icon

Ste spokojné s kočíkom Jane slalom pro 2011?

elisisse
2. okt 2011

Ahojte maminy,chcela by som vediet nazor na kocik Jane slalom pro 2011. Velmi sa mi paci, len chcem vediet ako funguje a ci ste s nim spokojne. Vdaka za kazdu odpoved. 🙂

zuzikkaa
7. okt 2011

@klbko235 co sa tyka vrzgania konstrukcie tak s tym som mala skusenosti aj ja,,no kocik bol z druhej ruky ale kolesa ti neporadim,asi fakt iba reklamacia ved kocik nemate ani rok... 😒

fugu77
8. okt 2011

@klbko235 ahoj, ja mam tento kocik zatial len tri tyzdne -kupila som iba sportiak a kolieska piskaju strasidelne. Taktiez neviem co s tym.

katy1979
8. okt 2011

@klbko235 zavisi aj cim maze. tiez mam doma jeden silikonovy sprej a pisti to strasne. ked sa to nastrieka wd 40 je ticho.

fugu77
8. okt 2011

@katy1979 musim vyskusat 🙂

elisisse
autor
14. okt 2011

@klbko235 ahoj to myslíš vážne? My keď sme boli pozerať ten kočík tak sme sa ich tam nato pýtali či im nechodia reklamácie na tie kolesá a tvrdila že nie. tak sním šup šup do predajne veď niečo s tým musia urobiť a vôbec keby sa to stalo nejakým lacnejším kočíkom tak by ma to veľmi neprekvapilo, ale tento je dosť drahý... určite ho choď reklamovať a nečakaj ďalej kým sa ešte viac pokazí..
ozaj a ako si na tom so športovou časťou nevadí ti že tam nemáš okienko?? a nevidíš bábätko?

gromkaver
14. okt 2011

ahoj, ja mam slalom pro 2009 uz dryhy rok, som s nim velmi spokojna az na nejake tie malickosti. Je velmi skladny, lahky a aj sa mi paci a nevyhodou pre mna je maly kosik a malo odkladacieho priestoru, ale to nie je az taky problem, lebo to vzdy vyriesim taskou a skoda, ze sa neda otacat rucka. My sme kociar nekupovali na SR a usetrili sme 300Eur. Tu sme ho pokukali a potom hladali cez internet, odporucam www.o-baby.de (hoc neviem, ake maju teraz tipy kocikov, treba kuk). Co sa tyka tych koliesok, tak to sa stava nie len pri Jane, problem je v tom, ze sa tam dostane prach, co je bezne, pretoze s nim chodis po vonku a raz prsi, potom je sucho..... Nam haprovalo iba jedno koliecko a muz mi to nastriekal vazelinou v spreji a odvtedy je pokoj. Hlavne neodmastovat to, co tam je... Ale spkojna som nadovsetko!!

klbko235
24. okt 2011

@elisisse ahoj, no kebyže sa znovu rozhodujem, ja už by som si ten kočík nekúpila... :( to, čo mi tu teraz baby písali je všetko pravda... reklamácia sa nevydarila, kolieska fungujú ako majú a to že pískajú je výsledok prachu a špiny v kolieskach, treba to proste stále čistiť a prestriekavať silikonovym sprejom... konštrukcia vraj vrzga tým neustálym skladaním a rozkladaním... ako on ten kočík funguje super, to nemôžem povedať, ale vadia mi tieto veci dosť :( no a to okienko mi chýba, to som ale zistila až teraz, kedˇ máme šporťák :( a ako písala gromkaver, ten nákupný košík je strašne malý :( no proste je ten kočík pre mňa veľké sklamanie :( ale zase je to možno len moja skúsenosť...

klbko235
24. okt 2011

@katy1979 dˇakujem za tip, určite vyskúšame 🙂

katy1979
24. okt 2011

tak podla mna je blbost ze vrzga neustalym skladanim a rozkladanim. nam vrzgal hned od zaciatku teda mozno po mesiaci pouzivania. a teda ked som ten kocik za 15mesiacov zkladala 5-6 x tak je vela

klbko235
24. okt 2011

@katy1979 ahoj, no tak to je potom v tej konštrukcii, v tých nitoch a spojeniach... ale vraj takto vŕzgajú aj Concord-y, čo sú ešte drahšie kočíky...

katy1979
24. okt 2011

@klbko235 concord a jane idu z jednej linky je to jeden vyrobca.

katy1979
24. okt 2011

@klbko235 tam vrzga to trenie plastovych a kovovych casti. viem ze aj to som mazala a skusila to akoby poskladat nech sa to premaze. ale mam pocit ze nepomohlo

klbko235
24. okt 2011

@katy1979 no tak už mi je to jasné! vôbec som to nevedela... tak to vŕzganie sa mi práve aj u Concordov vysvetlilo...

