icon

Vanička a športiak v jednom

sssabi
25. apr 2022

Prosim Vas maminky, viete mi poradit kocik, kde je vanicka a sportiak v jednom? A keby lahsi na cestovanie.

Mali sme taky g-mini grande, bol super, no uz je nepouzitelny a nove sa nevyrabaju.

Dakujem velmi pekne za rady 🙂

daniela_p
25. apr 2022

To by aj mňa zaujimalo, tiež hľadám taký kočík 🙂 zatiaľ sa rozhodujem medzi Cybex Balios S Lux a Britax Strider M 🙂

simona92101
25. apr 2022

@daniela_p nas predajca od tohto Britaxu odhovaral,kocik vyzera ako hrackarsky,je malicky,pouzite materialy a látky nekvalitne.za tie peniaze som teda cakala viac

daniela_p
25. apr 2022

@simona92101 to ozaj? Ja som čítala len dobré recenzie 🫢 a skôr na cybex som počula, že keď to nie je Priam, tak nestojí za veľa .. ja už mám taký guláš z tých kočíkov 🙈😁

pupi14
25. apr 2022

@daniela_p to sa ti po pravde ani necudujem, kedze je ich tolko a este aj tolko podobnych, tak fakt je zatazko si vybrat taky, aby pasoval po vsetkych strankach

simona92101
25. apr 2022

@daniela_p u nas je velmi dobry obchodik s kocikmi,je to rodinna firma,muz a manzelka a dokonca aj svokra pomaha.a teda vedia velmi dobre poradit,nesnazia sa len predat drahy stylovy kocik.nedavno som bola vyberat kocik,a teda velmi ma prekvapil,ked zacal hned menovat drahsie znacky ktore su najviac reklamovane,medzi nimi Cybex,Britax Strider a Smile.a teda poradil mi pozriet po polskych znackach ako Roan,Espiro alebo Baby design,lebo zacali mat celkom vymakane kociky(bez reklamacii)a za slusny peniaz celkom fajn vybava.pri prvej dcere som mala Roan esso - neznicitelny kocik,max spokojna som bola.teraz som vybrala Espiro Husky XL (kocik vyslovene vhodny pre zimne dieta),sice je to tank,ale mna velmi zaujal vybavou aj prevedenim 🤷‍♀️

daniela_p
25. apr 2022

@simona92101 mala som vybratý Roan Bass Next na začiatku, lenže je veľký a ťažký a to je pre mna veľké mínus … bývame na prvom, kde výťah nie je, budem ho musieť nosiť cez dve schodiská, máme malý kufor auta, čo pre tieto poľské kočíky asi nebude dostatočný … preto hľadám niečo spratnejšie 🙂 .. a aký je to obchod a kde? 🙂

simona92101
25. apr 2022

@pupi14 ano,je tazko radit a vyberat,kazda ma ine preferencie a predstavy,co od kocika chce 🤷‍♀️ niekto hlada spratny do mesta,ja som zase chcela kocik do akehokolvek terenu,velky,odpruzeny,a hlavne pohodlny,s dlhou strieskou a vacsim kosikom.

simona92101
25. apr 2022

@daniela_p ano,to je nevyhoda,ze su velke a tazsie 😏 kuk na nete stranku Bambini,predajnu maju v Trnave. Alebo potom v HC Aladdin
Tu v kocikovej poradni by ti tiez vedeli poradit. Popripade,Zopa Move znacku si nepozerala,to je taky mensi lahsi kocik..

daniela_p
25. apr 2022

@simona92101 moc mi tu neporadili v poradni, podala mi také info, ktoré si viem zistiť aj z opisu kočíkov sama 🙂 .. nad návštevou Aladdina uvažujem, sme z NR, čiže ani ani TT nie je pre nás od ruky, pozriem si to ďakujem 🙂

simona92101
25. apr 2022

@sssabi mne sa zda,ze znacky Petite&Mars,alebo Maxi Cosi maju niektore kociky takto 2v1

lusyc
25. apr 2022

Závisí aj od toho, kde chcete kocikovat. Ja som si ľahký na cestovanie zvolila valco snap 4, má necelých 7 kg, k tomu vloznu fusakotasku namiesto vaničky, alebo mam aj adaptéry na maxi cosi vajíčko, keď idem autom k lekarovi.

daniela_p
25. apr 2022

@lusyc ja napríklad budem len v meste .. a nemali ste k valco snap 4 aj vaničku? 🙂

lusyc
25. apr 2022

@daniela_p nie, valco som si kupila vyslovene na cestovanie, bez vanicky, je ľahký, zmestí sa do kufra auta, ide skoro do uplneho lahu, podnozka sa dá vyklopit aj hore, takže chrani bábätko aj od nôh, ked nie je v tej fusakotaske, ale len vo fusaku. Na bežné kocikovanie mam klasický hlboký s vanickou.

lilienkah
25. apr 2022

Ja odporúčam Jasmine benetta soft, ja mám 2-kombináciu a je perfektný 😊 ma veľkú vaničku a športová časť sa ľahko skladá, nie je ťažký a dobre odpružený

jana2518
25. apr 2022

@sssabi Ak chceš mat kočík od začiatku až do konca kocikovania ja odporúčam kúpiť Oyster Zero, je uplne lahucky, spratny prejde každý terén, oproti tým ťažkým a nespratnym trojkombinácia je tento kočík skvelý. Dajú sa dať naňho adaptéry a prineš vajíčko alebo vaničku. Baby ho volajú aj Pán Kočík. Do športovej časti odporúčam dokúpiť univerzálnu novorodeneckú vložku a máš kočík na celé obdobie.