icon

Tip na kočík 2in1 do 600 eur aj na lesné cesty

i_kmecova1
Dnes o 08:10

Ahojte mamičky, prosim poraďte mi aky kocik sa vam osvedčil do 500/600e ideálne 2 kombinácia. Potrebujeme kocik s hlbokou vaničkou keďže dieta sa nam narodi na prelome roka a bývama na dedine kde su nespevnene cesty a lesné cestičky. Viem ze by som tam ale chcela mat odpruženie a moznost vypnúť rotáciu koliesok a hlboku vaničku. Ak by sa ale aj vanicka dala skladať bolo by to plus. Videla som vsade na stránkach kociky od 700e ale je to pre nas rozpočet vela, chceme novy kocik ideálne aby nam ostal použiteľný aj lre dalsie dieta a autosedacku kúpime zvlast . Viete mi poradiť nejake dobre tipy prosim ?🙏 lacne varianty maju len predne kolieska male a to mi bohužiaľ na nespevnene cesty kde je štrk a diery nie je vhodne . Ďakujem za tip 🙏🙏

anonym_6039ea
Dnes o 08:31

@i_kmecova1 kup si z druhej ruky. Usetris. Neni potrebne kupovat nove

anonym_15119a
Dnes o 08:38

Radsej kvalitnejsi z druhej ruky ako novy za 600 to kvalitny nenajdes. Za mna su super Cybex

anonym_2cd622
Dnes o 08:56

pozri bazar, kupis kvalitny za zlomok ceny

i_kmecova1
autor
Dnes o 10:25

Dakujem za info, ale aj ked z druhej ruky, tak prosim aku znacku pozerať?

anonym_6039ea
Dnes o 10:58
@i_kmecova1

@i_kmecova1 to je uplne jedno, jaka znacka. Chod do obchodu s kocikmi a popytaj sa, co je dolezite, aby kocik mal, vyskusas si, co ti vyhovuje a co nie. Potom si nejaky vyber na bazari a chod osobne pozriet/vyskusat a podla toho kupit. Ja som tak kupila kocik za 40€ 🤣👌. Nechapem, ako niekto moze vyhodit 700€ za kocik

katarina_sm
Dnes o 11:17

Dobry den, ja mam bugaboo fox 3 a vybrala som si tento kvoli uzasne velkej vanicke a dobrej stabilite. Dietatko v nej spalo prvych 8 mesiacov, dokupila som do nej aj matrac zn. Traumeland. Fusak na zimu sa tam dobre zmesti aj ked je dietatko uz vacsie. Teraz su uz novsie - evidujem fox 5. Za mna nielen velke kolesa, ale aj dostatocne velka vanicka a aspon ako tak spratny aj do auta. Byvame pod lesom a kocikovala som na spevnenych cestach a upravenych lesnych cestickach. Nie cez velke kamene ani cez konare, ale bola som velmi spokojna.

anonym_bbe783
Dnes o 12:41
@i_kmecova1

@i_kmecova1 mali sme nový Bebeto. Veľké super odpružené kolesá, veľká vanička aj veľká športová časť kľudne do 3 rokov využiteľná. Chodili sme s ním aj do lesa. Za mňa dobrý kocik na rozbité cesty...