Ste spokojné s kočíkom Casualplay S4?
Ahojte. Mate niekto kocik Casualplay S4? Ak ano ste spokojne? Za kolko ste ho kupili?
ahoj, my sme slnečník mali a malý mi ho polámal keď začal sedieť, síce mi ho vymenili za nový, ale tiež si myslím, že u väčších detí je zbytočný 😉
cessy nie nemali sme defekt. ine vychytavky myslím že nic zaujimave nemam.
jo druhá vec je ze malý by slnecnik len ohybal a hral sa s ním. takže nám visi na vesiaku a pekne oddychuje
neviete mi poradit, ako sa pri S4 demontuje predne koleso? Aj navod som pozerala a tam je napisane ,za mam stlacit zo spodu,,nieco,, a kolieska pojdu von. No tocim ako chcem, fixujem ako chcem a nic z dola mi nejde stlacit. vsetko je tam na pevno. ☹
Mamicky, mozete mi prosim poradit, ci sa oplati kupit autosedacka ( vajicko ) Prima - uni system spolu s Prima base? Alebo su to zbytocne vyhhodene peniaze a mozem si kupit akukolvek sedacku s bazou? Neviem ci ta Prima base sa niako specialne upevnuje do auta, alebo je to len klasika na 3-bodove pasy. Kocik mam inej znacky, takze naklikavat ju nebudem. Dakujem.
kesinka: tak si potom kup maxi cosi easy fix je vraj najbezpečnejšia a odporuča ju vetšina výrobcov aut.
ja špekulujem nad primov lebo chcem aj kočiar S4 ale je to iba do 9 mesiacov a potom jednoznačne maxi cosi
ale skus pozrieť vonku tam je o polovicu lacnejšia 😉
susy nad tým som maturovala tiez a podla mna to dole nejde.
ivulik preco zrovna maxi cosi? bacha na tu lacnejsiu maxi cosi uz tu bola o tom tema. ja doverujem romer a recaro.
habibi predne koliesko nie zadne. predne nejde nikde zmacknut aspon mne to nejde
jáááááááááááááj pardoooooooon až teraz som si všimla, že ani mne to nejde.... 😀
ale nejako to musí ísť, moja sestra stále dávala preč predné koleso ked dávala kočiar do auta..... skúsim sa s nou spojit, potom dám info....
ahojte, ja som to tiež dlho nevedela nájsť, koleso odaretuješ, ja som si kočík položila rúčkou na zem, točila som s ním a dnu je taká červená poistka taký malý gombík tak ten treba stlačiť a koleso potiahnúť, najprv mi to dalo dosť práca ale teraz už to ide ľahko, chce to len trocha cviku 😉
dúfam,že som to vysvetlila dobre 🙂
annon diky pozriem to. lebo som vzdy nadavala ze to koleso nemozem poriadne vycistit a umyt.
katy nie je zač, daj potom vedieť či sa ti to podarilo 😉
Je fakt lepšie môcť vybrať všetky kolesá a poriadne ich umyť namazať atď 😀
ako inac mazete kolieska lebo mi akurat nastriekame WD 40.
dam vediet ci sa mi to podarilo a kolko nechtov som si pri tom urvala 😉
ahojte baby 😉 ja som dnes urobila defekt ma asi svihne ☹ muz ho dofukal a vraj uvidi o chvilu ci je to naozaj defekt.ozaj a v nedelu mi ho okadil vtak,hned som to dala dolu vreckovkou a doma poriadne vycistila,nastastie nezostal flak 🙂 no mam ja ale stastie 😀 😀
annon super islo mi to. vidis ani som o tom nevedela ze sa to da dat dole. vsetko komplet vycistene a umyte.
cessy my sme ich mazali asi dvakrat. ale od juna nam kocik stoji v izbe a prasi sa na neho. mali sme ho vonku len ked bol teraz sneh. takže sa pouzival rok.
dik za radu. ten cerveny cuplik tam je, ale tazko sa k nemu dostat.Mam gelovy necht 😅 , tak som to uz dalen neskusala. Koleso som dala do vandlika a umyla 😅 . Musim si kupit nejaky potah, zatial nic nemam. neviete kde v BA su v predajni aj vystavené podložky?
neviete ci je aj neaky rozdiel v podlazkach z kolekcie 2008 a 2009 okrem materialu? 😕 😕 😕
katy1979: na mazanie je dobrý aj silikónový olej v spreji. Majú ho v každej mototechne. Má lepšie mazacie schopnosti ako WDčko a odpudzuje vodu. Prípadne by sa dala použiť aj silikónová vazelina, ale tá sa ťažko zháňa - najlepšie cez nejaký značkový autoservis ale je relatívne drahá.
susy ja mam tiez gelove nechty, stacilo si pomoct lyzickou a islo to.
WD je tiez silikonový olej ci nie? 😕
ved prave ze ani ja som este nemazala...ale spominam si, ze ked som ho kupovala, tak mi to predavajuci hovoril... 😕 😕 😕
hej treba teda ak nechces aby sa suchal kov o kov. ja by som aj loziska vycistila ale to uz by bola piplacka.
Ahojte, mame 14 mesacneho chlapceka a chceme mu kupit novy sportovy kocik. Rozmyslam aj ok Casualplay S4, len neviem, ci nie je uz pre vacsie deti mensi. Chcela by som ho pouzivat aj do 3 rokov. Jasne na leto nejake lahke golfky a chladnu jesen a zimu opat vacsi sportiak. Zda sa vam vhodny aj pre vacsie deti 2-2,5roka? Nesuchaju mu nozicky? Dokedy ho planujete pouzivat.? Asi tolko na zaciatok. Este poviem o ktorych uvazujem Quinny speedy a Jane Slalom, co si myslite aj viete niektora aj porovnat. Budem vdacna za akukolvek radu.

ozaj a mala si aj defekt na kociku??