icon

Valco verzus Baby Jogger

stanka257
6. mar 2018

Dobrý deň,
prosím Vás, máte skúsenosti s týmito športovými kočíkmi - Valco Snap a Baby Jogger?
Potrebovala by som postrehy zo života 🙂 Neviem sa rozhodnúť ktorý z nich. Keďže potrebujem ľahký kočiar, max.7,5kg a do terénu = štrk,lesné cesty,lúky .... tak najviac radia tieto.
Budem veľmi vďačná,ak sa podelíte o svoje rady,postrehy 🙂

ivu80
•
6. mar 2018

Máme valco snap a som maximálne spokojná 😊

princessawsm
•
6. mar 2018

Baby jogger mam versu a nedam dopustit, ale ta je tazsia. Mala som pozicany aj snap4 (ten zakladny) aj BJ city mini zip, zip sa mi zdal viac odpruzeny a maksi, ale napr kvalita materialu striesok sa mi viac pacila na valcu. Zip ma taku tenku sustakovinu ako na leginach 😬

princessawsm
•
6. mar 2018

Inak s versou chodime do lesa uplne bezne, prejde vsade da sa aj fajne skladat do auta, no len ma 12 kil...

petrofka
•
8. mar 2018

My mame baby jogger, a teda s lepsim kocikom som este nekocikovala ;) pre vas asi elite kvôli kolesám.

katkuz
•
8. mar 2018

Mam bjcm a max.spokojnost.tiez som uvazovala nad snapom ale rozhodla som sa pre bj.snad jedinka nevyhoda ze snap sa tusim sklada,,dovnutra co by mne viac vyhovovalo a bj sa sklada zvnutra sedacky von.

petrofka
•
8. mar 2018

@katkuz jogger vsak dokazes kompletne vyzliect a oprat 🙂

katkuz
•
8. mar 2018

@petrofka ano, okrem striesky - ale citala som, ze aj tu rozoberu - ale mne sa do toho nechcelo - tu som cistila rucne 🙂

petrofka
•
8. mar 2018

@katkuz ja som ju normalne zvliekla. Dva srobiky a ide to 🙂

tinkajan
•
8. mar 2018

Ahoj, ja mam baby jogger city mini gt, nedam nan dopustiť. Byvame na Orave, nema problem so snehom, strkom, lesnymi cestickami. Super sa sklada. Prevazam ho kazdy den v aute. Moj 1,5 rocny syn v nom spava naobed 🙂

petrofka
•
8. mar 2018

Jedna pani mi raz na valco napisala:
"valco na cestovanie je brutal ľahký váži len 6kg ale je to kocik skôr do mesta keďže ma penové kolieska a nemá odpruzenie"

kubkovamama
•
8. mar 2018

No po dvoch deťoch a milión 599 kocarov...😀valco do terénu asi nie,nie je odpruzeny,jedine ak dokúpiť nafukovacie alebo gélové kolesá(ak vôbec sú k valcu) to je zas 100€ navyše.Za mňa BJG,ma trochu pevnejšiu konštrukciu,zas tie farby nič moc výber..plus ma super stabilitu a ťažisko aj keď nemá odporučenie,dá sa s ním behať

montemotherone
•
9. mar 2018

Nuž kombinácia ľahký a do terénu, je ako elegantný, ale na zvážanie dreva 😉 Ja mám Valco, takže ľahký je určite (myslím že najľahší na trhu), ale do terénu ti môžu pomôcť maximálne dokupene nafukovacie kolesá (čím bude kočík ťažší) V teréne sa ti ale ťažší kočík pohybuje určite lepšie ako ľahký. Ak nechceš ísť na túru, po makadamovej spevnenej ceste do 12% neho stúpania, malo by to stačiť 😉

nastasyk
•
9. mar 2018

Mam BJ Elite a je to jednoznacne naj kocik, aky som mala (moj siedmy) este idem kupit Zip do auta, ja uz inu znacku ani nepozeram. Dizajn nic moc, ale jazdne vlastnosti top