe robený a z iných materialov

robin30
8. dec 2020

@nelca0510 pekna blbost lebo drahy kocik aj ked sa uspini ocisti sa sam,ze?boze moj 🙈ako vidis vie tam dat dole madlo a posadit dieta ale.to nic nemeni na tom,ze ho okope topankami a nech je kocik akokolvek drahy stane sa mu presne to iste...

thoughtfulweirdo
8. dec 2020

Keby si videla, ako vyzeral náš kočík celú dobu používania 😂 keby len blato, ale k tomu ešte aj všetko možné aj nemožné jedlo rozotrete všade, kam packy dosiahli 🤷 nezostávalo nič iné, len vlhkými utierkami zachrániť to najhoršie a doma po každom použití na vlhko vysuchat.

arianna25
autor
8. dec 2020

@robin30 dakujem pekne.

arianna25
autor
8. dec 2020

@nelca0510 tiez mas tento lacny kocik a este aj meneny za novy kus.
Moj syn bude mat onedlho dva roky, takze na to, ze sme uz mali predtym nejake kociky, tak mu to stavi az az.

arianna25
autor
8. dec 2020

@thoughtfulweirdo no veru aj teraz sa mi susi lebo trebalo dat dolu aj kolace, pizzovniky, chrumky 😀

andrea_ff
8. dec 2020

@arianna25 co tak skusit take navleky na cizmy?
Skus vygooglit.... nieco cierne, co netaha zrak, ked bude v kociku. Len ci si to syn necha 🤷‍♀️😉

arianna25
autor
8. dec 2020

@andrea_ff za pokus by to stalo

andrea_ff
8. dec 2020

@arianna25 za par eur to myslim nellytex sije

arianna25
autor
8. dec 2020

@andrea_ff pozrela som, velmi pekne maju na stranke. Ani mi nenapadlo ze take pekne mozu byt. Cakala som take sackove protivne 😉

nesvadbovo
8. dec 2020

@arianna25 mne jedna kocka usila take navleky na cizmicky z “kocikoviny”, ktore sa hore zatiahnu na gumku. Su skvele, pouzivam ich v nosici, kociku, autosedacke. Zas ja z toho tragediu nerobim, ked sa zaspini nieco, ze by som sa hanbila ist do obchodu 😉 ale toto je lacne a celkom efektivne riesenie...

arianna25
autor
8. dec 2020

@nesvadbovo ano su take na stranke ako mi poradila andrea_ff
😊
Perfektne

andrea_ff
8. dec 2020

@arianna25 no super teda.
Moja vcera stupila niekde do hovienka v trave. Isla som ju dat do kocika s fusakom a v poslednej chvili som si to vsimla....tak som musela zaimprovizovat a dala som jej na cizmu sacok 😂🤷‍♀️ a az potom do kocika a doma cistila...fuj

arianna25
autor
8. dec 2020

@andrea_ff no hej vsak preco by mali ist deticky po nudnom chodniku, no nie? Ked v trave su vselijake zaujimavosti, krtince = 5 cm hliny na podrazke

nelca0510
14. dec 2020

@arianna25 mam. Ale nesťažujem sa naň. A keď je špinavý, tak ho umyjem.

mirage
14. dec 2020

@nelca0510 tak potom o com boli tie tvoje odveci prispevky vyssie?