Tipy na ľahký kočík
Dobrý deň, máte tip na nejaký naozaj ľahký kočík pre bábätko ? Bývame na 3 poschodí bez výťahu.
Najjednoduchšie keď si bez výťahu vynesies kočík tak že najprv vezmeš vaničku s bábätkom a potom konštrukciu.Ak máš niekoho doma kto je pri bábätku,poprípade zamknutú konštrukciu s nejakým zámkom nechať vo vchode dole
Ahoj, odporúčam Moon clicc. Je fakt ľahučký.
@anonym_autor
@mimisk no neviem ako to budeme riešiť :/
@anonym_64d429 väčšinu času budem sama s bábätkom.. a konštrukciu nemám o čo zamknúť, bude to veľmi komplikovane
@calathea97
@domiklik ďakujem za tipy
Cybex melio je ľahučký
@anonym_autor nemáte nejaké spodné priestory - kočikáreň/pivnice? aj keby nedáváš priamo do pivnice, len do nejakého voľného kúta v tých priestoroch
Bugaboo bee, popripade babyzen yoyo. Ja som mal to beecko aj s vanickou, nosila som ho aj na piate. V kocikarni som sa ho bala nechavat, nemala som dobrych susedov 🥲
Mozno este joolz aer s vanickou. Viem ze niektore moje susedy to riesili tak, ze mali nejaky klasicky velky kocik a podvozok nechavali v aute, neskor aj sportak a dieta nosili hore v nosici.
@anonym_autor ako poviem vám na rovinu že sme lahky kočík vôbec nemali- Thule urban glide ale tým aké mal obrovské kolesa sme vedeli prejsť s ním po schodoch úplne v poriadku aj so všetkými vecami a bolo to 100x jednoduchšie ako ho vláčiť po rukách alebo raz vaničku raz konštrukciu
@anonym_autor ako poviem vám na rovinu že sme lahky kočík vôbec nemali- Thule urban glide ale tým aké mal obrovské kolesa sme vedeli prejsť s ním po schodoch úplne v poriadku aj so všetkými vecami a bolo to 100x jednoduchšie ako ho vláčiť po rukách alebo raz vaničku raz konštrukciu
@dzejsik máme, ale tam sú tiež schody, a je tam strašne veľa prachu, ľudia tam nechávajú kadejaký bordel.. tomu by som sa rada vyhla
@gregik66 ale nechávala si zatiaľ bábätko niekde v postieľke alebo ako ?
@lodkadiz a nechávala si bábätko zatiaľ same v byte keď si znášala kočík, alebo? Lebo toto si úplne neviem predstaviť ..
@dzejsik máme, ale tam sú tiež schody, a je tam strašne veľa prachu, ľudia tam nechávajú kadejaký bordel.. tomu by som sa rada vyhla
@lodkadiz a nechávala si bábätko zatiaľ same v byte keď si znášala kočík, alebo? Lebo toto si úplne neviem predstaviť ..
@anonym_autor ja som ho vyniesla aj s babatkom. Ten bugaboo mal taku akoby “tasku” miesto vanicky aj s ruckami, tak som to odpojila od koliesok a podvozok zlozila.
@anonym_autor nie normálne po zadných kolieskach som ho vytiahla hore alebo zliezla dole

@anonym_autor nikdy nevynesiete celý kočík aj s dieťaťom, je to dosť objemné aj keď je ľahký