Vaše názory na kočík Cybex Priam

miandre
29. sep 2015

Ahojte, kto ma tento kocik- ake su vase nazory?
Dakujem

kindervajicko
1. okt 2015

Ahoj, cybex priam vo farbe autumn gold pouzivame od maja, maximalna spokojnost zatial.

mariska77
12. nov 2015

@kindervajicko ahoj to fakt? Mne sa tiez presne ta farba paci a mam ho vybraty ako kocik ktory urcite chcem.. Mam rodit v marci a kocik a postielka su dve veci do ktorych sa podla mna oplati investovat.. Kde si ho kupila? A mas aj vanicku aj autosedacku teda celu sadu?

kindervajicko
15. nov 2015

Ahoj, ano, mam vanicku, sportovu cast, autosedacku, fusak (ten je z uzasneho materialu) a drziak na pohar. Maly ma 5,5 mesiaca, tak uz pouzivame sportovu cast, zmesti sa samozrejme aj do vanicky, len tam uz nechce byt. Kocik je elegantny, myslim ze nadcasovy, tichy, velmi dobre a lahko sa s nim kocikuje. Autosedacku mame Aton Q plus, mozno by som teraz kupila taku, ktoru sa da polohovat do lahu, tusim ze je to Cybex Cloud ale nie som si ista. Kupili sme v brendone v BA a vobec nelutujem tie peniaze. Inak v kolekcii 2016 maju krasne nove farby, tak skus pozriet 🙂

toscany
15. nov 2015

Mame cely komplet Cybex Priam,zatial cakame na testovanie 😵 😵 😵

mariska77
16. nov 2015

tak ja som vcera zakupila...mali fantasticku akciu na kociky.sk...300 € dole no bola by som hlupa keby som nekupila...aj ked mama trochu stresuje kvoli poveram ale 300 € je velky peniaz povery nepovery...my sme kupili celu sadu vratane autosedacky Cloud...ano ja som chcela tu polohovatelnu takze som spokojna...zatial je zlozeny v krabiciach ale uz sa neviem dockat ked ho budeme v januari skladat..nove farby mi ani nehovor..lebo moj muz trochu dvihal obocie nad Autumn gold...ci nie je moc do oranzova ale podla mna je fajn, vesela a pekna..som zvedava ako dlho maly vydrzi v kociku..viem ze vanicka je az do cca 9 mesiacov ale tiez si neviem predstavit ze tam babo vydrzi lezat 😀

kindervajicko
16. nov 2015

Farba je krasna, mozno niekomu je cudne ze mame chlapca a kocik oranzovy ale nam sa paci. Tak vela stastnych kilometrov 🙂 @mariska77 @toscany

veronikafilip
4. jan 2016

Ahojte aj my mame tento kocik, je to top kocik mame druhe babo tak uz mam niekolko kocikov za sebou (6) a to vsetko kvalitne znacky, ale tento je najlepsi perfektne sa ovlada, velka vanicka, obrovsky sportak do ktoreho som v lete dala 3rocneho syna, ktory vypada na 4 roky a v pohode sa mi tam vyspal. Teraz jazdime s vanickou mam v nej mesacneho syna. Ku kociku mam aj aton q plus, cloud som nechcela lebo je velmi tazka. Kupovala som aj skejtik, prebalovaciu tasku a drziak na pohar. Mame ho v bordovej farbe je krasny neobkukany. Velmi dobra volba.

mariska77
19. jan 2016

@kindervajicko aj my budeme mat chlapca, tiez moj muz chvilu nad tou farbou dvihal obocie lebo nazivo je taka oranzovajesia ako sme cakali ale velmi sa tesim...som vdacna ked citam pozitivne reakcie, niekedy clovek fakt pochybuje co na tom trhu stoji za tu cenu a co nie..Ja mam termin porodu koncom marca a vajicko je uz pripravene na transport krpca domov. Zvysok kocika je este zabaleny, bugina az v skrini, ale vanicka a kostra su pripravene na poskladanie tak cca o mesiac. My mame cloud. veru je tazky...doslo mi to az doma, ale tak snad zvladnem..drziak na pohar som si nasla pod stromcekom 🙂 skejtik neviem co je...prebalovaciu tasku mam ale inej znacky...@veronikafilip

veronikafilip
20. jan 2016

Skejtik "vozitko" pre starsie dieta co sa uchytava dole ako je brzda. Fakt je to vyborny kocik. Aj my sme najprv chceli ten oranzovy ale co som sa pytala tak vacsinou si ho v tej farbe kupovali tak som chcela iny (aj ked nie vela ludi ho ma a bude mat kvoli cene). A ta autosedacka aj atonka je brutus tazka ako krpec rastie tak to uz len manzel nosi. Ale zase je bezpecna vyborne vyzera aj ked je nakliknuta na konstrukcii. A na vanicke je uzasna ta predlzena strecha v tomto pocasi neprefuka pod nu.
@mariska77

kindervajicko
15. mar 2016

Ahojte, ma niekto aj tasku k tomuto kociku? Je prakticka? Dakujem 🙂

veronikafilip
15. mar 2016

ahoj my mame aj tasku je vyborna velka pekne vnutro porozdelovane je tam priehtadka ktora je termo, termo obal na flasu vpredu samostatne vrecko na doklady a pobokoch dve male vrecka ba veci co potrebujes mat po ruke ako latkovu plienku, dudel atd. ja do nej zbalim uplne v pohode dve deti a to veci na prezlecenie, flasu s pitim pre starsieho (7dcl), a malinkemu kedze sa nam neda kojit tak komplet vybavu na papanie. plus box na jedlo pre starsieho. je fakt super stoji za tu cenu a je v nej aj prebalovacia podlozia, ale to je v kazdej asi. jedno negativum ako uplne nova velmi smrdela ako rybacina som ju cca 2 tyzdne vonku vetrala ale uz je to ok. ☺

