Ste spokojné s kočíkom Jane slalom pro 2011?
Ahojte maminy,chcela by som vediet nazor na kocik Jane slalom pro 2011. Velmi sa mi paci, len chcem vediet ako funguje a ci ste s nim spokojne. Vdaka za kazdu odpoved. 🙂
@klbko235 ahoj to myslíš vážne? My keď sme boli pozerať ten kočík tak sme sa ich tam nato pýtali či im nechodia reklamácie na tie kolesá a tvrdila že nie. tak sním šup šup do predajne veď niečo s tým musia urobiť a vôbec keby sa to stalo nejakým lacnejším kočíkom tak by ma to veľmi neprekvapilo, ale tento je dosť drahý... určite ho choď reklamovať a nečakaj ďalej kým sa ešte viac pokazí..
ozaj a ako si na tom so športovou časťou nevadí ti že tam nemáš okienko?? a nevidíš bábätko?
ahoj, ja mam slalom pro 2009 uz dryhy rok, som s nim velmi spokojna az na nejake tie malickosti. Je velmi skladny, lahky a aj sa mi paci a nevyhodou pre mna je maly kosik a malo odkladacieho priestoru, ale to nie je az taky problem, lebo to vzdy vyriesim taskou a skoda, ze sa neda otacat rucka. My sme kociar nekupovali na SR a usetrili sme 300Eur. Tu sme ho pokukali a potom hladali cez internet, odporucam www.o-baby.de (hoc neviem, ake maju teraz tipy kocikov, treba kuk). Co sa tyka tych koliesok, tak to sa stava nie len pri Jane, problem je v tom, ze sa tam dostane prach, co je bezne, pretoze s nim chodis po vonku a raz prsi, potom je sucho..... Nam haprovalo iba jedno koliecko a muz mi to nastriekal vazelinou v spreji a odvtedy je pokoj. Hlavne neodmastovat to, co tam je... Ale spkojna som nadovsetko!!
@elisisse ahoj, no kebyže sa znovu rozhodujem, ja už by som si ten kočík nekúpila... :( to, čo mi tu teraz baby písali je všetko pravda... reklamácia sa nevydarila, kolieska fungujú ako majú a to že pískajú je výsledok prachu a špiny v kolieskach, treba to proste stále čistiť a prestriekavať silikonovym sprejom... konštrukcia vraj vrzga tým neustálym skladaním a rozkladaním... ako on ten kočík funguje super, to nemôžem povedať, ale vadia mi tieto veci dosť :( no a to okienko mi chýba, to som ale zistila až teraz, kedˇ máme šporťák :( a ako písala gromkaver, ten nákupný košík je strašne malý :( no proste je ten kočík pre mňa veľké sklamanie :( ale zase je to možno len moja skúsenosť...
tak podla mna je blbost ze vrzga neustalym skladanim a rozkladanim. nam vrzgal hned od zaciatku teda mozno po mesiaci pouzivania. a teda ked som ten kocik za 15mesiacov zkladala 5-6 x tak je vela
@katy1979 vieš čo je sranda, moja segra má už 2,5 roka kočík Love´n´care (kupovala ho v Austrálii), ešte ani raz ho nemazala, ani koliečka, pochybujem, že ich vôbec čistila a kočík chodí tichúčko ako elektromobil 🙂 ovláda sa jedným prstom, čo je taký ľahunký a pritom stál o tretinu menej ako tento Jané... tak ja neviem, či to len k nám nevozia nejaké divnosti...
Ako vidím, tak nie som sama, ktorej vrzgá nový kočík. My sme slalom kupovali v lete a cekom dost vrzgaju kolieska, aj konštrukcia. Aj som striekala wd40 a nič. Mrzí ma to, lebo za tie peniaze by to veru mohli robiť lepšie. Možno som predsa len mala kúpiť Hartan 😠
baby a o akom slalome sa tu bavite? o slalom reverse 2011 alebo o tej limitovanej edicii 2011? lebo ja mam slalom reverse a nevrzgame vobec, mozno trosku ked nadvihujem kociarik na obrubnik ale inak nic a kolieska vobec nie, pouzivame ho skoro 11 mesiacov
kolieska niekedy vrzu, trochu ako na bycikli. Niekedy ano a niekedy nie nechapem od coho to zavisi. A konstrkcia len ori nadvihovani ked idem na schodik a pod. Ale zas ja skladam velmi casto do auta. Aspon ze sa tak super sklada, aj naklikavanie vanicky a sedacky je super, to velmi ocenujem.
ja sa tiez pridavam k spokojnym majitelom tohto kocika! pouzivame uz sportaka, ale aj vanicka bola super! urcite by som ho nemenila 😉
@majonka79 jeej dakujem za odpoved. nakoniec som si vybrala iny. lebo mne sa nepacilo ze si sport. cast nemozem dat aj v smere jazdy. len v protismere a baby co to nemaju na kociku su nespokojne vraj to dost chyba. a nieje tam ani okienko na sportaku. ale vdaka skoda ho lebo sa mi uz od zaciatku veeelmi pacil.
@catya ja som si nakoniec vybrala uplne iny kocik, a je lacnejsi ako tento a podla mna ma viac vyhod. Ja mam Dorjan prestige buterfly 2012. a som spokojna. pre mna bolo dolezite abz som si vedela dat kocik v smere a aj v protismere jazdy co Jane vobec nema. sportova cast je taka velka ze taku som este asi ani nevidela. 🙂 ma dva nanozniky teda sport. cast a aj vajicko ma svoj + ma este striesku na vajicku. ma vela vetracich prvkov co ocenime v lete . no asi takto vsak si ho pozri a uvidis. ja som ho povodne vobec nechcela ale presvedcil ma 🙂
dorjan ani zadarmo 🙂
baby momentalne mam problem s polohovanim sedacky 😅 uz dva dni mi vypadava to upevnenie a vzdy ked to dam naspat po chvili to mam opat len v leziacej polohe...nemate niektora podobny problem?
baby nahodou nahradne striesky na slaloma sa nedaju kupit?
@stanka79 ja mam 2010 reverse a mala ma 25 mesiacov a stale sa s lodgerom vo fusaku vojde... sice bola len v letnom oblecena ale v pohode sa vosla...
@michaela80 ďakujem za reakciu, tak nakoniec sme predsa kúpili reverse 2010, neodolala som, len manžel do mňa vkuse hučí, že s fusakom sa tam Ninka nevojde, je dosť úzky, keď tak porovnávam s obyčajným slalom, ktorý sa nedá otáčať sedačka, mne sa toto veľmi na tom páči, že sa mi dá otočiť sedačka v smere aj v proti smere jazdy, tak uvidíme čo bude v zime, ináč na dlžku keď dám malú ľahnúť je super dlhý

@klbko235 co sa tyka vrzgania konstrukcie tak s tym som mala skusenosti aj ja,,no kocik bol z druhej ruky ale kolesa ti neporadim,asi fakt iba reklamacia ved kocik nemate ani rok... 😒