Venicci Tinum Upline 2023
Ahojte, má niekto kočík Venicci Tinum Upline? Veľmi sa mi páči, no nikde na predajniach ho nemajú vystavený a neviem ako vyzerá v skutočnosti. Ste s ním spokojné? Ďakujem za vaše odpovede.
@miriam160 ďakujem, čiže opäť by si šla do tohto kočiara keby si vyberáš znova ? môžem sa opýtať odkiaľ si kupovala? 🙂
@slovenka37 akurat vcera mi vyskocila novsia verzia venicci upline a hned by som ho kúpila zas. Mna najviac na hlbokej vanicke iritovalo, ako sa strieska dava dolu. Ze musim stlacit tie dve tlacidla. Ale ze vraj to maju tak aj ine znacky. Tak neviem. A co mi vcera vyskocila ta novsia verzia, tam tam mi to dojde ze sa to uz nemusi dvoma tlacidlami stlacat, co je super. Ale neviem na 100%, podla fotiek som videla, ze tam tie tlacidla nie su. Na sportiaku ta strieska super, len mne ten kocar pripada dost maly. Nasa ma za chvilku 16 mesiacov a stale este oblecie 74 a teraz meria 79 cm a ked ju dam v sportiaku lezat, tak nozky jej pomalicky idu pretrcat. Ta chrbtova cast je vyssia, ked si ju nastavim na najvyššiu polohu. Ale ta nozna mi dojde kratka a aj tu mam nastavenu na najdlhsiu. Takze neviem, dokedy ho vlastne budeme pouzivat. Nechcela som kupovat ziadny iny sportiak, ale myslim si, ze casom asi budeme musiet, ak sa bude chciet mala vozit stale v kocari. Inak je to fakt pekny kocik a kupila by som si ho zas. Ale vravim, ta strieska ma dost iritovala, ale ak je to uz vyriesene na taky sposob ako sportova, tak je to potom super. A podla mna je aj dobre odpruzeny. Nasa mala bola dost uplakane dieta a s kocarom sa da dobre hojdat. Svagrina mala cybex a ten bol tvrdy ako slak.
@slovenka37 hej ja by som si kúpila znova, super je aj to ako píše @slovenka37 že sa s ním dá hupat, náš malý tak zaspáva v ňom....ta strieška hej, ta je troška naprd na tie dva gombíky ale mne to až tak neprekáža...jediné ten klik čo to spraví, dosť nahlas, neviem či sa to vybehá časom alebo nie, ale dá sa s tým žiť 😁 športovú časť ešte neviem zhodnotit
@kvietocek89 faakt je taký super ? a náhodou neporovnávala si ho s claro? ten ćaro je lacnejší, tiež vyzerá pekne, ale je to akoby liga nižšie, a keď hovoríš že sedadlo je kratšie koľko cm ideálne pozerať aby malo? venicci tinum ma koľko ? dakujeem
@miriam160 hm tu striesku si musím asi vyskúšať, môžem sa opýtať na základe čoho si sa rozhodla preňho ? vyzor iba alebo ?
@miriam160 hm tu striesku si musím asi vyskúšať, môžem sa opýtať na základe čoho si sa rozhodla preňho ? vyzor iba alebo ?
@slovenka37 výzor, aby bol odpruženy, aby sa dala vanička vetrať (vzadu aj na bude možnosť otvorenia, aby prúdil vzduch), ľahká manipulácia, nechceli sme kočík do terénu takže mesto plus ľahký štrk je okej, a cena, nechceli sme dať za kočík viac ako 1000e
Pozerala som aj Cybex lebo sa mi páčil design ale tá cena mi príde premrštená keďže som čítala aj dosť negatívnych recenzií...a som rada že sme nakoniec nešli do Cybex lebo tu kde žijeme ho vidím každý deň nejakej mamine, takže mi prišiel už opozerany
@slovenka37 výzor, aby bol odpruženy, aby sa dala vanička vetrať (vzadu aj na bude možnosť otvorenia, aby prúdil vzduch), ľahká manipulácia, nechceli sme kočík do terénu takže mesto plus ľahký štrk je okej, a cena, nechceli sme dať za kočík viac ako 1000e
Pozerala som aj Cybex lebo sa mi páčil design ale tá cena mi príde premrštená keďže som čítala aj dosť negatívnych recenzií...a som rada že sme nakoniec nešli do Cybex lebo tu kde žijeme ho vidím každý deň nejakej mamine, takže mi prišiel už opozerany
@miriam160 a ako zvládal sneh ? a koľko ta vyšiel kočík? on nestojí okolo 1000€?
@slovenka37 hej ja by som si kúpila znova, super je aj to ako píše @slovenka37 že sa s ním dá hupat, náš malý tak zaspáva v ňom....ta strieška hej, ta je troška naprd na tie dva gombíky ale mne to až tak neprekáža...jediné ten klik čo to spraví, dosť nahlas, neviem či sa to vybehá časom alebo nie, ale dá sa s tým žiť 😁 športovú časť ešte neviem zhodnotit
@miriam160 ano aj ten klik co to spravi pri stlacani striesky je hlasny. Ale ja som sa to potom neskor naucila stlacat tak, ze to tak hlasno nekliklo. A uz to bolo ok.
@kvietocek89 faakt je taký super ? a náhodou neporovnávala si ho s claro? ten ćaro je lacnejší, tiež vyzerá pekne, ale je to akoby liga nižšie, a keď hovoríš že sedadlo je kratšie koľko cm ideálne pozerať aby malo? ma koľko ? dakujeem
@slovenka37 nie neporovnavala. Claro je tiez pekny, ale mne sa az tak tie oble kocare nepacia. Ale nie je az tak velmi obly takze keby si chcem niekedy kupit kocar, mozno by som nad nim aj uvazovala 😃. Ale Upline je podla mna este krajsi. Ale nekukala som jeho parametre. Ako upline ma tu sedaciu cast podla mna ok. Ale ta nozky mi dojde kratka. Ale mozno aj ine kocare to tak maju. Vobec netusim. Ked kamosky mali deti nejak som sa nad tym nikdy nezamyslala a neviem to teda porovnat, ake parametre maju ale teraz ako mame my dieta tak mam pocit ze je to fakt kratke. Ale zas ked uz mala bude vacsia tak zas bude to na tie nozky sklopene dolu a ked bude mat pokrcene kolienka, zas to bude ine.
@miriam160 a ako zvládal sneh ? a koľko ta vyšiel kočík? on nestojí okolo 1000€?
@slovenka37 v snehu som s ním nebola, používam ho 2 mesiace. Náš vyšiel niečo cez 900e, máme ten béžový (powder) mali sme naň 10% zlavu

@slovenka37 ja ho používam 2mesiace a nemenila by som, každý nám ho aj chvali....ak hľadáš kocar do mesta prípadne jemný štrk (kamienky) tak je super....s väčšími kamienkami mám problém, prejdem ale malý v ňom skáče, ale možno zato, že je ešte taký malinky