Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
@andrejo no jedna výhoda je že mi ked ideme na nákupý a stále vyberat z podvozku sedák a to este vzdy odpojit cast na nohy,tak ma ide slak trafit a druhá vec je,že mi mame komunistický mini výtach a bugabee+ sa mi do neho zmesti,ale stokke nie,takze nove bee je pre mna ak budem sama velmi velká pomoc 😉
@kuriatko33 my problem s vytahom nemame kedze nemame ziadny. Nam zase padol vhod system polohy na schody. No uvidim niekedy v priebehu tyzdna ideme kupit nahradne kolieska na Stokkaca nech mame do zasoby 🙂
ahojte potrebovala by som radu mam kocar je uplne dobry vsetko je tak ako ma byt len kolieska ma neposluchaju neviete ci existuje nieco take ako nahradne diely na kocare ....? vemi by sa mi to hodilo typ kocara je DISNEY ICONIC 😔 boly by ste take zlate zienky dakuujem 🙂
Dievčatá potrebovala by som poradit, neviem sa rozhodnúť o kočíku, mal by byt ľahký, skladný...trojkokmbinácia, babatko čakáme v july ..takže vanička by mala byt vaščia aby sa tam malé vošlo aj cez zimu. Pači sa mi casual play S-4...ale váham, dalej Mamas & Papas Mylo, chicco trojkolka, maxi-cosi mura....neviem 😒 , je to naše prvé...žiadnu kamošku v okolí čo ma babatko nemám a hlavne výber u nás je príšerný.
Ahojte mohli by ste mi niekto poradiť vôbec sa v kočíkoch nevyznám..len sme s drahým boli pozreť v peg peregu a páčil sa nám peg perego 🙂 gt3 completo 2011 ....bývame na dedine a chodníky tu nie sú bohvieaké tak by sme chceli niečo s väčšími kolieskami, tiež aby vanička bola priestranejšia lebo bábetko má prísť v júny tak aby sa tam zmestilo aj na zimu...najlepšie aby bola vanička, autosedačka aj šporťák skratka komplet nech potom neskorej neni sú starosti..a taktiež by sme chceli niečo kvalitnejšie...vôbec sa v tom nevyznáme..auto máme combi s veľkým kufrom, a bývame v rodinom dome..takže ani s výťahom problém nemáme... pomôžte prosím..
´dakujem vopred...
@janka830 ked sa ti paci gt 3 tak to je dobra volba, vanicka neni nejako extra velka, sice tu novu navetu xl nepoznam, ale inac tomu kociku neni co vytknut 😉 len ze je po zlozeni velky 😉 ale inac super volba
Baby a co hovorite na abc design turbo 4s a hlavne tie kolesa?nebudu hrkat?
@mirm myslim, ze majove babo, aj keby sa v napr novembri nezmestilo do vanicky: overal, deka, fusak, nanoznik a v poho moze byt v sportovej casti, keby bolo -20°C asi sa vam prechadzat nebude chciet 😉 ....je to ozaj dobra cena, len sportova cast tiez nevydrzi moc dlho, nakolko cgrbtova opierka je kratka....

@adulik23 odporucam vyskusat. My sme dosli do obchodu a ked sme videli a vyskusali ABC tak sme ho hned vylucili. Na obrazku sa nam pacil no v realite uz nie.