icon

Sú lepšie pevné alebo nafukovacie kolesá na kočíku?

nikadamko
28. jan 2021

Ahojte, čo hovoríte na takéto typy kočíkov? Sú lepšie pevné kolesá alebo nafukovacie?

ivka21
•
28. jan 2021

Pevné, nafukovacie ti môže sfuknut počas kocikovania a máš problém zájsť domou + treba dofukovat a ani výmena duše není najľahšia.

petka_3
•
28. jan 2021

Ak sú pevné tvrdšie, tak bude aj kočík viac natriasat. Ale nafukovacie - keď sfukne,.máš problém aj domov prísť. 🙂
Za mňa ideál penové, i keď sa rýchlejšie ničia. Kočík ide mäkko a neriešim defekty a dofukovanie.

anabell1985
•
Odpoveď bola odstránená
•
lenkatt2
•
28. jan 2021

Mala som na vsetkych kocikoch len plastove, byvame v meste a chodniky su rovne, nikdy som nemala pocit, ze deti natrasam. No kopu znamych ma nafukovacie, ze deti tolko neotriasaju, ze sa im lepsie ide aj po polnej ceste a rozbitych chodnikoch, no defektom sa nikdy nevyhnete a su tazsie. Ja by som nemenila ani oni by nemenili 😉

noemi155
•
28. jan 2021

@nikadamko ja mam nafukovacie
Mala som aj na klasickom a aj teraz na športovom
Ani raz som nemala defekt ani nič a to sú tu neni zrovna najlepšie cesty
Takze za mna by som určite nemenila

tosomja
•
28. jan 2021

Mam penove, nikdy viac. Boli sme 2x v lese, nedalo sa prejst, po kanienkoch tiez nie, po snehu len letecky. Smykaju sa.
Teraz sa pozeram po nafukovacich. Pri dcere som mala a anj raz som nemala defekt. Ticha jazda a ziadne otrasy. U nas velmi upravene chodniky nie su. Treba terenny kocik 😄

thoughtfulweirdo
•
28. jan 2021

Nafukovacie som mala na dvoch kočíkoch a na oboch sme kvôli tomu zháňali nové kolesá pre opakované defekty, takže ja už také fakt nechcem 😄 na jednom mám pevné, nie penové, ale také akési tvrdé, neviem, čo to je za materiál a ten kočík je tank, prejde cez úplne všetko 😄 ale teda je to taký hojdavy, takže dieťa nehrkoce, ale hojdá.

andrea_ff
•
28. jan 2021

@nikadamko mam penove, ale kocik je kraasne odpruzeny, takze sa nevyrovna ani nafukovackam. Je to britax go. Za mna naj kocik 👍🙂

uhnakova
•
28. jan 2021

nafukovacie kolesá som mala na prvom kočíku a neodporúčam. Dvakrát sme kvôli defektu museli zháňať náhradné duše. Plné kolesá sú omnoho praktickejšie a to, či bude kočík natriasať, nesúvisí s kolesami, ale s odpružením konštrukcie. Mne najviac natriasal práve kočík s nafukovacími kolesami.

evabb35
•
28. jan 2021

@nikadamko Nafukovacie. Nemala som žiadny problém, žiadny defekt. Hlavne na zľadovatelom teréne a

v snehu, v lese som to ocenila.

evabb35
•
28. jan 2021

@nikadamko jediná nevýhoda nafukovacích za mňa - sú ťažšie.

meg321
•
28. jan 2021

kedze na SR neexistuju cesty bez vymolov a zrejme budes chciet/musiet s kociarom ist obcas aj cez zhorseny teren, blato.. tak urcite odporucam nafukovacie+ ak chces mat istotu, priobjednaj si rovno 1 dusu ci koleso navyse. Plastove hrkaju, penove su nekvalitne. No kazdy ma inu skusenost.

saxana000
•
29. jan 2021

Mala som nafukovacie na 3 kombinacii nikdy ziadny defekt ziadny problem dofukala som ich jediny raz za 2.5 roka presla som snehom strkom lesom po trave na kupalisku v meste po macacich hlavach a malu ani nehlo.na sportaku som mala pevne pogumovane alebo ako to opisat hrkotalo to strasne kazdy kamienok je citit ked po nom prejdes.kym bude babo v hlbokej vanicke jednoznacne by som bola za nafukovacky.

dzejsik
•
29. jan 2021

môžeš skúsiť aj pneumatiky plnené penou/gélom .. nechytíš defekt, ani sa nezapichujú kamienky ... a aj z tvrdenej gumy sú ok, ale my sme na nafukovačkách iba raz mali defekt za 2 roky, aj to sme sa trepali cez krkahájovú lúku a napichli sa na veľký tŕň