katy1979
24. okt 2011

@klbko235 a este aj nurse ide z jednej linky

klbko235
24. okt 2011

@katy1979 vieš čo je sranda, moja segra má už 2,5 roka kočík Love´n´care (kupovala ho v Austrálii), ešte ani raz ho nemazala, ani koliečka, pochybujem, že ich vôbec čistila a kočík chodí tichúčko ako elektromobil 🙂 ovláda sa jedným prstom, čo je taký ľahunký a pritom stál o tretinu menej ako tento Jané... tak ja neviem, či to len k nám nevozia nejaké divnosti...

katy1979
24. okt 2011

@klbko235 ja nemam ani jeden kocik zo slovenska a s kazdym bol problem ci mensi ci vacsi. taky kocik nepoznam mala by som si ho najst

isiska
26. okt 2011

Ako vidím, tak nie som sama, ktorej vrzgá nový kočík. My sme slalom kupovali v lete a cekom dost vrzgaju kolieska, aj konštrukcia. Aj som striekala wd40 a nič. Mrzí ma to, lebo za tie peniaze by to veru mohli robiť lepšie. Možno som predsa len mala kúpiť Hartan 😠

tina129
26. okt 2011

baby a o akom slalome sa tu bavite? o slalom reverse 2011 alebo o tej limitovanej edicii 2011? lebo ja mam slalom reverse a nevrzgame vobec, mozno trosku ked nadvihujem kociarik na obrubnik ale inak nic a kolieska vobec nie, pouzivame ho skoro 11 mesiacov

isiska
4. nov 2011

kolieska niekedy vrzu, trochu ako na bycikli. Niekedy ano a niekedy nie nechapem od coho to zavisi. A konstrkcia len ori nadvihovani ked idem na schodik a pod. Ale zas ja skladam velmi casto do auta. Aspon ze sa tak super sklada, aj naklikavanie vanicky a sedacky je super, to velmi ocenujem.

majonka79
16. dec 2011

@elisisse Ahojky, ja so veľmi spokojná. Veľmi ľahko sa s ním manipuluje, jednoducho sa skladá, konštrukcia pomerne ľahká. 😉

domika007
16. dec 2011

ja sa tiez pridavam k spokojnym majitelom tohto kocika! pouzivame uz sportaka, ale aj vanicka bola super! urcite by som ho nemenila 😉

elisisse
autor
16. dec 2011

@majonka79 jeej dakujem za odpoved. nakoniec som si vybrala iny. lebo mne sa nepacilo ze si sport. cast nemozem dat aj v smere jazdy. len v protismere a baby co to nemaju na kociku su nespokojne vraj to dost chyba. a nieje tam ani okienko na sportaku. ale vdaka skoda ho lebo sa mi uz od zaciatku veeelmi pacil.

catya
18. jan 2012

@elisisse ahoj, a mozes prosim napisat, aky si si vybrala? Tiez riesim rovnaky problem 🙂 Dakujem

elisisse
autor
19. jan 2012

@catya ja som si nakoniec vybrala uplne iny kocik, a je lacnejsi ako tento a podla mna ma viac vyhod. Ja mam Dorjan prestige buterfly 2012. a som spokojna. pre mna bolo dolezite abz som si vedela dat kocik v smere a aj v protismere jazdy co Jane vobec nema. sportova cast je taka velka ze taku som este asi ani nevidela. 🙂 ma dva nanozniky teda sport. cast a aj vajicko ma svoj + ma este striesku na vajicku. ma vela vetracich prvkov co ocenime v lete . no asi takto vsak si ho pozri a uvidis. ja som ho povodne vobec nechcela ale presvedcil ma 🙂

snurka
23. apr 2012

dorjan ani zadarmo 🙂

domika007
20. jún 2012

baby momentalne mam problem s polohovanim sedacky 😅 uz dva dni mi vypadava to upevnenie a vzdy ked to dam naspat po chvili to mam opat len v leziacej polohe...nemate niektora podobny problem?

stanka79
31. júl 2012

@tina129 ahoj, čítam tu o kočiari Jane, chcem teraz kúpiť pre malú na zimu, páči sa mi ten reverse 2010, ale sa bojím či mi vojde v zime aj s fusakom, je veľký rozdiel v šírke oproti obyčajnému slalomu?

domika007
24. aug 2012

baby nahodou nahradne striesky na slaloma sa nedaju kupit?

michaela80
4. sep 2012

@stanka79 ja mam 2010 reverse a mala ma 25 mesiacov a stale sa s lodgerom vo fusaku vojde... sice bola len v letnom oblecena ale v pohode sa vosla...

stanka79
4. sep 2012

@michaela80 ďakujem za reakciu, tak nakoniec sme predsa kúpili reverse 2010, neodolala som, len manžel do mňa vkuse hučí, že s fusakom sa tam Ninka nevojde, je dosť úzky, keď tak porovnávam s obyčajným slalom, ktorý sa nedá otáčať sedačka, mne sa toto veľmi na tom páči, že sa mi dá otočiť sedačka v smere aj v proti smere jazdy, tak uvidíme čo bude v zime, ináč na dlžku keď dám malú ľahnúť je super dlhý