icon

Ste spokojné s Kinderkraft kočíkmi?

27. feb 2024

Ahojte, ako ste spokojne s kinderkraft kočíkmi? Sú to hrkálky? Ďakujem

hanicka1995
•
27. feb 2024

ahoj, my sme ich videli na veľtrhu v rakúsku, a boli fajn, skladné, odpružené, celkom kvalitné...na rozhrkanie sme sa pýtali aj iných značiek / predajcov. Väčšinou sa kočíky kupujú v OK stave, až potom pomocou nevhodných trás a natriasania dieťaťa v ňom - pri pokuse o uspanie, sa kočík rozhejgá. Toto nám povedali aj pri Joolz kočíku. Máme na ceste joolz day 5, tiež nás na to upozorňovali, že ak budeme s ním miglovať a tak sa na tom kočík podpíše....

autor
•
27. feb 2024

@hanicka1995 dakujem , bohužiaľ my tu na Slovensku normálne chodníky skoro vôbec nemáme 🤣

gulka123
•
27. feb 2024

Ahoj! My máme od Kinderkraft všetko 😃 kočík, vajíčko, sedačku do autá, trojkolku proste hocičo tak len táto značka a som veľmi spokojná!

lucia13022023
•
27. feb 2024

My sme mali kinderkraft askoy ale prišiel mi malý, taky skôr cestovný, ale inak bol super.

oblecenie99
•
27. feb 2024

Mala som čisto nový Kindercraft Cruiser a zbavila som sa ho tuším po druhom použití. Mala som s čím porovnať, a teda tento konkrétny mi nesadol ale že vobec. Hrkálka, slabé plasty, nekvalitný materiál, zbytočne robustný, nepraktický, ťažkopádny.

nika23t
•
27. feb 2024

Mame doma, druhýkrát by som už nekúpila. Jedine plus pre mňa bolo, že sa dal otočiť v oboch smeroch. Inak sa ťažko ovláda, a rýchlo sa rozhrkal.

mimisk
•
27. feb 2024

aky model ?