kindervajicko
16. mar 2016

Ahoj @veronikafilip, dakujem za odpoved, idem si ju objdenat 🙂 nam strasne smrdel fusak ked bol novy, ale po par dnoch uz bolo dobre 🙂

danielko1
27. mar 2016

Ahojte baby nepredava niektora kocik cybex priam. Diky

kindervajicko
27. mar 2016

@danielko1 pisala som ti postu 🙂

luciac
5. apr 2016

ahojte nepredava niektora len sportovu cast cybex priam?dakujem.
@kindervajicko predavas kocik cybex priam?dakujem.

lilac
16. apr 2016

Ahojte, ja mam doma mutsy igo a strasne sa mi pacip cybex priam. Tak dnes som ho bola pozriet a ostala som totalne sklamana. Bola som v kociky a cely kocik sa triasol. Hlboka vanicka sa naklanala hore dole, a rucka mala volu aj 10 cm. Vraj to maju namiesto odpruzenia. To fakt mate tak aj vy? Mne to prislo uplne mimo.

veronikafilip
16. apr 2016

Ahoj@lilac , to som prekvapena co pises je pravda ze vanicka sa trolilinku naklana ale fakt miminum a ta rucka urcite nebeha 10cm je volnejsia pretoze sa da nastavovat vyska na nej a pri kocikovani to necitis ked tlacic kocik do predu.

lilac
18. apr 2016

@veronikafilip no pojdem sa pozriet este do brendonu lebo mne sa to tiez nezdalo. Ten kocik som si na nete zamilovala ale ked som to videla... A to som sa este pytala ci to ma tak byta oni ze jasneee. Mne to tiez prislo divne.

toscany
18. apr 2016

To co pises je pravda, len ta rucka je v skutocnosti trosku pevnejsia. Mne ta vanicka ulahcila uspavanie, ja som malu pekne uhojdala k spanku. AJ vajicko nakliknute na konstrukciu sa hybalo ale som ocenila v terene, malu az tak nenadhdzovalo a akoby ju to tlmilo. Ja ten kocik uz pouzivam 5 mesiacov, stale funkcny a nadcasovy. A to byvame mimo mesta, t akze na nakupy s malou znamena poskladat kocik do kufra a hybaj 🙂 Ocenujem aj aka je konstrukcia lahucka.

fiviasebi
24. apr 2016

Ahojte, predavam kocik cybex priam. Pozrite do mojho bazara kto mate zaujem o kupu. Maximalna spokojnost ale uz ho nepotrebujeme tak posuvam.

jovla
7. sep 2016

@fiviasebi ahoj este mas na predaj kocik? v bazari som ho nenasla...

fiviasebi
7. sep 2016

Ahoj uz je predany mam uz len skejtik na predaj.

de_de11
13. sep 2016

Ahojte. Ako kocik zvlada teren ,les ? Ma niektora skusenost ? Co je lepsie ,ked kocik napr do a z kopca v lese peruje ci nie ? Napr mountain buggy je pevny, predavac tvrdil ze tak je to dobre.druhy zasa povie aby peroval pod kamenmi a konarmi. Zvladne to Priam ? Dakovala!

fiviasebi
14. sep 2016

Ahoj po lese sme nesli ale po luke (zarastena oracina) sme presli uplne v pohode kocik sice neoeruje co je dobre si myslim do terenu ale kyva sa na nom vajicko aj vanicka trocha. Pre mna to bola vyhoda maly my keasne zaspal pri tom ukyvala som ho k spanku. Za mna vyborny kocik. Este ma napadlo ze skus all terain podvozok ja som mala trekking ale zvladal to super all terain ma sirsie kolesa ale nevypada uz tak elegantne.

danielko1
14. sep 2016

Ahoj ja mam kolieska all terain a s kocikom som max spokojna. Tereny zvlada uplne super . Mne najviac vyhovuje ze sa da dat sportova cast do lahu takze babetko ma pohodlie. Kocik mozem len odporucat

lilac
2. okt 2016

Ahojte, kupila som si cybex priam lux seat. Moja otazka, budem mat zimne babo a nechcem kupovat 2 fusaky. Da sa vlozit fusak cybex aj do hlbokej vanicky neako rozumne? Viete mi to niekto odfotit? Dakujem

kindervajicko
2. okt 2016

@lilac ahoj, sice odfotit neviem, lebo vanicku mame na povale, ale ja som pouzavala v nej original priam fusak uplne v pohode.

lilac
2. okt 2016

@kindervajicko dakujem, dnes som to v obchode skusala, tiez mi to prislo v pohode. Dakujem 🙂

zzuzika511
15. okt 2016

Ahoj, nebudete niekto v januári posúvať cybex priam lux najlepsie sedy,cierny

modrykonik03
5. nov 2016

@zzuzika511 premýšľame nad predajom Cybex priam vanička + športová časť Lux Seat + autosedačka Cloud Q plus + podvozok s all terain kolieskami.
Farba Autumn gold, farba na zamilovanie sa😊