Svetkocikov.sk alebo e-kociky.sk?
Ahojte chcem sa opytat prosím Vas s ktorej stranky by ste si vy objednali ja sa neviem rozhodnut medzi www.svetkocikov.sk alebo www.e-kociky.sk kocik mam vybraty aj tam aj tam stojí rovnako len by ma zaujimala flexibilita a spolahlivost ak mate skusenosti budem rada za odpovede dakujem
Ja mam skusenost len so www.svetkocikov.sk a objednavala som fusak. Hned ako som ho objednala mi volala pani, ze momentalne v tej farbe (cervenej, ziadna vynimocna) co chcem nemaju, ale do tyzdna bude. Potom dlho, dlho nic az som ich zacala nahanat ja a fusak prisiel za mesiac! No neviem kolko sa caka na kocik 😀
ahojte chcem sa spytat su rozlisnee ceny ked cez eshop alebo v kamennej predajni
Internetovy obchod SVETKOCIKOV v ziadnom pripade NEODPORUCAM !!! Mesiac cakame na nahradny diel z kocika, ktory nam dosiel poskodeny a bez neho je kocik absolutne nepouzitelny, kedze sa jedna o koleso, ktore neslo zastoknut a o vyrobnu chybu ! za mesiac nas nikto nebol schopny informovat, ze situaciu nijako nevyriesili , pricom nam bolo prvotne povedane, ze do 2 tyzdnov nam pride nahradne koleso a po tretom telefone ta neschopna zena, ktora tam pracuje, doteraz nic s vyrobcom nedoriesila... podotykam , ze ze presiel uz mesiac , dietatko mame uz vysse tyzdna doma a kocik je stale nepouzitelny ! Tak som teda zvedava, kedy mienia tuto nam vzniknutu skodu poriesit , lebo doteraz neurobili nic ... pristup k zakaznikovi po telefone povazujem za absolutne neprijatelny, priam nonsens... svet kocikov nikdy viac !!!
@ggabikaaaa
Suhlasim. Mam podobnu skusenost. Pristup k zakaznikovi po telefone otrasny.
So svet kočíkov sme mali trošku problém s reklamáciou na maily nezodpovedajú pán na telefóne je absolútne neochotny akoby sme ho otravovali. Už by som z tade nič neobjednala.
Dobrý deň, objednávala som si tovar cez www.e-kociky.sk. V pondelok objednaný, vo štvrtok doručený. Tovar vysokej kvality, super štýlový. Úplná spokojnosť. Maximálne doporučujem. Skvelá komunikácia. Milý a ústretový prístup.
ja mám výbornú skúsenosť s e-kočíkmi, kupovali sme tam kočík, fusak aj postieľku
@maggieee tento - https://www.e-kociky.sk/nestor-moon-white/ som s ním maximálne spokojná

www.svetkocikov.sk som spokojna 🙂