icon

Subtílny "športiak"

linajka
20. apr 2012

Ahoj žienky!
Potrebujem radu. Neorientujem sa na trhu s kočíkmi až tak dobre, verím, že sú tu zbehlejšie a skúsenejšie osôbky. Z priestorového dôvodu potrebujem zohnať čo najsubtílnejší športiačik. Moje požiadavky naň sú: malá váha, malý rozmer po zložení (ideálne ako golfky), veľký nákupný kôš, spojená rukoväť, otočiteľnosť sedačky a ideálne aj napolohovanie do ľahu. Zatiaľ som skončila na bugaboo cameleon, hoci tam je sedačka "vajíčko", ale nič lepšie zatiaľ som nenašla. Vopred ďakujem za rady.

petkave
20. apr 2012

@linajka Fíha, máš teda dosť požiadaviek. je vôbec niektorý kočík schopný splniť to? 😀 Ja milujem svoj kočík: http://www.dailymotion.com/video/xln8qq_hauck-m... Skús pozrieť. Používam ho od narodenia doteraz. Lebo máš vaničku aj šporťák v jednom. Pár ťahmi spravíš z vaničky šporťák a naopak. Sedačka sa dá prehadzovať oboma smermi, rúčka je teleskopická. Košík nie je síce veľmi veľký, ale nosnosť som teda veľakrát prekročila a nič sa mu nestalo. Keby nemal plastové kolieska, tak by bol už úplne ideálny. Váha je nízka a skladateľnosť tiež v pohode. Zmestí sa aj do malého auta. Strieška sa dá stiahnuť takmer až k nohám, čo je dobré pri zlom počasí, alebo ak veľmi svieti slnko. 😵

sashabb
20. apr 2012

@linajka mňa hneď prvý napadol bugaboo bee

minitrouble
20. apr 2012

@linajka mna tiez napadol len bugaboo bee plus 😎 😀 😀

linajka
autor
20. apr 2012

...tiež som práve kukla na bee-čko a veru...

marika6
24. apr 2012

ja mám tiež bee od narodenia a nemenila by som za nič na svete, parádička, dokonca bábo ked sedí proti smeru tak druhé dieťa môže sedieť dole v košíku

pe
24. apr 2012

skus sa kuknut aj na chicco simplicity, az na otocitelnost sedacky splna vsetko plus super cena, a vsak dieta uz v pohode posedi otocene do sveta 🙂