Stále zablatený kočík
Mile mamicky, ako riesite neustale blato na kociku?
Ked davam synceka sandnut do sportovejo kocika, tak stale sa od cizmiviek nanesie blato na cast pri nohach, a dokonca uz aj sedaciu cast sa podarilo neraz uspinit. Aj fusak, aj podlozku. Skusam vselico, dokonca aj madlo obcas vyberam, ale moj sarkan mi bud utecie za ten cas, alebo chyti madlo a odhodi ho, cize veselo. Posielam fotku uz vyvisteneho kocika, ale to vaetko je inak stale od nlata. Riesim to vlhcenymi, ale minule mi nahle dosli, takze sme sli so zablatenym kocikom do obchodu dokupit.
Mam aj taky holfovy kovik, ktory ma na nozky len gumeny pasik, tym padom len ten sa zablati, ale uz som ho dala bokom, lebo v nom ma drobec pokrcene nozky jak na nocniku.
Dakujfm pekne za cenne rady.

'
Keby si videla, ako vyzeral náš kočík celú dobu používania 😂 keby len blato, ale k tomu ešte aj všetko možné aj nemožné jedlo rozotrete všade, kam packy dosiahli 🤷 nezostávalo nič iné, len vlhkými utierkami zachrániť to najhoršie a doma po každom použití na vlhko vysuchat.
@thoughtfulweirdo no veru aj teraz sa mi susi lebo trebalo dat dolu aj kolace, pizzovniky, chrumky 😀
@arianna25 mne jedna kocka usila take navleky na cizmicky z “kocikoviny”, ktore sa hore zatiahnu na gumku. Su skvele, pouzivam ich v nosici, kociku, autosedacke. Zas ja z toho tragediu nerobim, ked sa zaspini nieco, ze by som sa hanbila ist do obchodu 😉 ale toto je lacne a celkom efektivne riesenie...
@nesvadbovo ano su take na stranke ako mi poradila andrea_ff
😊
Perfektne

Vieš, čo čakáš od lacného kočíka.